متاسفانه همه این گوشیها بیشتر از 6 ماه عمر نمی کنه مطمئن باشید و برد اصلی اشون اگه مشکل پیدا کنه دیگه کا رش ساخته اس
متاسفانه همه این گوشیها بیشتر از 6 ماه عمر نمی کنه مطمئن باشید و برد اصلی اشون اگه مشکل پیدا کنه دیگه کا رش ساخته اس
دوست عزیز متاسفانه اینا همه داد و فغان ما بود که این گشیها کیفیت ند اره اولیش همین بلندگو و سیستم ضبط صداش
اتفاقا گوشی عالیه است و با نوکیا n70 عوضش نمیکنم و این مشکلاتی رو هم که گفتم مطمئنم از تنظیماتشه و قابل رفعه. در ضمن اگر کسی پاسخ سوالات مرا میداند بدهد.
سلام من تازه واردم
مدتیه گوشیه ان ای سی مدل ذکر شده(6618) خرده ام گوشی خوبیه اما چند سوال داشتم هرکی تونست فورا پاسخ بده: دوربین این گوشی تو افتاب خیلی نورش زیاده, انقد زیاده که هیچی دیده نمی شه چکارش کنم؟ ایا دوربینش همینطوریه؟ایا واقا 2مگاپیکسله مثل نوکیا ان 70
در ضمن وقتی فیلمبرداری میکنم صدا رو خوب ضبط نمیکنه البته چندین نوع تنظیمات داره اما نمیدونم کدوم رو بذارم راهنمایی کنید؟
جاوارو ساپورت می کنه؟
برنامه میشه ریخت؟
متشکرم![]()
معمولا این گوشی ها حتی جاوا رو هم پشتیبانی نمیکنن ولی در کل خوبه هم قیمتش هم ظاهر و کار کردن باهاش
یه جورایی کلاس هم داره به خاطر قلم نوری اش
سلام خسته نباشید همتون
دوست من یکی از این TV U90 ها خریده و برنامه هاش رو می خواد. چون تو گوشیش 3gp و خیلی امکاناته دیگه کار نمیکنه.
من الان چیکار کنم رو انداخته به من
کمکم کنید
تایپیکو بخون متوجه میشی.(اینا هی چی از لحاظ نرم افزاری و برنامه ندارن!)سلام خسته نباشید همتون
دوست من یکی از این TV U90 ها خریده و برنامه هاش رو می خواد. چون تو گوشیش 3gp و خیلی امکاناته دیگه کار نمیکنه.
من الان چیکار کنم رو انداخته به من
کمکم کنی
آقا خیلی ممنونم واقعا لطف کردید منو راهنمایی کردید
دست همتون در نکنه
میگم دوستان این تلوزیونی که قراره صدا و سیما برای گوشی ها راه اندازی کنه جریانش چیه؟! چه مدل گوشی هایی این امکان رو ساپورت میکنن؟!
یه چیزی ول کردن از خودشون ملت بره سر کار شما چرا باور مردی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)