تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 144

نام تاپيک: عوامل اجتماعی خرافه پرستی

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واقعا این توجیهات عقل و شعور خودتون رو ارضا میکنه که دربارش با دیگران هم بخواید حرف بزنید؟

توی یه کتاب ریاضی نیومده بنویسه 2+2 میشه 4 ولی یه کتاب ریاضی دیگه اومده باشه گفته باشه میشه5
    2+2 چه در کتاب یکم ابتدایی چه در کتاب ریاضیات مهندسی چه ریاضیات محض و ... همیشه شده و میشه 4

نه مثل کتابهایی که ما نام مبرید یک جا گوشت خوک حلال که هیچ مستحب میشه اونیکی کتاب یهو حرام میشه
    توی یکی مشروبات الکی سوقات بهشت میشه توی اونیکی حرام اندر حرام
    توی یکی خداش با ادمش کشتی میگیره توی یکی عمر جهان6 هزار سال میشه توی اونیکی قلب مرکز تفکر میشه و ...

پس لطفا یرای توجیهاتی که میسازید یه کم به شعور و عقل و منطق مخاطب هم توجه کنید!!!!!!!!
    سلام اون دو کتاب قبلی، به اعتقاد مسلمانان، توسط انسان نوشته شدن و همینطور در طول زمان دچار تحریف هم شدن

2. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سعید عزیز در رابطه با افراط هایی که تو مذهب ها میشه که متاسفانه الان هم زیاد شده و من مخالف سر سخت اونهام باید بگم بحث ما فرقه و مذهب نیست بحث ما دینه.
    ممکنه توی مذهب و ... اشتباه باشه. ولی تو دین و کتاب آسمانی اشتباه نیست.

در رابطه با بحث جاودانگی انسان هم دقیقا یه تفکر غربی داره میشه:
    هر کاری میخوای تو این دنیا بکن. آدم بکش. دروغ بگو و... چون اون دنیایی نیست میخوای بری زیر خاک.

آقایونی که این تفکر رو دارید پس عدالت چی میشه؟
    اینکه دوست داشته باشیم عدالت صد در صدی محقق بشه دلیل میشه که حتما به وقوع بپیونده ؟؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

واقعا این توجیهات عقل و شعور خودتون رو ارضا میکنه که دربارش با دیگران هم بهمیشع حرف بزنید؟

توی یه کتاب ریاضی نیومده بنویسه 2+2 میشه 4 ولی یه کتاب ریاضی دیگه اومده باشه گفته باشه میشه5
    2+2 چه در کتاب یکم ابتدایی چه در کتاب ریاضیات مهندسی چه ریاضیات محض و ... همیشه شده و میشه 4

نه مثل کتابهایی که ما نام مبرید یک جا گوشت خوک حلال که هیچ مستحب میشه اونیکی کتاب یهو حرام میشه
    توی یکی خداش با ادمش کشتی میگیره توی یکی عمر جهان6 هزار سال میشه توی اونیکی قلب مرکز تفکر میشه و ...

پس لطفا یرای توجیهاتی که میسازید یه کم به شعور و عقل و منطق مخاطب هم توجه کنید!!!!!!!!

چون توضیحاتم کامل نبود انتظاری همچین پاسخی ازتون داشتم.
    من وقتی راهنمایی بودم یه راه حل برای حل تناسب بهم گفته. وقتی رفتم دبیرستان بهم گفتن اون راه حل رو فراموش و این که راحت تره رو یاد بگیر. ( اینو به عنوان مثال گفتم)
    کتاب آسمانی اول که اومد گفت مشروب مشکلی نداره. ولی مردم اینقدر زیاده روی کردند که عقلشونو از دست دادن و تو کتاب آسمانی بعد کفتن حرامه. من همیشه پیرو کتاب آسمانی آخر بود چون با توجه به شعور مردم کتاب های آسمانی کامل تر میشه. شاید اگه شعور و فرهنگ ما الان کمتر از این بود نان هم حرام میشد.

