تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 136

نام تاپيک: p1 يا w960 انتخاب شما كدام است ؟ چرا ؟ نظر بدين

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خدمتتون عرض کنم که من این حرف رو از خودم نزدم.توی سایت slash phone خوندم.چون مربوط به زمانی میشه که گوشی معرفی شده بود بعید میدونم بتونم باز پیداش کنم.
    حالا چطور این تفاوت سرعت ایجاد شده رو نمیدونم.ولی شما هم سعی کن هر چیزی رو که برات آشنا نیست رد نکنی.

در مورد mass storage هم ممکنه اشکال نرم افزاری باشه؟آخه خیلی از مدلهای پایین گوشی سونی اریکسون این قابلیت رو دارن.

من کاملا محترمانه گفتم که فکر کنم اشتباه کنید.قطعی نگفتم که ناراحت شدی.
    حامد جان من که از شما دلخور نشدم عزیز. فقط اون چیزی رو که من باهاش کار کردم رو توضیح دادم. حتی ازتونم خواستم که اگر لینکی

در مورد سرعت انتقال دیتا در دبلیو 960 وجود داره رو معرفی کنید. که زحمت کشیدید و معرفی کردید ممنون.

در ضمن اون لینک رو چک کردم. حق با شما بود در اون سایت سرعت رو همونی زده که شما گفتید اما به این هم

اشاره کرده که میتونه به اون سرعت برسه. یعنی دقیقا نگفته که این سرعت رو داره. یعنی حتی میتونه کمتر هم

باشه.

بهر حال اگر واقعا به این سرعت برسه عالیه. یعنی گوشیه که میشه روش حساب کرد اما بازم به نظرم باید دید در

عمل هم همینطوریه و یا اینکه فرق میکنه.

موفق باشید.

در مورد mass storage هم ممکنه اشکال نرم افزاری باشه؟آخه خیلی از مدلهای پایین گوشی سونی اریکسون این قابلیت رو دارن.
    حرف منم از اولش همین بوده دیگه. اما به یک شکل دیگه بیان کردم. یعنی اول باید نرم افزار یو اس بی درایو بر روی

سیستم نصب باشه وگرنه شناسایی نمیشه. در حالیکه دبلیو 810 و یا کا 800 به به این نرم افزار احتیاجی ندارند و

شناسایی هم میشند.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من مخلص شما هم هستم.خوب خدا رو شکر که ناراحت نشدین.
    به هر حال امیدوارم که این مشکل درصورتی که مشکل باشه برطرف بشه.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من چی 990 دارم خیلی با حاله به نظرتون با پی 1 عوضش کنم؟

کلا پ1 چه چیزی بیشتر از پ9 990 داره؟ جز دوربین؟

یکی از مشکلات پی 1 گرون بودن مموریشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

تا به حل چندین بار برتری های P1 گفته شده ولی :

دوربین 3.2
    مموری تقریبا 3 برابر شده
    بهتر شدن Lcd برای کار در زیر نور خورشید
    ساپورت زبان فارسی به طور کامل
    مصرف کمتر باتری
    تغیر جزئی در شکل ایکون ها
    کاهش سایز گوشی چه از نظر طول چه از نظر قطر در حد 20 درصد
    ......
    Last edited by hamed1297; 02-11-2007 at 15:05.

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

راجع به این بیشتر توضیح میدید؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

راجع به این بیشتر توضیح میدید؟
    اون طوری که پرشین بی دوست عزیزمون توی کلوپ پی1 مطرح کردن
    این گوشی میتونه اس ام اس های فارسی رو بخونه و عکسهای رو آپلود کردن که نشون میداد که توی اینترنت میتونه فونتهای فارسی رو بخونه . حتی فایلهای پی دی اف و ورد رو هم میتونه بخونه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کلا فارسی رو ساپورت میکنه .چه واسه نوشتن چه واسه ارسال و دریافت sms و تغییر منو به فارسی....

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تغییر منو به فارسی؟؟؟؟
    خوندن و نوشتن که آره، البته نوشتنش با بیچارگیه ولی منوی فارسی تا حالا نشنیده بودم!

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تغییر منو به فارسی؟؟؟؟
    خوندن و نوشتن که آره، البته نوشتنش با بیچارگیه ولی منوی فارسی تا حالا نشنیده بودم!
    میخوام یک مسئله ای رو روشن کنم شاید به فهمیدن اصل جریان کمک بکنه.

بزارید اول یک سوال بپریم.

مگه نه اینکه موقعیت و محل جغرافیایی افرادی که از اینترنت استفاده میکنند توسط IP است که تعیین میشه. یعنی این

آی پی افراد هست که تعیین میکنه اون شخص از ایران آنلاین شده و یا از یک کشور دیگه ای مانند آلمان. سوئد و یا

کشورها و قاره های دیگه.

