راننده شوهر خاله زن داود است
تایید می شه
من می گم افرادی که سوال می زارند بعد از یه مدتی جوابشو هم بزارند
راستی دیگه از آقای بهروزیفر خبری نیست که از اون کتاب معروفشون معما بزارند؟
سفیده چون فقط موجودی که توی قطب شمال باشه میتونه با این حرکات به جای اولش برسه : اگه بعد از حرکت 10متری به سمت پائین 10 متر هم به سمت چپ بره از نقطه ی مرکزی قطب شمال باز هم 10 متر فاصله داره که با حرکت آخری (10 متر بالا) به جای اول خودش برمیگرده!
جواب :
اقا داوود داماد جناب راننده ميباشد.
سوال هوش:
شما يك ظرف 5و3ليتري داريد و اب هم كنارت زياد است.چطور ميتوانيد 4 ليتر اب (دقيق با محاسبه)در ظرف5ليتري داشته باشي؟
تکراری است ولی با این حال:سوال هوش:
شما يك ظرف 5و3ليتري داريد و اب هم كنارت زياد است.چطور ميتوانيد 4 ليتر اب (دقيق با محاسبه)در ظرف5ليتري داشته باشي؟
شما یک بار ظرف 5 لیتری را پر کنید و در ظرف 3 خالی کنید. 2 لیتر می ماند
ظرف 3 را خالی کنید و 2 لیتر را در 3 لیتری بریزید
دوباره 5 لیتری را پر کنید و در ظرف 3 لیتری (که یک لیتر جا دارد) بریزید.
در ظرف 5 لیتری 4 لیتر مانده است
از گفت و شنود بين دو رياضيدان:
-چند تا بچه داريد و چند ساله اند؟
-سه پسر دارم. خوشبختانه امروز روز تولد هر سه تاي آنهاست.اگر سال هاي سن آنها را در هم ضرب كني حاصل ضرب برابر 36 مي شود اگر همين سه عدد را با هم جمع كني همان عددي به دست مي آيد كه امروز در تقويم نوشته شده است
رياضيدان اول ،اندكي انديشيده و بعد گفت:
-آن چه به من گفتيد، براي پيدا كردن سن بچه هاي شما كافي نيست.
-كاملا حق با شماست.فراموش كردم بگويم ،وقتي پسر كوچكم متولد شد،دو پسر بزرگم به طرف ديگر شهر رفتند تا پدربزرگ و مادر بزرگ را با خبر كنند.
-متشكرم حالا ديگر سن بچه هاي شما را مي دانم.
آيا شما هم مي توانيد سن هر يك از پسران رياضيدان را حدس بزنيد؟
تکراری است دو تاشون دوقلو هم هستن به اولین پست های فروم مراجعه کنید.....
به نظر من جواب می تونه هر کدوم که دلتون بخواد باشه. چون همون طور که در بالا (نوشته قرمز) معلومه نپرسیده که کدوم بهتره فقط گفته شما کدومو ور میدارید. حالا شاید من دوست داشته الف رو بردارم و شاید هم ب دیگه کاری ندارم کدوم ارزشش بیشتره.برندگان یک مسابقه ریاضی میتوانند یکی از جوایز زیر را انتخاب کنند ، اگر شما جزو برندگان این مسابقه ریاضی باشید ، کدام جایزه را انتخاب میکنید؟
الف) یک کیلو سکه نیم بهار آزادی
ب ) نیم کیلو سکه تمام بهار آزادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)