تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 76 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

1 سواااااااااااااااال

می شه یکی لطف کنه اینارو برام توضیح بده ؟؟؟

ممنون می شم ....

1.اثر کوریولیس !.....

2.تو قسمت پراکندگی نور یه توضیحی بود بعدش گفته شفق و فلق هم از نتیجه پراکندگی نور به وسیله ی مولکولهای موجود در جو است ....می شه توضیح بدین چه طوری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1- رو یادم نیست و هم حسش نیست برم نیگا کنم
    2- ذرات جو زمین این قابلیت رو دارن که بر طول موج های مختلف تاثیر بزارن و اونا رو پراکنده کنند حالا تاثیر این پراکندگی با کاهش موج بیشتر می شه
    ولی وقتی خورشید پایین افق قرار می گیره نورش باز هم پراکنده می شه "اگه جو نبود اونوقتی که خورشید غروب می کرد بلافاصله شب می شد"
    این پراکندگی به ارتفاعی که ما خورشید رو رصد می کنیم هم بستگی داره "بهتره بگم نور خورشید رو جو میشکنه " با کاهش ارتفاع افزایش پیدا می کنه
    امید وارم که فهمیده باشی
    اگه حسش بود یه مقاله هم در مورد پراکندگی می دم که همه بفهمند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

1- رو یادم نیست و هم حسش نیست برم نیگا کنم
    2- ذرات جو زمین این قابلیت رو دارن که بر طول موج های مختلف تاثیر بزارن و اونا رو پراکنده کنند حالا تاثیر این پراکندگی با کاهش موج بیشتر می شه
    ولی وقتی خورشید پایین افق قرار می گیره نورش باز هم پراکنده می شه "اگه جو نبود اونوقتی که خورشید غروب می کرد بلافاصله شب می شد"
    این پراکندگی به ارتفاعی که ما خورشید رو رصد می کنیم هم بستگی داره "بهتره بگم نور خورشید رو جو میشکنه " با کاهش ارتفاع افزایش پیدا می کنه
    امید وارم که فهمیده باشی
    اگه حسش بود یه مقاله هم در مورد پراکندگی می دم که همه بفهمند

خیلی ممنون که توضیح دادین ....یه چیزایی گرفتم ولی خب .... بازم ممنون

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

این اثر دقیقا مثل حالتیه که شما موقع بیرون امدن از اتوبوس در حال حرکت بهتون دست می ده (اگه اتوبوس سوار نمی شید حالتی که توی اسانسور دارید.)یعنی یه نیرویی که باعث می شه شما علاوه بر حرکت خودتون یه نیم حرکت هم به سمت حرکت اون چیزی که سوارش بودید داشته باشید.
    "این اثر بعلت گردش زمین بدور خودش در جسمی که با ان در تماس نیست اتفاق می افته و توی اون باید سمت حرکت و شمال و جنوب زمین رو مشخص کنی تا دقیقا نقطه اثر رو متوجه بشی."

مثالی می زنم:
    همونطور که می دونیم زمین از غرب به شرق می گرده.حالا اگه برید به عرض های شمالی و به جنوب نگاه کنید در این حالت شرق سمت چپ شما و شمال پشتتان خواهد بود بعقه سمت ها هم که مخالف انها.به نظر شما که اینجا ایستادید زمین پاد ساعتگرد می گرده.
    حالا اگه برید عرض های جنوبی و به شمال نگاه کنید شرق دست راست شما و شمال روبروتون می شه.حرکت هم همون پاد ساعتگرد هست.
    اما اثر کوریولیس.شما در حالت اول که در عرض هال شمالید اگه جوری از زمین بلند بشید و هیچ تماسی با زمین نداشته باشید بعد از چند دقیقه(منظور شتاب داره) چون ثابت هستید و زمین زیر پاتون حرکت می کنه احساس می کنید دارید به سمت غرب حرکت می کنید.(یا اگه محل سایه شما رو تو زمین روی نقشه بهتون نشون بدن.مثل gps)
    اگه در همین حال بخواهید به سمت جنوب بروید چون زمین زیر پاتون به سمت شرق می ره و شما به سمت جنوب .سایتون انگار با یه حالت مورب بصورت ساعتگرد به سمت غرب تمایل داره.همین حالت برای یه جسمی شبیه موشک که با سرعت بالا حرکت می کنه و هیچ تماسی با زمین هم نداره یه حرکت مورب به سمت غرب ایجاد می کنه.

حالا اگه تو جنوب بودید و به سمت شمال در حرکت بودید چون زمین به سمت راستتون می ره و شما به سمت جلو .حرکت شما یه خط مورب به سمت غرب خواهد بود.و الا اخر

این حرکت خیلی توی هواشناسی و نیروی هوایی مهمه.مثلا اثرات این حرکت رو می شه تو حرکت جبهه هوای

سرد و گرم در طول اقیانوس ها که برخورد باد با موانع(ساختمان و .....)کمتره دید.یا اگه این محاسبات رو زمانی که موشکی رو برای جایی می فرستند بحساب نیارند موشک معلوم نیست به کجا فرود بیاد.(به امید روزی که هرگز از موشک برای کشتن استفاده نشه).

اگه سوالی داری بپرس اگه نه و خوب متوجه شدی بگو ببینم اگه شما تو حالت اول که تو عرض های شمال بودی بخوای به سمت شمال بری اثر کوریولیس حرکتتون رو چطور تغییر می داد؟
    حالا اگه حالت دوم بود و به سمت جنوب می رفتید چی؟

2.تو قسمت پراکندگی نور یه توضیحی بود بعدش گفته شفق و فلق هم از نتیجه پراکندگی نور به وسیله ی مولکولهای موجود در جو است ....می شه توضیح بدین چه طوری؟
    این رو دوستمون توضیح داد.

مولکولهای اتمسفر نور رو پخش می کنند . زمانی که هنوز خورشید بالا نیومده یا تازه غروب کرده نوری که مولکولها در ارتفاع بالاتر(اگه کوه رفته باشی می دونی که خورشید برای اونجا زودتر سر از افق بر می داره تا جایی که ارتفاعی کم داره.) می گیرند پراکنده می شه و قسمتی از اون به سمت قسمت لبه تاریک زمین می ره و انگار اسمون هنوز روشن باقی می مونه.این حالت فکر کنم یه بار جون ما رو نجات داد.

هوا مه گرفته جاده تاریک و نا اشنا رو تصور کن.حالا سر گردنه نور چراغ ماشین روبرویی قبل از اینکه ما به هم برسیم وقتی توسط مولکولهای هوا پراکنده شد و یه حالت شفق مانند درست کرد ما تازه فهمیدیم داریم تو لاین اون سمت حرکت می کنیم.یعنی اگه این حالت وجود نداشت ما از ماشین جلویی خبری نداشتیم و ........

من همین جا بطور رسمی از مولکولهای هوا تشکر می کنم.
    Last edited by مرتضی nvcd; 03-10-2007 at 05:34.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

می شه یکی لطف کنه اینارو برام توضیح بده ؟؟؟

ممنون می شم ....

1.اثر کوریولیس !.....

با سلام ...
    پرنیان جان دوستان جوابت رو خیلی عالی دادن ... فکر نکنم که مشکلی باشه .. اگه بود بگو من هم یه توضیح بدم !

پیشرفت کارت تا کجا بوده ؟
    کتاب آمادیگی برای المپیاد رو گرفتی ؟
    چیزی به المپیاد نمونده .

داره خودمونی میشه azerdimah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    به بالای سرتون نگاه کنید من اینجا هستم

پيش فرض

کوریولیس یه نوع شتاب مجازیه که در اثر چرخش ایجاد میشه فرض کن یه میز دایره ای داری که میچرخه یه توپ رو درست میذاری وسطش و یه نیروی کوچک بهش وارد میکنی و میبینی که توپ به صورت مارپیچی حرکت میکنه علت چرخش آن اثر کوریولیسه
    حالا اینو برای موشکی که از قطب زمین پرتاب شده تا به یه قسمت دیگه زمین بخوره در نظر بگیر وقتی موشک توی هواست زمین یکم میچرخه بنا بر این موشک به اون جایی که باید بخوره نمیخوره به این جابجایی ظاهری موشک شتاب کوریولیس میگن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

12 ممنووووووون

Thanks a Milllllllllion

این اثر دقیقا مثل حالتیه که شما موقع بیرون امدن از اتوبوس در حال حرکت بهتون دست می ده (اگه اتوبوس سوار نمی شید حالتی که توی اسانسور دارید.)یعنی یه نیرویی که باعث می شه شما علاوه بر حرکت خودتون یه نیم حرکت هم به سمت حرکت اون چیزی که سوارش بودید داشته باشید.
    "این اثر بعلت گردش زمین بدور خودش در جسمی که با ان در تماس نیست اتفاق می افته و توی اون باید سمت حرکت و شمال و جنوب زمین رو مشخص کنی تا دقیقا نقطه اثر رو متوجه بشی."

مثالی می زنم:
    همونطور که می دونیم زمین از غرب به شرق می گرده.حالا اگه برید به عرض های شمالی و به جنوب نگاه کنید در این حالت شرق سمت چپ شما و شمال پشتتان خواهد بود بعقه سمت ها هم که مخالف انها.به نظر شما که اینجا ایستادید زمین پاد ساعتگرد می گرده.
    حالا اگه برید عرض های جنوبی و به شمال نگاه کنید شرق دست راست شما و شمال روبروتون می شه.حرکت هم همون پاد ساعتگرد هست.
    اما اثر کوریولیس.شما در حالت اول که در عرض هال شمالید اگه جوری از زمین بلند بشید و هیچ تماسی با زمین نداشته باشید بعد از چند دقیقه(منظور شتاب داره) چون ثابت هستید و زمین زیر پاتون حرکت می کنه احساس می کنید دارید به سمت غرب حرکت می کنید.(یا اگه محل سایه شما رو تو زمین روی نقشه بهتون نشون بدن.مثل gps)
    اگه در همین حال بخواهید به سمت جنوب بروید چون زمین زیر پاتون به سمت شرق می ره و شما به سمت جنوب .سایتون انگار با یه حالت مورب بصورت ساعتگرد به سمت غرب تمایل داره.همین حالت برای یه جسمی شبیه موشک که با سرعت بالا حرکت می کنه و هیچ تماسی با زمین هم نداره یه حرکت مورب به سمت غرب ایجاد می کنه.

حالا اگه تو جنوب بودید و به سمت شمال در حرکت بودید چون زمین به سمت راستتون می ره و شما به سمت جلو .حرکت شما یه خط مورب به سمت غرب خواهد بود.و الا اخر

این حرکت خیلی توی هواشناسی و نیروی هوایی مهمه.مثلا اثرات این حرکت رو می شه تو حرکت جبهه هوای

سرد و گرم در طول اقیانوس ها که برخورد باد با موانع(ساختمان و .....)کمتره دید.یا اگه این محاسبات رو زمانی که موشکی رو برای جایی می فرستند بحساب نیارند موشک معلوم نیست به کجا فرود بیاد.(به امید روزی که هرگز از موشک برای کشتن استفاده نشه).

اگه سوالی داری بپرس اگه نه و خوب متوجه شدی بگو ببینم اگه شما تو حالت اول که تو عرض های شمال بودی بخوای به سمت شمال بری اثر کوریولیس حرکتتون رو چطور تغییر می داد؟
    خب فک کننم (اگه درس گفته باشم) مثله رفتنم از جنوب به شمال بود که چون حرکت زمین زیر پام از چپ به سمت راست حرکت می کنه و من به سمته جلو می رم همون طور که شما گفتین باید تو حرکتم یه خط مورب به سمته غرب ایجاد بشه !