پس تا اینجا این موضوع مشخص شد. حالا با توجه به توضیحاتی که من در کلوپ پی1 دادم اخیرا یک Frimware برای

گوشی پی1 از طرف کمپانی سونی اریکسون بیرون داده شده. با خبر شدن از این موضوع رو من از طریق کلوپها و

سایت های خبری در مورد گوشی های uiq3 مطلع شدم. بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم و با توجه به اینکه برنامه و

اطلاعات مهمی در گوشیم داشتم تصمیم گرفتم که من هم به حرف این خبر گوش بدم و گوشیم رو با آخرین

Frimware آپدیت کنم. اما زمانی که اقدام به آپدیت کردن گوشی پی1 اونم در سوئد کردم برنامه سونی اریکسون

یعنی Update Service به من گفت که گوشی شما دارای آخرین آپدیت است و نیازی با آپدیت مجدد برای این گوشی

وجود نداره.

بعد از اینکه این جواب رو دریافت کردم رفتم کمی تحقیق کردم اما تحقیقاتم ناتمام مونده و میتونم بگم تا 50 درصد به

یک اطلاعاتی رسیدم اما مطمئن نشدم. تا اونجایی که فهمیدم این آپدیت با توجه به درخواست آسیایی ها مخصوصا

هنگ کنگی ها صورت گرفته. حالا چرا در خواست کردند و یا اینکه چرا سونی اریکسون بهشون پاسخ مثبت داده

اینو نمیدونم اما تا اینجا فهمیدم که این آپدیت برای بعضی ها که گوشی شون رو آپدیت کردند جواب داده و برای بعضی

ها مثل من که در اروپا هستند جواب نداده و میگه گوشی شما دارای آخرین آپدیت است.

حالا برگردیم به همون سوال اولم یعنی چطوری میشه موقعیت افراد رو در نت شناسایی کرد. با توجه به اینکه معلوم

شد آپدیت اخیر برای کسانی که در آسیا هستند جواب داده و برای کسانی که در اروپا هستند جواب نداده پس این

آپدیت باید دارای محتوا و امکاناتی باشه که فقط به درد آسیایی ها میخوره و در اروپا هیچ نقشی رو نمیتونه ایفا کنه.

حالا این دوستمون حامد اومدن و گفتند که ...

تغییر منو به فارسی....
    اگر شما توضیحات منو در بالا متوجه شده باشید حتما این مسئله به ذهنتون رسیده که آپدیت اخیر ممکنه دارای

زبان فارسی برای تغییر دادن منوها به فارسی نیز باشه. و چون این آپدیت فقط برای آسیایی ها در نظر گرفته شده

پس زمانی که شخصی مثل من از یک کشور اروپایی میخواد گوشیش رو آپدیت بکنه اتوماتیک آی پی من به سونی

اریکسون اطلاع میده که من در اروپا هستم و در نتیجه سونی اریکسون نیز میگه آپدیتی برای شما وجود نداره .

چون این آپدیت اخیر برای رفع مشکلات و باگهای پی1 بیرون داده نشده بلکه برای اضافه کردن یک سری امکانات

نوشتاری از جمله زبان فارسی برای منوها در نظر گرفته شده.

البته من باز هم تکرار میکنم که این اطلاعات من تا 50 درصد ممکنه درست باشه و 50 درصد هم ممکنه کلا

اشتباه باشه چون درست و نادرست بودن این موضوع رو من نمیتونم امتحان بکنم هر چند که کردم اما چون در اروپا

هستم جواب نداد و گفت گوشی شما آپدیت لازم نداره.

پس برای اینکه موضوع روشن بشه باید از کسانی که در ایران گوشی پی1 رو دارند تقاضا کنید که گوشی شون رو

با آخرین Frimware با مشخصات زیر آپدیت کنند و بعد از آپدیت به قسمت زبان مراجغه کنند تا ببینند آیا میشه زبان

منوهای گوشی رو از انگلیسی به فارسی تغییر داد یا نه. اصلا آیا گزینه ای برای انتخاب زبان بغیر از عربی و انگلیسی

اضافه شده یا نه ؟

آخرین Frimware گوشی پی1 که احتمالا فقط برای کشورهای آسیایی در نظر گرفته شده مشخصاتش اینه ...

1. Phone Version >> CXC162143 R9J005
    2. Bluetooth Version >> CXC162143 R1D
    3. Organizer Version >> CXC162108 R6F41
    4. CDA Version >> R6F38
    5. تارخ Release شدن >>> 26.10.2007

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تا به حل چندین بار برتری های P1 گفته شده ولی :

دوربین 3.2
    مموری تقریبا 3 برابر شده
    بهتر شدن Lcd برای کار در زیر نور خورشید
    مصرف کمتر باتری
    تغیر جزئی در شکل ایکون ها
    کاهش سایز گوشی چه از نظر طول چه از نظر قطر در حد 20 درصد
    ......
    اصلي ترين فرق بين پ990 و پ1 رو نگفتيد !!!
    رم 32 پ990 به 128 مگ ارتقا پيدا كرده (رم ها نه مموري داخلي و مموري كارت)
    البته مموري همراه پ1 هم 512 كه مال پ990 64 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •