حالا ما این PowerColor را از کجا گیر بیاریم!
ظاهرا باید برم ببینم 2400 را چه شرکتی گارانتی کرده بود!
حالا ما این PowerColor را از کجا گیر بیاریم!
ظاهرا باید برم ببینم 2400 را چه شرکتی گارانتی کرده بود!
ریویو ها که هموناست که تو صفحه اول گفته شده
ولی 3850 کمی کمتر نیست
یه کم بیشتر از کمی هست!
کلا 3850 برای از رده خارج کردن سری 8600 هست نه 8800
دنبال PowerColor 3850/3870 نگرديد چون پيدا نمي كنيد !!!
با سلام خدمت virgil عزیز و دیگر دوستان
من امروز 3850 مارک club را در بازار رضا دیدم
به نظر می آمد این کار ت ورودی برق مجزا از پاور داشته باشد اما با ظاهری متفاوت تر از ورودی برق هارد یا سیدی رام
اگر چنین است برق مورد نیاز این کارت همان برق 12 پاور می باشد یا پاور خاص و جداگانه ای دارد ؟؟؟
من از هر کس اونجا سوال کردم هیچ کس چیزی واسه گفتن نداشت
در ضمن آیا تنها انتخاب مارک هایclub و sapphire (که به قول فونیران قراره بیاد )می باشد؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید![]()
Last edited by ali65; 03-01-2008 at 14:47.
یک ریویو توی این صفحه هست که این دو کارت رو با هم مقایسه کرده ....
توی گیمهایی مثل کرایسیس ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
connect یا connect 3D ? مگه 3000 سری کانکت داریم؟
از رده خارج شدن به معنی اینه که همون شرکت سازنده از رده خارج کنه نه کسی دیگه.متعصب geforce اونقدر توی دنیا هست که ati نمیتونه از رده خارج کنه.
اتفاقا Connect 3D يا همون Connect Components Ltd كارتهاي 3850/3870 خيلي خوبي توليد كرده.
از رده خارج شدن در اصل يعني ديگه طرفدار نداشته باشه. با وجود Radeon HD 3850 ( و حدود يك ماه آينده 8800GS ) ديگه 8600GTS و HD 2600XT از رده خارج به حساب مي آيند. ( نسبت Price/Performance بسيار ضعيف! ) فكر نمي كنم كل متعصب هاي Geforce در كل دنيا اندازه يك سوم متعصب هاي Geforce در ايران بشوند !!!از رده خارج شدن به معنی اینه که همون شرکت سازنده از رده خارج کنه نه کسی دیگه.متعصب geforce اونقدر توی دنیا هست که ati نمیتونه از رده خارج کنه.
با این حرف کاملا موافقم توی ایران چند وقتیه که یاد گرفتن اول برن تحقیق کنن بعد حرف بزنن ....فكر نمي كنم كل متعصب هاي Geforce در كل دنيا اندازه يك سوم متعصب هاي Geforce در ايران بشوند !!!
توی ایران بیشتر افراد بلانسبت اعضای با تجربه انجمن یاد گرفقتند که فقط حرف خودشون رو منتقل کنند و نقض حرف خودشون رو یک فاجعه میدونن در حالی که بعضی ها هم هستند که درباره هر چیز توی همون لحظه تحقیق و درباره وضع فعلی پاسخ میدن که این عالیه ....
ولی باز هم همون نسبتی که ورجیل جان گفتند پایدراه ...![]()
با سلام مجدد
دوستان میشه کسی منو راهنمایی کنه و به سوال من پاسخ بده
من امروز 3850 مارک club را در بازار رضا دیدم
به نظر می آمد این کار ت ورودی برق مجزا از پاور داشته باشد اما با ظاهری متفاوت تر از ورودی برق هارد یا سیدی رام
اگر چنین است برق مورد نیاز این کارت همان برق 12 پاور می باشد یا پاور خاص و جداگانه ای دارد ؟؟؟
من از هر کس اونجا سوال کردم هیچ کس چیزی واسه گفتن نداشت
در ضمن آیا تنها انتخاب مارک هایclub و sapphire (که به قول فونیران قراره بیاد )می باشد؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)