تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 147 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خدا بگم چیکارت کنه آقا رضا که همه رو داری به ویروس آفون مبتلا می کنی منم امروز یکی سفارش دادم تا فردا میرسه دستم
    حالا یه در خواست یه تایپیک بزن و تمام نرم افزار های نوشته شده برای آی فون (البته بدرد بخوراش) و لینک جدیدترین آپدیت هاش رو اونجا بزار تا تایپیک هم سنگین نشه و هم بچه ها و البته خودم سرگردون نشیم و یه تایپیک مجزا داشته باشه
    الان جدیدترین ورژنش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خواهش می کنم.

فقط یه سؤال مهم دارم. چون 3 شنبه میرم بخرم.

الان توی بازار همش یه ورژن هست؟ و اگه ورژن هاش فرق می کنه کدومش بهتره که و از کجا می شه ورژن رو فهمید.

3. این کاربر از MTNIrancell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدا بگم چیکارت کنه آقا رضا که همه رو داری به ویروس آفون مبتلا می کنی منم امروز یکی سفارش دادم تا فردا میرسه دستم
    حالا یه در خواست یه تایپیک بزن و تمام نرم افزار های نوشته شده برای آی فون (البته بدرد بخوراش) و لینک جدیدترین آپدیت هاش رو اونجا بزار تا تایپیک هم سنگین نشه و هم بچه ها و البته خودم سرگردون نشیم و یه تایپیک مجزا داشته باشه

آره

منم موافقم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خواهش می کنم.

الان توی بازار همش یه ورژن هست؟ و اگه ورژن هاش فرق می کنه کدومش بهتره که و از کجا می شه ورژن رو فهمید.
    iPhone هایی که در بازار هستند یا نسخه firmware اشون 1.0.2 هست یا 1.1.1 . قیمت 1.1.1 ها 15-20 تومن گرونتر هست.

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

چشم دوست عزیز حتما یه تاپیک جدید باز می کنیم.
    گوشی ای که شما گرفتین قطعا ورژن ۱.۱.۱ هست . ورژن ۱.۱.۲ اومده اما بهتره فعلا احتیاط کنیم و آپدیت نکنیم. چند تا از دوستان به ۱.۱.۲ آپدیت کردن. اگه مشکلی براشون پیش نیومد ما هم آپدیت می کنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

خواهش می کنم.

حتما آی فون با فریم ویر ۱.۱.۱ بخرین. فریم ویر های قبلی چند تا مشکل داشتن من جمله صدای کم و ... . البته اگه آی فون با فریم ویر پایین تر بگیرین می تونین آپدیتش کنین ...

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا از کجا بفهمیم که فریم ویرش چنده من ازفروشنده پرسیدم ولی فراموش کردم در ضمن می خوام مطمئن بشم
    در ضمن داخل بسته من نه سی دی داره نه دفترچه ماله همه همینجوره یعنی بدون دفترچه و سی دی عرضه شده؟
    و اما سوال اخر من وقتی وصلش میکنم به کامی فقط عکسهای گرفته شده رو نشون میده چجوری آهنگ و غیره واسش بریزم؟
    Last edited by D o l f i n; 25-11-2007 at 16:55.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

حالا از کجا بفهمیم که فریم ویرش چنده من ازفروشنده پرسیدم ولی فراموش کردم در ضمن می خوام مطمئن بشم
    در ضمن داخل بسته من نه سی دی داره نه دفترچه ماله همه همینجوره یعنی بدون دفترچه و سی دی عرضه شده؟
    و اما سوال اخر من وقتی وصلش میکنم به کامی فقط عکسهای گرفته شده رو نشون میده چجوری آهنگ و غیره واسش بریزم؟
    آی فونت مبارک!

۱. برای فهمیدن فریم ویر تو آی فون برو به:
    Settings > General > About > Version
    لطفا ورژن فریم ویرت رو به ما هم اطلاع بده.

۲. در هیچکدام از بسته های آی فون سی دی قرار نداره. نگران نباش.

۳. آی فون با نرم افزار itunes کار می کنه. یعنی شما فیلم ها ، عکس ها ، contact list و ... رو با استفاده از این نرم افزار با گوشی sync می کنی. itunes برای وپندوز زو از لینک پایین دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته ی بسیار بسیار بسیار حیاتی: بعد از نصب itunes درصورتیکه به اینترنت وصل باشین itunes ممکنه از شما بپرسه که آیا می خواین آی فون رو به ورژن جدیدتر آپدیت کنین یا نه ، شما آپدیت نکنین آپدیت نکنین آپدیت نکنین آپدیت نکنین! آپدیت نکنین!

هنگامیکه آی فون به کامپیوتر وصل باشه ، آی کونش در itunes دیده می شه و می تونین موزیک ها و ویدیو ها و ... باهاش sync کنین. من تا چند دقیقه ی دیگه آموزش چگونگی کار کردن با itunes رو خواهم گذاشت.
    Last edited by RezaTayebiJ; 25-11-2007 at 19:51.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1 update

update : گوشی آی فون با نرم افزار itunes سازگاره. یعنی برای ریختن اطلاعاتی مانند موزیک ، ویدیو ، عکس و ... باید از این نرم افزار استفاده بشه.

لینک دانلود itunes :
    کد:
    راهنمای ویدیویی شروع کار با itunes به زبان فارسی برای کاربران آی فون. حجم ۷۵ مگابایت.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام آقا رضا دمت گرم با این تاپیکت خدائیش جاش تو P30World خالی بود.
    من یه ماه پیش آی فون خریدم.تا الانم راضی بودم.اما الان میخوام آپ گرید به جدیدترین ورژن که ظاهرا 1.2.1 هست اما این طوری که از پستهای قبلی فهمیدم بهتره فعلا به همو ن1.1.1 آپ کنم.
    اما من نمیدونم چی جوری باید آپ کنم .گوشیم الان آنلاکه و ورژن گوشم هم 1.0 .
    می خواستم ببینم شما میتونید راهنماییم کنید.شما تو پست 126 گفتید که ورژنهای پائنتر رو میشه آپ کرد
    2 تا سوال دیگه هم دارم
    1.چی جوری میتونم بازی و برنامه برای گوشیم دانلود کنم.؟
    2.آیا بدون اینکه آپ کنم میتونم از اینترنت گوشیم استفاده کنم بدون اینکه لاک بشه؟

.من تمام نتو زیرو رو کردم اما مطالب خیلی پیچده و گنگه.
    ممنون ....منتظر جوابتون هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •