دی وی دی ها مال یه شرکت معتبره کرک رو هم از صفحه 11 دانلود کردم.
سیستم منم اینه:
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200
Mother Board: Asus M2A-MVP
Geraphic: 8600 GT 512 MB
RAM: 3GB
دی وی دی ها مال یه شرکت معتبره کرک رو هم از صفحه 11 دانلود کردم.
سیستم منم اینه:
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200
Mother Board: Asus M2A-MVP
Geraphic: 8600 GT 512 MB
RAM: 3GB
تنها چیزی که صد در صد مشکل نداره سیستم شماست حال که داره اینطوری میشه واقعآ جای تعجب داره به نظر من که مشکل مال دی وی دی هستش به نظر من عوضش کنید وگرنه اون کرک که شما میگید مشکلی نداره.....
یک سوال:
دوست عزیز وقتی که اولین بار وارد بازی شدین یعنی وقتی دوبار کلیک کردین روی ایکونش چی شد همون اول گیر کرد و یا نه وقتی که به گالکسی مپ رسیدین مشکل داشت؟
اگه که از همون اول مشکل داشته صد در صد بدونین مشکل از دی وی دی هستش .
توی بازی هایی که از کنسول به کامپیوتر میان مشکلات زیادی وجود داره که باید درایور جدید کارت گرافیک رو نصب کنی (جدیدترین)
تایپیک مخصوص درایورهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آخه من مال دو تا شرکتو نصب کردم هر دو تا رم روی یه کامپیوتر دیگه تست کردم ولی همون طوری بود اصلا منوی بازی نمیاد فقط صفحه سیاه میشه.
احمد جان شما تا هر جايي از بازي را رفتي لطف كن و سيوش را به من بده ممنونت ميشم![]()
حتما نمیکشه دیگه
---
این بازی کی اومده شمسی ؟
سلام دوستان
برای PC بیشتر از دو هفته است اومده دوست عزیز.این بازی کی اومده ؟
در جواب زوم کردن در Xbox من دکمشو نمی دونم ولی اگر Character Class را غیر از Soldier انتخاب کرده باشی مثل Biotic , Setinal , Vangard یا Engineer دارای Talent های بیشتر اسلحه ها مخصوصا Sniper نیستند برای همین اصلا بلد نیستند با اسلحه کار کنند زوم کردن غیر فعال است مگر اینکه شما بازی را قبلا با Soldier تمام کرده باشید و 150 موجود را با Sniper یا هر اسلحه دیگری کشته باشید و در شروع بازی بعدی و ساختن کاراکتر جدید می توانید یک Talent به کاراکتر جدید اضافه کنید.
ببخشید کسی میدونه چطور میشه Mass Effect شرکت Hitak رو کرک کرد؟
سلام خدمت همگی دوستان:
اول که سم جون داداش واقعآ شرمنده بنده تو ایکس باکس بازی رو بازیش میکنم و تو کامپیوتر تیک زیاد داره حال نمیکنم ولی خوب اونم به چشم در اسرع وقت یه سیو واست میذارم ولی در کل بنده یه 4 سیاره ای رو ردش کردم .
دوم که فک نکنم با اون سیستم که cgp گفت سیستمش مشکل داشته باشه مال من که گرافیکم و رم و سی پی یو من از اون پایین تره اجرا میشه ولی خوب حالا مشکل از کجاست فکر میکنم مشکل از دی وی دی ها باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)