آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مادر اون دختره بيچاره ه رو كشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جون خودم دلم براي هيچ كسي تو دنياي بازي تا اين حد نسوخته بود ، حتي بيشتر از Wrex تو مس افكتيهويي هم شد داد كشيدم همه ريختن تو اتاق
بيچاره دختر كوچولوهه ميگفت مادرم خوابه ؟![]()
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا مادر اون دختره بيچاره ه رو كشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جون خودم دلم براي هيچ كسي تو دنياي بازي تا اين حد نسوخته بود ، حتي بيشتر از Wrex تو مس افكتيهويي هم شد داد كشيدم همه ريختن تو اتاق
بيچاره دختر كوچولوهه ميگفت مادرم خوابه ؟![]()
دوستان شما می دونید Save بازی کجاست ؟من هر چی گشتم پیدا نکردم.
تو My Document یه فولدر هست که خالیه .
براي مني كه هر دو تا رو پشت سر هم بازي كردم نسخه ي دوم بهتر بود شايد اگر نسخه ي اول رو هم تو زمان خودش بازي ميكردم نظر يه چيز ديگه ميشد . ولي نسخه ي اول مشكلاتش خيلي كمتر بود براي همين هم امتيازاتش بالا بود . تا قبل از مرحله اي كه از Dark Athena خارج بشيم واقعا بازي چنان به من ميچسبيد كه نميخواستم از پاي كامپيوتر بلند شم ولي متاسفانه مراحلي كه روي سياره ي Aguerra سپري ميشد زياد حال نميداد . غول آخر نسخه ي دوم هم آسون ترين غول آخر كل عمرم بود ( رو نرمال ) با دو تا تير SCAR GUN از اون بلندي افتاد پايين . ميان پرده ها و صداگذاري هم تو هر دو تا نسخه لذت بخش بودن مثلا تو نسخه ي اول وقتي براي اولين بار يكي از اون جونور هاي بزرگ كه بچش رو هم پشتش داشت سر اون سربازه رو اونطوري خورد ريديك گفت Beautiful ! اينا واقعا به ادم روحيه ميده ! يا اون ديالوگ پاياني نسخه ي دوم When I Say Good Bye, It's For Ever ... . تو نسخه ي دوم هم يبشتر با احساسات بازيكن بازي كردن ، مثلا صحنه ي مردن مادر اون دختره ، من داشتم غرق صحبتهاش ميشدم يهو از پشت زدنش . يا اون دو تا سربازي كه دكتر ها ميخواستن تبديلشون كنن به Drone . يا زماني كه ما ميخواستيم فرار كنيم كه با بمب زدنمون و افتاديم تو اون سياره بعد از نشستن تو اون سفينه ي كوچيك اون دختره با كمال معصوميت ميگفت منم با خودت ببر ... . يا نامه اي كه يكي از اونا به همسرش نوشته بود ( حيف نتونستم انجامش بدم ) و همچنين طرز تهيه ي Ghost Drone جالب بود . روبات سواري و مخصوصا Alpha Drone سواري خيلي بهم حال داد ، اين Alpha Drone هم بي شباهت به Big Daddy نبود مخصوصا وقتي اون دختره رو گذاشت رو گردنش ! هوش مصنوعي نسخه ي دوم هم خيلي افت كرده بود يارو اصلا نميتونست منو ببينه ، Undetected هم بودم و پشت جعبه ها درست اومد جلوم و ايستاد منم خفش كردم . Drone ها هم بعضي مواقع قاتي ميكردن . اما جالبترين شخصيت اين بازي به نظرم Exbob بود ! يكي از اونهايي كه اوايل بازي تو سلول بود ، اينقدر منو خندوند كه يه بار از سيو قبلي لود كردم تا دوباره حركاتش رو ببينم . باگ هاي هم نسخه ي دوم داشت كه بعضي هاش مسخره بود مثلا آتيشي كه Alpha drone پرت ميكرد صدا گير ميكرد و هي تكرار ميشد حتي بعد از كشته شدن خود Alpha Drone . يا انيميشن مثلا خون گيري از NanoMed گير ميكرد ولي صداش پخش ميشد بعد از چند ثانيه انيميشن تازه ميومد . مشكل سيو هم داشت ، بارها اين اتفاق افتاد كه من از يه جايي كه عبور ميكردم ولي سيو خودكار نميشد بعد وقتي ميمردم و دوباره از اين نقطه عبور ميكردم سيو ميشد . گرافيكش هم به نظر من پيش رفت قابل توجهي داشت . حركات صورت كاراكتر ها مخصوصا اونهايي كه تو سلول بودن فوق العاده بود ! من به اين بازي تو جدولي كه دارم 9 دادم ...
پوشه ي سيو بازي اينجاست :
C:\Documents and Settings\Hossein\Application Data\Atari
سلام
آقا من نسخه pc که 2 دی وی دی هست را گرفتم
توی محیط بازی خیلی بازی کند اجرا میشه تیک میزنه
اینم سیستم :
RAM =4 GIG
CPU=AMD 4800 ATLON
VGA =8600 GFORS
سلام این سی پی یو چند هسته ای در ضمن کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید![]()
یه هسته بیشتر نداره بنده خدا
:11:
مال من وقتی play رو میزنم صفحه سیاه میشه بعد می گره تو ویندوز ارور کرش میده
path 1.1 رو هم ریختم
مشکل چیه؟
سلام شما اول ببینید سیستمتون نیازهای حداقل بازی رو داره یا نه من صد بار گفتم اگه سیستم بالایی دارین
همیشه آپدیت باشین
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي The Chronicles Of Riddick Assault On Dark Athena:
حداقل سیستم مرود نیاز :
Operating system Microsoft ® Windows ® XP / Vista
CPU Pentium ® 4 3 GHz or equivalent Athlon ® 64
1 GB of RAM
5.5 GB of free hard disk space
3D-graphics adapter with 256 MB memory that supports pixel shaders 3.0, compatible with DirectX ® 9.0c (GeForce 6800GS or Radeon X1600XT)
Sound device compatible with DirectX ® 9.0s
DirectX ® 9.0s
Device for reading DVD-ROM drive
بچه ها من بازی رو گرفتم وقتی شروع میکنم بعد از یه سری تبلیغات 2 تا گزینه داره یکی ریدیک 2004 و دیگری 2009
که 2009 غیر فعال بازی رو هم که شروع میکنم میزنه ریدیک 2004
جز بازی یا مال من اینجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)