چه عجب یه یوزر از شهید توکلی یافته شد !
شدیدا همدردی می کنم با شما دوست عزیز .![]()
بنده هم تحت پوشش ... شهید توکلی از صبانت مستفیض میشم .
دقیقا 1 هفته ست برای من همین مشکل پیش اومده . برای چندمین بار ! الان 2 ماهه که دارم از این سرویس استفاده می کنم . فکر می کنم یک سوم این مدت ، اینترنت من اینطور مشکل داشت ! . همین الانه همین الان مشکل برطرف شده مثل اینکه و کانکت هستم ....امیدوارم این بار واقعا حل شده باشه ...............![]()
چون صبح هم حدود 20 دقیقه ای درست شد و دوباره ....... !!!زنگ زدم گفتن دارن روش کار می کنن .
من فقط کارم شده هر روز زنگ بزنم به این پشتیبانی .... که انصافا پشتیبانی صبانت همیشه کارش عالی بوده . سریع رسیدگی می کنن . به نحو درست و با برخوردی عالی پاسخگوی مشتری هستند . من از خود صبانت ذره ای شکایت ندارم ... اما این ایراد از مخابرات باحال شهید توکلیه که شورش رو درآورده تو این چند روزی که مصادف شد با برف و تعطیلی ...
نمی دونم چطور این مخابرات انقدر با این صبانت مشکل داره ؟؟؟ ( زده 2 تا از مودم های اصلی شرکت تو مخابرات رو سوزونده ) چطور با شرکت های دیگه مشکل نداره ؟ مثل شهراد ... چند روز پیش کافی نتی بودم ( تو همین مرکز شهید توکلی ) که از شرکت شهراد سرویس می گرفت و خیلی خوب بود ...
اما انصافا از سرعت دانلود بالای صبانت ( بین 50 تا 60 ) چطور میشه گذشت و رفت از شرکت دیگه ای سرویس گرفت ....![]()
![]()