دو با دو همبشه و تو هر کتاب ریاضی چهاره چون یکی از اصول ریاضیه. و تو همه ی کتاب های آسمانی هم خدا همیشه یکی بودهدچون اصول کتاب آسمانی همینه ولی برخی فرعیات با توجه به شعور مردم زمان خود تغییر میکنه. شراب حرام نمیشن اگه از اون استفاده بی رویه نمیکردن. درضمن منظور از شراب بهشتی یه بارم گفته شرابذبه معنی نوشیدنیه و نه حتما شراب الکلی.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اینکه دوست داشته باشیم عدالت صد در صدی محقق بشه دلیل میشه که حتما به وقوع بپیونده ؟؟
    عدالت محقق میشه چه دوست داشته باشیم چه نه. من اگه هزاران نف رو با گلوله بکشم. اگه اون دنیایی نباشه. فرقم با شمایی که کل زندگیت پاک بوده چیه؟
    عدالت حقیقی موقعی برگزار میشه که فکرشو نمیکنی.

6. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عدالت محقق میشه چه دوست داشته باشیم چه نه. من اگه هزاران نف رو با گلوله بکشم. اگه اون دنیایی نباشه. فرقم با شمایی که کل زندگیت پاک بوده چیه؟عدالت حقیقی موقعی برگزار میشه که فکرشو نمیکنی.
    پیش فرضیه که باید بپذیریم ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

پیش فرضیه کهحهاید بپذیریم ؟؟
    به خودت بستگی داره که بپذیری یا نه من که پذیرفتمش.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شرمنده وسط بحث شما ميام:

اين نوع جهان بيني از نوع علم گرايي كه دوستان ميگن و با توجه به اون خيلي از پارامترها مثه دين و ايديولوژي و ...رو ناصحيح و ...حساب مي كنن نوع جهان بيني بنده هم هست .
    چون با مقايسه وضع خودمون و خالقان اين نوع تفكر و ديدن فاصله ژرفمون به شدت اون تفكر رو قبول مي كنيم.

ولي

ولي وقتي تجربه سفر و اقامت در يكي از مهدهاي اينگونه جهان بيني رو پيدا كردم و ديدم كه اين نوع جهان بيني نه در بين به اصطلاح روشنفكران(كه همه جاي دنيا ميگن ما خيلي كتاب خوونديم) حتي در بين مردم هم عادي رايج شده باعث يك نوع گسستگي و مشكل در بين افراد اين گونه جوامع ميشيم اونم به خاطر شيوع اين نوع جهان بيني:
    در مركز يكي از تكنولوژيك ترين شهرهاي جهان راه ميرين ولي چون فرد عقيده اي به جهان باقي و نيكي و شر نداره به انواع كارها دست ميزنه تاجايي كه شاخ كه سهله شاخها درمياريد(فقط اندكي قانون و هنجار عمومي جلودار مردم هستش)
    انسانهايي كاملا بي خيال و نترس از همديگر و نترس از خير و شر كه هر لحظه و هر شب در حال وصال و جدايي هستند و تعهد و تقدس اين گونه مسايل رو مسخره ميدونن چون ميگن:
    كجاي علم اين مسايل ثبت شده؟
    كجاي علم اون دنيا ثبت شده؟
    كجاي علم گناه رابطه هاي بي پايان ثبت شده؟
    كجاي علم مال مردم نخوردن ثبت شده؟

+

در نتيجه به نظر من اين جهان بيني هم مثل جهان بيني مذهبي افراطي(كه متاسفانه در ايران هم بسيار رايجه و ريشه بسياري از عقب ماندگيهاي ماست)مشكلات زيادي داره و من به شخصه هنوز جهان بيني وسطي نديدم كه همه مسايل رو پاسخگو باشه

.
    Last edited by halflife g; 08-05-2014 at 00:01.

10. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

شرمنده وسط بحث شما ميام:

اين نوع جهان بيني از نوع علم گرايي كه دوستان ميگن و با توجه به اون خيلي ازملارامترها مثه دين و ايديولوژي و ...رو ناصحيح و ...حساب مي كنن نوع جهان بيني بنده هم هست .
    چون با مقايسه وضع خودمون و خالقان اين نوع تفكر و ديدن فاصله ژرفمون به شدت اون تفكر رو قبول مي كنيم.

