تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 22 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 217

نام تاپيک: مشكلات مودم Zoltrix

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

سلام.
    آقا اين مودم زولتريكس در ويندوز 64 بيتي نصب ميشه؟ حتما بايد بشه :( یعنی میشه درایورش نیومده باشه ؟
    من که خیلی تو نت گشتم اصلا هیچ خبری از درایور این مودم برای ویندوز 64 بیتی نیست. دوستان کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

هنوز خيلى‌ها مثل من، تو ويندوز 32 بيتى با اين مودم مشكل دارن، چه برسه به ويندوز 64 بيتى.

درايور موجود تو پك مودم هم نتوست امكانات صوتى مودم رو راه بندازه! جالب اينجاست كه وقتى با اين درايور كانكت مى‌شم، سرعت رو نزديك 900 مى‌زنه. انگار درايور پيش‌فرض خود Win XP خيلى بهتره!

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

1

نقل قول نوشته شده توسط Nvidia
    سلام.
    آقا اين مودم زولتريكس در ويندوز 64 بيتي نصب ميشه؟ حتما بايد بشه :( یعنی میشه درایورش نیومده باشه ؟
    من که خیلی تو نت گشتم اصلا هیچ خبری از درایور این مودم برای ویندوز 64 بیتی نیست. دوستان کمک کنید
    اگه HCF كه هنوز 64 بيتيش نيومده.

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

جالب بود. اولا لينكي كه گذاشتين رو يه كليك ميكردين ببينيد درسته يا نه ؟ بعدش من داخل همين سايت رفتم و صفحه اي كه شما منظورتون بود رو پيدا كردم ولي هيچ خبري از درايور اين مودم براي ويندوز 64 بيتي نيست. اگه ميشه بگين كه اصلا درايور اين مودم براي ويندوز 64 بيتي وجود داره يا نه . مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    اين هم آدرس مهرگان ماشين:
    تهران – خيابان شهيد مطهري - خيابان سليمان خاطر ( امير اتابك)– نبش وراويني – شماره 116 - طبقه اول
    صندوق پستي: 118-11955
    تلفن: 23-4318 8834
    متاسفانه مدم هاي zoltrix smart spirit در ايران به ID CALLER جواب نمي دهند و driver اين مودم هنوز نسخه بتا مب باشد و تا امدن نسخه آلفا بايستي صبر كرد. ولي طبق گفته مسئولين آن شركت مدل cobora اين مدم براي ايران جواب مي دهد.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

ای خدا راقی اصل نیست مهرگان اصله دیگه چیه
    امتیاز پخش محصولات Zoltrix قبلا با راقی الکترونیک بود که بعدا به مهرگان ماشین واگذار شد حتی بعضی ها هم میگفتن که مهرگان ماشین همون راقی هست که به دلایلی اسمشون رو عوض کردن

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mhentezari
    اي واي. مودم من مال راقي هست! يعني تقلبيه؟ از v.92 هم پشتيباني ميكنه.
    اصلا xp اينطوري تشخيص ميده : softV92 Data Fax Modem
    پس چرا بيشتر از اصليش خاصيت داره؟ كالر آي دي در حالت عادي بايد كار كنه يا اينكه بايد توي مخابرات كاري كرد؟

شايد براي همين بود كه ريست شد. چون درايورش نخورده!
    من همون راهي كه mema عزيز گفته بود، مو به مو رفتم. البته ميدونستم بايد اين كار رو كرد. قبلا هم كرده بودم. اما اينجوري مطمئن شدم كه اين راه درسته. ولي ضاهرا اشكال از مودمه.
    نه عزیزم انگار اینجوری مشکل حل نمیشه.دیگه از این ساده تر هم نمیشد گفت.ببین یه کار دیگه بکن.اول بگو ببینم چند تا سیستم عامل داری؟ آیا فقط xp داری؟اگه اینجوره سعی کن یه ویندوز دیگه مثل 2000 نصب کنی.برای اینکه این ویندوز خیلی راحته و درایورهارم سریع میشناسه.بعد درایور مودمت رو اونجا نصب کن ببین تو این ویندوز اونو به چه اسمی میشناسه.اونی که شما میگی تو xp شناخته نباید درست باشه البته اگه Zoltrix باشه .شما حتما این کارو بکن ببین تو اون ویندوز چطور نصب میشه.اگه درست نصبش کنی که این رو هم میتونی همون طور که دوستان هم گفته بودن از تو:
    start\control panel\modem option\ وارد تب modem ميشي و بعد گزینه properties رو میزنی و تو پنجره باز شده وارد تب diagnostics میشی و رو گزینه Query modem کلیک میکنی اگه مودم درست نصب شده باشه تو پنجره سفید کلیه مشخصات مودم میاد و اگه درست نصب نکرده باشی پیام اروور میده......این رو اول تو همین ویندوز یعنی اکس پی امتحان کن ببین اصلا مودم چطور نصب شده؟ بعد اگه ارووری چیزی میده از تو ویندوز 2000 چک کن.البته این که شما گفتی مودم رو به اسم softv92 data fax modem میشناسه اگه درایور رو هم درست نصب کرده باشید نباید مودم zoltrix باشه برای این که ویندوز مودم منو به اسم zoltrix SmartSpirit PCI Modem میشناسه.حتما رو اون ویندوز چک کن ببین به چه اسمی میشناسه.برای اینکه من فکر میکنم شما احتمالا نمیتونی مودم رو درست تو این ویندوز نصب کنی واسه همین اول اونو تو ویندوز 2000 درست نصب کن تا ببینیم مودمت اسم دقیقش چیه بعد اگه اصلا zoltrix SmartSpirit PCI Modem بود اون وقت دوباره تلاش میکنیم تو اکس پی نصبش کنیم.این کارو حتما بکن.در ضمن (چیزی که خودت تجربه کردی ارجعیت داره به چیزی که دیگران میگن) من خودم با این مودم کار کردم و با قاطعیت هم میگم که این مودم به راحتی voice رو پشتیبانی میکنه. مودم شما هم بالاخره با موفقییت نصب میشه انتظاری جان غم مخور .با تشکر مهدی.

Banned G A B R I E L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Vampire Viper
    امتیاز پخش محصولات Zoltrix قبلا با راقی الکترونیک بود که بعدا به مهرگان ماشین واگذار شد حتی بعضی ها هم میگفتن که مهرگان ماشین همون راقی هست که به دلایلی اسمشون رو عوض کردن
    دوست عزیز

راقی الکترونیک و مهرگان ماشین آسیا و یونیکام هیچ فرقی با هم ندارند....

اسم اولیه این شرکت راقی الکترونیک بود که بعدا به یونیکام تغییر نام داد و پس از آن نیز نهایتا نام شرکت به

مهرگان ماشین آسیا تغییر کرد... اگه به مارک اون دقت کنی نوشته :

مهرگان ماشین آسیا
    راقی الکترونیک / یونیکام سابق

ضمنا چرا شما با مهرگان ماشین اسیا لج دارید؟

به نظر من این شرکت اصلا هم کلاه بردار نیست...

از دوستان عزیز خواهش میکنم تنها کسانی که از مودم Zoltrix Smart Spirit استفاده کرده اند یا اطلاعاتشان در مورد

این نوع مودم بالاست نظر بدهند

باتشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Vampire Viper
    دوست عزیز

راقی الکترونیک و مهرگان ماشین آسیا و یونیکام هیچ فرقی با هم ندارند....

اسم اولیه این شرکت راقی الکترونیک بود که بعدا به یونیکام تغییر نام داد و پس از آن نیز نهایتا نام شرکت به

مهرگان ماشین آسیا تغییر کرد... اگه به مارک اون دقت کنی نوشته :

مهرگان ماشین آسیا
    راقی الکترونیک / یونیکام سابق

ضمنا چرا شما با مهرگان ماشین اسیا لج دارید؟

به نظر من این شرکت اصلا هم کلاه بردار نیست...

از دوستان عزیز خواهش میکنم تنها کسانی که از مودم Zoltrix Smart Spirit استفاده کرده اند یا اطلاعاتشان در مورد

این نوع مودم بالاست ، نظر بدهند.

باتشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

سلام مجدد

در چند صفحه قبل MEMA جان طریقه فعال کردن قابلیت ویس در مودم زولتریکس اسمارت اسپیریت را آموزش داده بودند ولی چون

به نظر من یک کم مطالب اون پست شلوغ پلوغ بود کسی نتونست استفاده کنه... حالا من یه بار دیگه به زبان ساده توضیح میدم

خودم این کار رو از روی دفترچه انگلیسی مودم خواندم و انجام دادم و جواب داد یعنی ویس الان فعال حتی همین 2-3 ساعت پیش

با موبایل یکی از آشنایان تماس گرفتم و صحبت کردم....

[/B]آموزش فعال کردن قابلیت Voice در مودم Zoltrix Smart Spirit

برای این کار ابتدا به Device Manager بروید... یعنی روی MY COMPUTER کلیک راست کنید و بعد PROPERTIES را انتخاب کنید.

سپس به سر برگ HARDWARE رفته و DEVICE MANAGER را انتخاب کنید سپس از بخش MODEMS مودم خود را انتخاب کنید و

کلیک راست کنید و آپدیت درایور را برگزینید ...

سپس در پنجره باز شده گزینه NO , NOT THIS TIME رو انتخاب کنید

بعدش NEXT کنیدد و گزینه INSTALL FROM A LIST OR SPECIFIC LOCATION (ADVANCE) انتخاب کنید و بازهم نکست کنید

در پنجره ظاهر شده این بار گزینه DON'T SEARCH. I WILL CHOOSE A DRIVER TO INSTALL را انتخاب کنید.

بعدا HAVE DISK رابزنید و به داریو سی دی رام خود بروید و به دایرکتوری مخصوص درایور مودم SMART SPIRIT بروید و در آنجا یک

که دارای فرمت INF هست را میبینید آنرا انتخاب کنید و اوکی را بزنید...

سپس ویندوز شروع به نصب درایور جدید مودمتان میکند اگه پیغامی از طرف ویندوز دریافت کردید گزینه COUNTINUE ANYWAY

را بزنید تا ویندوز به کارش ادامه دهد سپس هنگام نصب درایور جدید در SYSTEM TRAY بالونی با محتوای FOUND NEW HARDWARE
    ظاهر میشود که نشان میدهد ویندوز قابلیت ویس موجود در مودم زولتریکس یا همون SPEAKER PHONE است...

پس از اتمام مراحل ، از این پس ویندوز نام مودم شما را از هر چی که بوده به ZOLTRIX SMART SPIRIT PCI MODEM تغییر میدهد

خسته نباشید .... حالا میتوانید به راحتی از ویس مودم خود استفاده کنید...

تذکر مهم : برای استفاده کردن از مودم به عنوان تلفن باید کابل تلفن را به فیش موجود در پشت مودم به اسم PHONE وصل کنید ( مثلا برای زنگ زدن به خانه یکی از اقوام بوسیله مودم)[B]

برای اطمینان بیشتر ترجیحا یکبار ویندوز را ریستارت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •