جناب spz نمی خوای به ما یاد بدی چه جوری دروازه بانو سوییچ کنیم؟شیفتو راست نبود عزیز![]()
جناب spz نمی خوای به ما یاد بدی چه جوری دروازه بانو سوییچ کنیم؟شیفتو راست نبود عزیز![]()
Pes2008 اگر از لحاظ ليسانس يكم مشكل داره (كه اونم با ريختن آپشن فايل حل مي شه) سگش مي ارزه به فيفا
بازيكنا تو فيفا شبيه معلولان
از عكسايي كه تو صفحه هاي قبل گرفته شده معلومه
واقعا نمي دونم چرا فيفا بازي مي كنيد![]()
اين fifi 08 براي xbox360 كي مياد تو ايران![]()
به نظر اومده.
به محضی که لینک دانلودش بیاد میاد![]()
چرا طرفدارهای PES هی می یان ایراد می گیرند؟!
اگه شما عکس هاش رو برای کنسول XBOX یا PS3 ببینید متوجه می شوید![]()
درسته ممکنه کیفیت ps3 و x BOX 360 در حد مطلوبی باشه اما فیفا با این کار درصد زیادی از طرفداراش رو از دست داد و این یعنی مدیریت غلط ... ( EA اشتباه بزرگی کرد که Next Gen رو روی PC نبرد )
راستی یه دوستی در مورد کیفیت تصاویر گفته بود
هر دو هم pes2008 و هم fifa08 گرافیکشون در اون عکس های مقایسه High هست
من طرفدار هر دو بازی پرو اوولوشن سوکر و فیفا هستم و بر اساس چیزهایی که دیدم نظر میدم!به نظر من پرو سوکر به جزییاات بازی خیلی اهمیت میده ولی فیفا این گونه نیست!منوهای فیفا خیلی کاملتر و بهترند ولی پرو این گونه نیست!بازیکنان پرو واضح تر و بزرگترند ولی فیفا اینجوری نیست!صداگذاری و گزارشگر فیفا بهتره و لی پرو این طوری نیست!در مورد فیفا و پروی 2008 باید بگم که مثل اینکه قراره پرو امسال بهتر باشه!در مورد اون عکسها باید بگم که عکسهایی که از فیفا گرفته شده اند نیز در حالت های کوالیتی بوده اند!چون من الان که فیفا بازی میکنم با اینکه بازی رو روی های کوالیتی قرار دادم و رزولوشن بالا رو انتخاب کردم ولی تصویر ماته!فیفا امسال تصویر رو مات کرده تا گرافیک بازی بهتر به نظر برسه!!به نظر من طرفدارای فیفا امسال باید شکست رو بپذیرند!باز هم میگم که من هر دو بازی رو همیشه نصب کرده ام و هر دو بازی رو دوست دارم چون سبک هر دوتاشون با هم فرق میکنه! الان هم فیفا 2008 نصبه و لی پرو 2008 رو ندارم!من بر اساس دیده های خودم نظر دادم پس کسی به من ایراد نگیره !
Last edited by rainysky50; 01-10-2007 at 19:41.
در مورد این که بازیکنان در فیفا معلول هستند شکی نیست چرا که در Pes بازیکناش بیشتر شبیه غول هستند تا بازیکن؟
دوستان بیاید بحث تفاوت و برتریهای Fifa و Pes رو پایان بدید .
هر کدوم از این گیمها مزیتها و معایبی برای خودشون دارند . نمیشه گفت کدوم بهتره .
اینجا هم تاپیک Fifa 08 هستش .
اگه دوست دارید در این مورد بحث کنید به تاپیک خودش مراجعه کنید .
از بازي بگين خداييش سخت شده ها من بيچاره شدم ******** دريبل زيداني ميزنن خيلي پرو شدن بايد حالشون رو بگيرم
من هر كاري ميكنم نميتونم توپ رو برم لب خط سانتر كنم يعني ميشه ها اما به سختي دهنه ادم ********
پاس دادن ها خيلي طبيعي تر شده رويه كرنر زدن من چون با گيم پد بازي ميكنم قبلا تو فيفا 07 كات دار سانتر ميكردم ولي الان نميتونم كات بدم
ویرایش توسط امین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)