ولي

ولي وقتي تجربه سفر و اقامت در يكي از مهدهاي اينگونه جهان بيني رو پيدا كردم و ديدم كه اين نوع جهان بيني نه در بين به اصطلاح روشنفكران(كه همه جاي دنيا ميگن ما خيلي كتاب خوونديم) حتي در بين مردم هم عادي رايج شده باعث يك نوع گسستگي و مشكل در بين افراد اين گونه جوامع ميشيم اونم به خاطر شيوع اين نوع جهان بيني:
    در مركز يكي از تكنولوژيك ترين شهرهاي جهان راه ميرين ولي چون فرد عقيده اي به جهان باقي و نيكي و شر نداره به انواع كارها دست ميزنه تاجايي كه شاخ كه سهله شاخها درمياريد(فقط اندكي قانون و هنجار عمومي جلودار مردم هستش)
    انسانهايي كاملا بي خيال و نترس از همديگر و نترس از خير و شر كه هر لحظه و هر شب در حال وصال و جدايي هستند و تعهد و تقدس اين گونه مسايل رو مسخره ميدونن چون ميگن:
    كجاي علم اين مسايل ثبت شده؟
    كجاي علم اون دنيا ثبت شده؟
    كجاي علم مال مردم نخوردن ثبت شده؟

+

در نتيجه به نظر من اين جهان بيني هم مثل جهان بيني مذهبي افراطي(كه متاسفانه در ايران هم بسيار رايجه و ريشه بسياري از عقب ماندگيهاي ماست)مشكلات زيادي داره و من به شخصه هنوز جهان بيني وسطي نديدم كه همه مسايل رو پاسخگو باشه

.

تو طوری تو این جهان زندگی کن که اگه مورد پرسش هر کس قرارت داد بگی بر اساس اصول انسانی زندگی کردم. اصلا کاری به مذهب هم ندارم. مال مردم خوردن در مذهب از اون منع شده اما کمی اگه فکر کنی میبینی بر اساس اصول انسانی و اخلاقیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به خودت بستگی داره که بپذیری یا نه من که پذیرفتمش.
    آره خب برای خیلیا سخته پذیرفتن غیر از این

13. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

عزیز ایا یک خدا داریم در اعتقاد شما یا چند خدا؟
    اگر یک خداست این همه کتاب اسمانی متفاوت و بعضا متناقض چی هست؟ ایا این به این معی نیست حرفا عوض شده؟
    در همون تک کتابها هم ایا علم صدها تناقض رو پیدا نکرده؟ مثل 6هزار ساله دونستن عمر جهان و قلب و مرکز تفکر دونستن و ....
    !!!

یه خدا بیشتر نیست دلیلی که اون کتابها چیزهای متناقصی هست به دلیل اینه که اشخاص بخاطر منافع شخصی توش دست بردن و خیلی جاهاش تحریف شده و اون کتابی نیست که اول بوده بجز یکی
    در همه اینها موضوع اول اخر خدا پرستی بوده نه چیز دیگه که با توجه به پیشرفت و درک بشر موضوعات بیشتری از جهان پیرامون و مسائل اجتماعی توضیح داده شده .
    این گفته شده جن وجود داره هیچ ربطی به خرافه پرستی نداره
    خیلی از این خرافه های که درست شده بخاطر سو استفاده بعضی بود انسان ها بوده تا از نادانی مردم به جایی برسن.و این هیچ ربطی به خدا و دین نداره .
    خرافه یعنی اینکه اینه شکست پس بدبیاری میاری یا زیاد بخندی پشتش یه غم میاد .....
    نمیدونم دوستان چرا دارن سو استفاده میکنن و برای کوبیدن دین مسائل بی ربط به خرافه پرستی ربط میدن ؟
    میشه بفرمایین کجا گفته شده عمر جهان 6هزار ساله و چه ربطی به خرافه پرستی داره؟
    بنظرت کسی زندگی نامه مینویسه میگه 6هزار سال که در نپتون زندگی میکنه با 6 هزار سال کسی که تو زمین زندگی میکنه یکیه؟
    یا حرام بودن مشروبات الکلی چه ربطی به خرافه داره ؟

دین نداری دلیل نمیشه دین کسی دیگه بکوبی!
    دین نداری ازاده باش
    لا إِكراهَ فِي الدّين

15. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •