با سلام عضویت شما در این فروم را تبریک میگویم.نوشته شده توسط Ghalenoy
اون فایلی که ارور میدهد رو اسمش رو میتونین بگین ؟
اگر که یه عکس از اروری که بهتون داده اینجا بزارید راحتتر میتونم راحنمایتان کنم![]()
با سلام عضویت شما در این فروم را تبریک میگویم.نوشته شده توسط Ghalenoy
اون فایلی که ارور میدهد رو اسمش رو میتونین بگین ؟
اگر که یه عکس از اروری که بهتون داده اینجا بزارید راحتتر میتونم راحنمایتان کنم![]()
واقعا که یعنی شما برای یه بازی افتضاح 13 صفحه بحث کردین بعد برای Pes5 هیچ بحثی نمیکنید !!!
با سلام به همه دوستاني كه لطف كردند و سعي ميكنند منو راهنمايي كنن. اول خدمت دوستي كه پرسيده بود چند وقت طول كشيده تا تونستم اين همه فايل و دانلود كنم عرض كنم كه چون من Braod Band دارم و سرعت خط اينترنتي ام 2 مگابايت در ثانيه است خيلي طول نكشيد.شايد كمتر از 3 ساعت.اما خدمت اميد عزيز بايد بگم كه هم انطوري كه گفته بوديد من هم همون كارو كردم . يعني اكستراكت ميكنم . اما بعد از 7% و يا 8% ...بهم Error ميده و استپ (stop) ميكنه. پيغام هم اينه.....F:/Document and Setting\Fargam\My Document\FIFA2006\fifa 06.part1.rar:Packed data CRC failed in FIFA06.mdf.The volumis corrupt
و در ادامه بلافاصله پيغام دوم مياد......CRC failed in FIFA06.mdf.The file is corrupt
خلاصه تقريبا با همه فايلها هم همين كارو كردم و همين جواب و گرفتم.اما گفته بوديد ليست فايلها رو براتون بگذارم . والا هر چي فكر كردم نفهميدم چطوري ميتو نم همه 65 فايل و كپي كنم و تو اين صفحه بگذارم . اما بحر حال سعي ميكنم براتون بنويسم.
همه فايلها مثل هم هستند يعني مثلا نوشته شده...fifa 06.part1 و 1خط پايين تر ...WinRar archive و سايزش هم 51.200 kbه هست.همينطوري بگيريد تا اخر كه نوشته fifa 06.part65 و مثل قبلي هاهست.فقط تنها چيزي كه فرق داره اينه كه همشون سايز اشون 52.200 kb هستند اما فايل اخري 27.547. اميدوارم تونسته باشم توضيحات كاملي داده باشم.پايدار باشيد. فرگام.گلاسگو.
دنباله همين حرفا بود كه رفتم pes5 خريدم و نصب كردم. ولي هر چي نگاه ميكنم مزيتي توش نميبينم. حتي در حد فيفا.نوشته شده توسط linkin_park
سلام دوست مننوشته شده توسط signal
با خوندن این پست شما یاد خودم افتادم
وقتی که برای اولین بار پی ای اس رو نصب کردم و باید بهت بگم حالم از سرعتش به هم خورد
چون به سرعت مصنوعی فیفا عادت کرده بودم و اصلا سرعت فوتبال واقعی پی ای اس رو نمیدیدم
ولی بعد از یک مدت بازی عاشقش شدم و الان فیفا رو پاک کردم و فقط پی ای اس بازی میکنم
با تشکر
Friend جان البته من پيگيري قضيه شما بودم كه اولش چطور از فيفا دفاع ميكردي و در آخر تسليم پي اي اس شدي. ولي در اين مورد نميتونم خودم رو وفق بدم. گرافيك كه هيچ. از نظر بازي هم هنوز مجذوبش نشدم. راستي جايي براي ياد گرفتن اون بازي هست. مثلا من تو دريبل زدن مشكل دارم.
تو توپ خونه cd پيدا ميشه
فكر كنم تو اونجا قيمتش 2000 تومنه
با سلامنوشته شده توسط fargam
ظاهرا پارت اول فايلهايي كه دانلود كرده ايد مشكل داره
شما يك نگاه بكنيد ببينيد فايلي با اين نام وجود نداره fifa 06.rar يا fifa 06.exe اگركه بود از اين فايلها شروع به اكستراك كردن كنيد و اگر كه نبود همون پارت اول كه شما گرفتين مشكل داره يك بار ديگه پارت اول را دانلود كنيد شايد مشكل حل بشه چون قبلا يه همچين اتفاقي هم براي من افتاده بود![]()
سلام دوست مننوشته شده توسط signal
فکر نکنم جایی بازی از کامپیوتر رو یاد بدند
به هر حال اگر خودت هی بازی کنی
بالاخره انقدر حرفه ای میشی که دیگه نیازی به توضیح ما و کس دیگه ای نداره
به هر حال وقتی تو یک حرکاتی رو امتحان کنی دریپل هاش هم رو یاد میگیری
ولی از من میشنوی دیگه اینجا ادامه ی بحث رو ندید لطفا
چون اینجا مربوط به فیفا است و بحث این تاپیک به اندازه ی کافی منحرف شده
بهتره توی تاپیکهایی که در مورد پی ای اس هست سوال کنید ( اگر جوابتون رو نگرفتید )
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)