اشکان جان ميتونی مدل دقيق کارتت رو بگی ؟نوشته شده توسط ashkanbuffon
اشکان جان ميتونی مدل دقيق کارتت رو بگی ؟نوشته شده توسط ashkanbuffon
راستش من فکر کنم کارت گرافیک 64 بیتی هستش!!!!!
من این بازی رو با کارت GeForce FX 5200 که بوردش XFX هست اجرا کردم البته روی high تیک میزنه ولی روی medium خیلی نرم و روون اجرا میشه. XFX GeForce FX 5200 256 MB with 256-bit Graphics Coreنوشته شده توسط sub-zero
انصافا بورد XFX خیلی قویه.
سلام خسته نباشید
نام بهترین توپ در بازی از نظر چرخش و خوب بودن و نام بهترین کفش بازی رو بگید
البته من تمام PES Shop را خریداری کردم
ببخشيد رمز بازي need for speed most wanted را در كجا وارد كنم خواهش ميكنم كمك كنيد
سلام دوستان من
ببخشید من یک درخواست از دوستان حرفه ای این بازی داشتم
دوستان من اگر میشه یک بازیکن خوب که زیر 24 سن داشته باشه و ترجیحا ایتالیایی باشه به من معرفی کنید
که من بخرم
لازم به ذکره که من در سال 2019 هستم
با تشکر
سلام بچه ها !
ببینم این که بازی ریپ بزنه خوب معلومه که ماله ضعف گرافیکی هست ولی اینکه بازی بعضی اوقات وسط مسابقه و شلوغی (حتی در حالت لاو) چند لحظه کند میشه (لختی مثل شماره 3 بازی ولی خیلی کمتر ) و ... دلیلش چیه ؟؟ یکی میگفت از سی پی یو هست (intel 2.8 cel ) و بازی اصلا با اینتل مشکل داره ... شایدم از گرافیک باشه که خودم خیلی احتمال کمی بهش میدم...
در این زمینه ممنون میشم اگه کمک کنید...
سلام
مرتضی جان من که فکر نمیکنم که بازی به سی پی Intel گیر بده چون مال من هم اینتل(2.8 full) ولی بازی رو راحت اجرا میکنم در حالت مدیم
salimsang جان شما مسائل مربوط به بازی NFS MW رو در تاپیک خودش مطرح کن
مطمئنا بهتر نتیجه میگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرند جان شما که عشق فیفا بودی اول تاپیک هم گفتی که PES خوب نیست و پشیمون میشد اگه بازی کنید ولی الان تو سال 2019 هستی؟!!!
راستی اون فایلی که linkin_park گذاشته بود بعد هم توسط Hossein_Bahal دوباره جای دیگه آپلود شد دیگه نیستش اگر میشه در جای دیگه آپلود کنید ممنون!
linkin_park شما همون linkin_park سایتهای persian-pes و ---------- هستی؟
ويرايش:اون فایل رو خودم جای دیگه پیدا کردم:
موفق باشید
فعلا
Last edited by Iranian_sports; 22-07-2006 at 07:03.
سلام
یک تراینر باحال برای PES 5 که البته در Winning eleven 9 هم امتحان کردم کار میکنه حجمش هم 7 کیلو بایت
این هم یک تراینر برای PES 4 که حجمش هم 13 کیلو بایت هستش
موفق باشید
فعلا
رفیق خودم هم گیجم چون این بازی رو با سی پی یو ای ام دی 2100 که کش اون دقیقا برابر کش اینتل خودم ( 256 ) هست بدون این مشکل بازی کردم ... البته یه نکته دیگه اینکه سی پی یو شما فول هست . حالا شما میگی سی پی یو رو عوض کنم یا گرافیک رو ؟نوشته شده توسط Iranian_sports
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)