سلام اون دو کتاب قبلی، به اعتقاد مسلمانان، توسط انسان نوشته شدن و همینطور در طول زمان دچار تحریف هم شدن
سلام اون دو کتاب قبلی، به اعتقاد مسلمانان، توسط انسان نوشته شدن و همینطور در طول زمان دچار تحریف هم شدن
اینکه دوست داشته باشیم عدالت صد در صدی محقق بشه دلیل میشه که حتما به وقوع بپیونده ؟؟
چون توضیحاتم کامل نبود انتظاری همچین پاسخی ازتون داشتم.
من وقتی راهنمایی بودم یه راه حل برای حل تناسب بهم گفته. وقتی رفتم دبیرستان بهم گفتن اون راه حل رو فراموش و این که راحت تره رو یاد بگیر. ( اینو به عنوان مثال گفتم)
کتاب آسمانی اول که اومد گفت مشروب مشکلی نداره. ولی مردم اینقدر زیاده روی کردند که عقلشونو از دست دادن و تو کتاب آسمانی بعد کفتن حرامه. من همیشه پیرو کتاب آسمانی آخر بود چون با توجه به شعور مردم کتاب های آسمانی کامل تر میشه. شاید اگه شعور و فرهنگ ما الان کمتر از این بود نان هم حرام میشد.
دو با دو همبشه و تو هر کتاب ریاضی چهاره چون یکی از اصول ریاضیه. و تو همه ی کتاب های آسمانی هم خدا همیشه یکی بودهدچون اصول کتاب آسمانی همینه ولی برخی فرعیات با توجه به شعور مردم زمان خود تغییر میکنه. شراب حرام نمیشن اگه از اون استفاده بی رویه نمیکردن. درضمن منظور از شراب بهشتی یه بارم گفته شرابذبه معنی نوشیدنیه و نه حتما شراب الکلی.
عدالت محقق میشه چه دوست داشته باشیم چه نه. من اگه هزاران نف رو با گلوله بکشم. اگه اون دنیایی نباشه. فرقم با شمایی که کل زندگیت پاک بوده چیه؟
عدالت حقیقی موقعی برگزار میشه که فکرشو نمیکنی.
پیش فرضیه که باید بپذیریم ؟؟
به خودت بستگی داره که بپذیری یا نه من که پذیرفتمش.
شرمنده وسط بحث شما ميام:
اين نوع جهان بيني از نوع علم گرايي كه دوستان ميگن و با توجه به اون خيلي از پارامترها مثه دين و ايديولوژي و ...رو ناصحيح و ...حساب مي كنن نوع جهان بيني بنده هم هست .
چون با مقايسه وضع خودمون و خالقان اين نوع تفكر و ديدن فاصله ژرفمون به شدت اون تفكر رو قبول مي كنيم.
ولي
ولي وقتي تجربه سفر و اقامت در يكي از مهدهاي اينگونه جهان بيني رو پيدا كردم و ديدم كه اين نوع جهان بيني نه در بين به اصطلاح روشنفكران(كه همه جاي دنيا ميگن ما خيلي كتاب خوونديم) حتي در بين مردم هم عادي رايج شده باعث يك نوع گسستگي و مشكل در بين افراد اين گونه جوامع ميشيم اونم به خاطر شيوع اين نوع جهان بيني:
در مركز يكي از تكنولوژيك ترين شهرهاي جهان راه ميرين ولي چون فرد عقيده اي به جهان باقي و نيكي و شر نداره به انواع كارها دست ميزنه تاجايي كه شاخ كه سهله شاخها درمياريد(فقط اندكي قانون و هنجار عمومي جلودار مردم هستش)
انسانهايي كاملا بي خيال و نترس از همديگر و نترس از خير و شر كه هر لحظه و هر شب در حال وصال و جدايي هستند و تعهد و تقدس اين گونه مسايل رو مسخره ميدونن چون ميگن:
كجاي علم اين مسايل ثبت شده؟
كجاي علم اون دنيا ثبت شده؟
كجاي علم گناه رابطه هاي بي پايان ثبت شده؟
كجاي علم مال مردم نخوردن ثبت شده؟
+
در نتيجه به نظر من اين جهان بيني هم مثل جهان بيني مذهبي افراطي(كه متاسفانه در ايران هم بسيار رايجه و ريشه بسياري از عقب ماندگيهاي ماست)مشكلات زيادي داره و من به شخصه هنوز جهان بيني وسطي نديدم كه همه مسايل رو پاسخگو باشه
.
Last edited by halflife g; 08-05-2014 at 00:01.
تو طوری تو این جهان زندگی کن که اگه مورد پرسش هر کس قرارت داد بگی بر اساس اصول انسانی زندگی کردم. اصلا کاری به مذهب هم ندارم. مال مردم خوردن در مذهب از اون منع شده اما کمی اگه فکر کنی میبینی بر اساس اصول انسانی و اخلاقیه.
آره خب برای خیلیا سخته پذیرفتن غیر از این![]()
یه خدا بیشتر نیست دلیلی که اون کتابها چیزهای متناقصی هست به دلیل اینه که اشخاص بخاطر منافع شخصی توش دست بردن و خیلی جاهاش تحریف شده و اون کتابی نیست که اول بوده بجز یکی
در همه اینها موضوع اول اخر خدا پرستی بوده نه چیز دیگه که با توجه به پیشرفت و درک بشر موضوعات بیشتری از جهان پیرامون و مسائل اجتماعی توضیح داده شده .
این گفته شده جن وجود داره هیچ ربطی به خرافه پرستی نداره
خیلی از این خرافه های که درست شده بخاطر سو استفاده بعضی بود انسان ها بوده تا از نادانی مردم به جایی برسن.و این هیچ ربطی به خدا و دین نداره .
خرافه یعنی اینکه اینه شکست پس بدبیاری میاری یا زیاد بخندی پشتش یه غم میاد .....
نمیدونم دوستان چرا دارن سو استفاده میکنن و برای کوبیدن دین مسائل بی ربط به خرافه پرستی ربط میدن ؟
میشه بفرمایین کجا گفته شده عمر جهان 6هزار ساله و چه ربطی به خرافه پرستی داره؟
بنظرت کسی زندگی نامه مینویسه میگه 6هزار سال که در نپتون زندگی میکنه با 6 هزار سال کسی که تو زمین زندگی میکنه یکیه؟
یا حرام بودن مشروبات الکلی چه ربطی به خرافه داره ؟
دین نداری دلیل نمیشه دین کسی دیگه بکوبی!
دین نداری ازاده باش
لا إِكراهَ فِي الدّين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)