اتفاقا این بازی برای من بدون مشکل اجرا شد. نه مشکل پریدن از بازی رو داشتم و نه مشکل پریدن Save.
بعد 2 ماه هنوز Save هام سر جاشه. بی صبرانه منتظر Gears of War 2 هستم.
اتفاقا این بازی برای من بدون مشکل اجرا شد. نه مشکل پریدن از بازی رو داشتم و نه مشکل پریدن Save.
Last edited by havas_1980; 13-01-2008 at 00:04.
یکی به من بگه این غول بی شاخ دم چطور بکشم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی عجیبه .اتفاقا این بازی برای من بدون مشکل اجرا شد. نه مشکل پریدن از بازی رو داشتم و نه مشکل پریدن Save.
منو چند تا از دوستان مشکل سیو داشتیم .
منم بعضی وقت ها از بازی میپرید بیرون .
منم دیگه بیخیالش شدم .
وقتی که با Berserker رو به رو میشی اون عادت داره که با سرعت به طرف دشمنش حمله کنه و تو هم باید قبل از برخورد جا خالی بدی. به محض دیدنش به اتاق کناری برو اونجا یه در بسته وجود داره جلوش وایستا تا بهت حمله بشه. فوری جا خالی بده تا در با برخورد اون شکسته بشه .... برای اتاقهای بعدی هم همین کار رو انجام بده تا به بیرون آرامگاه برسی ... تو فضای باز با اسلحه Hammer of Dawn نابودش کن!
بله به همین ترتیب تا آخر بازی با این موجود مواجه می شوی
تازه غولهای بزرگتر و عجیبتر هم داره.
این بازی روی ویستا و کارت گرافیک جیفورس 6600و 1 گیگ رم راحت بازی میشه.
ما منتظر دومیش هستیم.......
حالا اولیش رو تموم کن! امان از دست این سبک! sci-fi shooter
ماهم به مشکل save برخوردیم نمیدونم این چرا اینجوریه! آدم میزنه بیخیال بازی میشه!
kheili az dostaye man ke bazi orginalo raftan kharidan hamin moshkele save o daran vali man bainke download kardam bazio moshkeli to save nadaram
مگه تو ایران نسخه ی اصلی هم پیدا میشه ؟!kheili az dostaye man ke bazi orginalo raftan kharidan hamin moshkele save o daran vali man bainke download kardam bazio moshkeli to save nadaram
سلام
دوستان این بازی وفتی برای PC اومد امتیاز کمتری نسبت به نسخه ی XboX خودش گرفت (GameSpot)
می خواستم بدونم دلیل خاصی داره ؟
جایی هم خونده بودم که یه سری Effect هارو از رو نسخه ی PC برداشتن , درسته ؟ اگه درسته چه Effect های رو
ممنون
پیروز باشید
پدرام
بروبج کسی هست واسم سیو بزاره از وسطای بازی با هر جا که بود؟
ویتدوز عوض کردم همش پرید خیلی هم رقته بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)