تغییر منو به فارسی؟؟؟؟
خوندن و نوشتن که آره، البته نوشتنش با بیچارگیه ولی منوی فارسی تا حالا نشنیده بودم!
میخوام یک مسئله ای رو روشن کنم شاید به فهمیدن اصل جریان کمک بکنه.
بزارید اول یک سوال بپریم.
مگه نه اینکه موقعیت و محل جغرافیایی افرادی که از اینترنت استفاده میکنند توسط IP است که تعیین میشه. یعنی این
آی پی افراد هست که تعیین میکنه اون شخص از ایران آنلاین شده و یا از یک کشور دیگه ای مانند آلمان. سوئد و یا
کشورها و قاره های دیگه.
پس تا اینجا این موضوع مشخص شد. حالا با توجه به توضیحاتی که من در کلوپ پی1 دادم اخیرا یک Frimware برای
گوشی پی1 از طرف کمپانی سونی اریکسون بیرون داده شده. با خبر شدن از این موضوع رو من از طریق کلوپها و
سایت های خبری در مورد گوشی های uiq3 مطلع شدم. بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم و با توجه به اینکه برنامه و
اطلاعات مهمی در گوشیم داشتم تصمیم گرفتم که من هم به حرف این خبر گوش بدم و گوشیم رو با آخرین
Frimware آپدیت کنم. اما زمانی که اقدام به آپدیت کردن گوشی پی1 اونم در سوئد کردم برنامه سونی اریکسون
یعنی Update Service به من گفت که گوشی شما دارای آخرین آپدیت است و نیازی با آپدیت مجدد برای این گوشی
وجود نداره.
بعد از اینکه این جواب رو دریافت کردم رفتم کمی تحقیق کردم اما تحقیقاتم ناتمام مونده و میتونم بگم تا 50 درصد به
یک اطلاعاتی رسیدم اما مطمئن نشدم. تا اونجایی که فهمیدم این آپدیت با توجه به درخواست آسیایی ها مخصوصا
هنگ کنگی ها صورت گرفته. حالا چرا در خواست کردند و یا اینکه چرا سونی اریکسون بهشون پاسخ مثبت داده
اینو نمیدونم اما تا اینجا فهمیدم که این آپدیت برای بعضی ها که گوشی شون رو آپدیت کردند جواب داده و برای بعضی
ها مثل من که در اروپا هستند جواب نداده و میگه گوشی شما دارای آخرین آپدیت است.
حالا برگردیم به همون سوال اولم یعنی چطوری میشه موقعیت افراد رو در نت شناسایی کرد. با توجه به اینکه معلوم
شد آپدیت اخیر برای کسانی که در آسیا هستند جواب داده و برای کسانی که در اروپا هستند جواب نداده پس این
آپدیت باید دارای محتوا و امکاناتی باشه که فقط به درد آسیایی ها میخوره و در اروپا هیچ نقشی رو نمیتونه ایفا کنه.
حالا این دوستمون حامد اومدن و گفتند که ...
اگر شما توضیحات منو در بالا متوجه شده باشید حتما این مسئله به ذهنتون رسیده که آپدیت اخیر ممکنه دارای
زبان فارسی برای تغییر دادن منوها به فارسی نیز باشه. و چون این آپدیت فقط برای آسیایی ها در نظر گرفته شده
پس زمانی که شخصی مثل من از یک کشور اروپایی میخواد گوشیش رو آپدیت بکنه اتوماتیک آی پی من به سونی
اریکسون اطلاع میده که من در اروپا هستم و در نتیجه سونی اریکسون نیز میگه آپدیتی برای شما وجود نداره .
چون این آپدیت اخیر برای رفع مشکلات و باگهای پی1 بیرون داده نشده بلکه برای اضافه کردن یک سری امکانات
نوشتاری از جمله زبان فارسی برای منوها در نظر گرفته شده.
البته من باز هم تکرار میکنم که این اطلاعات من تا 50 درصد ممکنه درست باشه و 50 درصد هم ممکنه کلا
اشتباه باشه چون درست و نادرست بودن این موضوع رو من نمیتونم امتحان بکنم هر چند که کردم اما چون در اروپا
هستم جواب نداد و گفت گوشی شما آپدیت لازم نداره.
پس برای اینکه موضوع روشن بشه باید از کسانی که در ایران گوشی پی1 رو دارند تقاضا کنید که گوشی شون رو
با آخرین Frimware با مشخصات زیر آپدیت کنند و بعد از آپدیت به قسمت زبان مراجغه کنند تا ببینند آیا میشه زبان
منوهای گوشی رو از انگلیسی به فارسی تغییر داد یا نه. اصلا آیا گزینه ای برای انتخاب زبان بغیر از عربی و انگلیسی
اضافه شده یا نه ؟
آخرین Frimware گوشی پی1 که احتمالا فقط برای کشورهای آسیایی در نظر گرفته شده مشخصاتش اینه ...
- Phone Version >> CXC162143 R9J005
- Bluetooth Version >> CXC162143 R1D
- Organizer Version >> CXC162108 R6F41
- CDA Version >> R6F38
- تارخ Release شدن >>> 26.10.2007
منبع
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید