یعنی نمیشه این کار رو کرد با همون روش بوت.
سلام بهناز خانم
می بخشی یکم گرفتاری برام پیش اومده به خاطر همین کم میام
از برنامه ای که دوست عزیزم winxp به اون اشاره کردند در صورتی می توان استفاده کرد که شما به داخل ویندوز رفته باشید .
حالا شما به من بگید ببینم شما تونستید به داخل سیستم برید یعنی مشکل بوت دارید یا نه ؟
هنگام بوت شدن چه اروری داده می شه ؟ حتما اگر اروری داده می شه اونا برام بنویس
با روش بوت می شه مشکلات حاد سیستم عامل را که در هنگام بوت اتفاق می افته را حل کرد
مثل از بین رفتن ntldr ، mbr که مشکل بوت در واقع با از بین رفتن یکی از اینها اتفاق می افته و با از بین رفتن یکی از اینها سیستم عامل از کار خواهد افتاد
راستش اگر با فرامین این قستمت اشنایی کامل نداشته باشید من نمی تونم زیاد توضیح بدم چون با یک اشتباه در واقع کل پارتیشن های خودتون را از دست می دهید .
در واقع یک دستور کلی برای ریپر کردن وجود نداره چند دستور وجود داره که باید اونها را یک به یک اجرا کنید تا مشکل هر قسمت را برطرف کنه .
فقط خواهش می کنم الکی از دستورات این قسمت استفاده نکنی بلکه با اگاهی باید باشه چون یک سوال اگه اشتباه پاسخ داده بشه اون وقت باید فاتحه اطلاعات را خوند .
در واقع ما با این دستورات رجیستری ویندوز را ترمیم می کنیم . اگه براتون امکان داشته باشه فکر کنم عوض کردن ویندوز عاقلانه ترین کار باشه .![]()
ببخشید,ایا راهی برای برگردوندنuser settingsوجود داره؟
موقع شات داون در حال saving your settings بود که برق قطع شد و بعد که کامپیوتر رو روشن کردم تموم My Documents ام پاک شده بود!
حالا امیدی هست؟
سلام دوست عزيز
مي شه يه کم دقيق تر بگي چي کار داشتي مي کردي که user settings پاک شده .
منظورت از user settings همون Documents and Settings هستش يا چيز ديگه ؟ مي شه واضح بگي .
دليلي براي پاک شدن وجود نداره
از سيستم ريستور استفاده کردي ؟ اگر استفاده نکردي يکبار اين کار را بکن و تنظيمات سيستم را برگردون به تاريخ قبل از اين کار
بله ممنون !
ببخشید مشکل از یه جای دیگه بود که خودم رفعش کردم
سلام دوست عزیز
پدر من در اومد از بس سیستم رو دستکاری کردم که ببینم میتونم این کاری که شما گفتی رو انجام بدم یا نه
خوشحالم واقعا
میشه بگین مشکل چی بوده
منتظرم
موفق باشین
![]()
سلام
من یه کارایی کردم که توضیحش وقت میبره و حالا مشکلم اینه که یوزر adminstrator نیستش و کامپیوترم با یه یوزر جدید ی که ساخته بودم میاد بالا یعنی همه ی تنظیماتم پریده ولی با دستور net user توی کامند admino نشون میده و حتی میشه پسوردشو هم عوض کرد در ضمن موقعی هم که میخوام یه اکانت جدید با نام administrator ایجاد کنم پیغام میده که وجود داره.لطفا یه کی بگه میشه یه کاری کنم سیستمم با adminstrator بیاد بالا ممنون
امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.
سلام دوست عزیز
شما برین ادرس زیر
start\run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr osoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts
حالا در سمت راست یه مقدار جدید از نوع REG_DWORD بسازین و داخلش این رو کپی کنین
Administrator
حالا مقدار اون رو یک بدین و ریجستری رو ببندین
حالا سیستم رو ریست کنین
Administrator که اینجا بوده بابا
موفق باشی![]()
سلام
من تا حالا با رجیستری کار نکردم چه طوری این administrator رو توش کپی کنم هر کاری میکنم فقط یه پنجره میاد که نوشته new value که اونو یک دادم .
ممنون
دوست عزیز شما باید اسم اون REG_DWORD را که درست کردید را Administrator قرار دهید و بعد مقدار اونا 1 قرار دهید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)