حالا اگه حالت دوم بود و به سمت جنوب می رفتید چی؟
    خب چون وقتی از شمال به جنوب میام و این دفعه بر عکسه دفعه ی قبل سمته راستم می شه شرق یه خط مورب به سمته شرق تو حرکتم ایجاد می شه

حالا جوابام درسته یا باز نگرفتم ؟؟؟

این رو دوستمون توضیح داد.

مولکولهای اتمسفر نور رو پخش می کنند . زمانی که هنوز خورشید بالا نیومده یا تازه غروب کرده نوری که مولکولها در ارتفاع بالاتر(اگه کوه رفته باشی می دونی که خورشید برای اونجا زودتر سر از افق بر می داره تا جایی که ارتفاعی کم داره.) می گیرند پراکنده می شه و قسمتی از اون به سمت قسمت لبه تاریک زمین می ره و انگار اسمون هنوز روشن باقی می مونه.این حالت فکر کنم یه بار جون ما رو نجات داد.

هوا مه گرفته جاده تاریک و نا اشنا رو تصور کن.حالا سر گردنه نور چراغ ماشین روبرویی قبل از اینکه ما به هم برسیم وقتی توسط مولکولهای هوا پراکنده شد و یه حالت شفق مانند درست کرد ما تازه فهمیدیم داریم تو لاین اون سمت حرکت می کنیم.یعنی اگه این حالت وجود نداشت ما از ماشین جلویی خبری نداشتیم و ........

من همین جا بطور رسمی از مولکولهای هوا تشکر می کنم.

خییییلیییییییی خیلی ممنون خیلی خوب توضیح دادین ....دیگه الان فک کنم فهمیدم

AlL ThE Best

کوریولیس یه نوع شتاب مجازیه که در اثر چرخش ایجاد میشه فرض کن یه میز دایره ای داری که میچرخه یه توپ رو درست میذاری وسطش و یه نیروی کوچک بهش وارد میکنی و میبینی که توپ به صورت مارپیچی حرکت میکنه علت چرخش آن اثر کوریولیسه
    حالا اینو برای موشکی که از قطب زمین پرتاب شده تا به یه قسمت دیگه زمین بخوره در نظر بگیر وقتی موشک توی هواست زمین یکم میچرخه بنا بر این موشک به اون جایی که باید بخوره نمیخوره به این جابجایی ظاهری موشک شتاب کوریولیس میگن
    از شما هم ممنونم ...

>>>>>Best wishes<<<<
    Last edited by Parnyan; 03-10-2007 at 15:10.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

با سلام ...
    پرنیان جان دوستان جوابت رو خیلی عالی دادن ... فکر نکنم که مشکلی باشه .. اگه بود بگو من هم یه توضیح بدم !

پیشرفت کارت تا کجا بوده ؟
    کتاب آمادیگی برای المپیاد رو گرفتی ؟
    چیزی به المپیاد نمونده .

سلام

بله دوستان خیلی خوب توضیح دادن .....دسته همشون درد نکنه

پیشرفته کارم ؟؟؟؟افتضاااااااااااااااح
    هنوز فصل 3 هستم ..... خیلی کند پیش می رم دارم روانی می شم ..... هر روز سعی می کنم 2 ساعت رو بخونم روزایه تعطیل هم 5/6 ساعت می خونم ولی خب هم خیلی کمه هم می بینین که اصلا جلو نمی رم ....آخه همش فک می کنم که فصلایه قبلی یادم رفته 2ساعت می شینم اونارو می خونم بعد که میام جدیدارو بخونم ...

.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* .*.*.*.*.*.

راستش من هر چی چرخیدم نتونستم کتابه آمادگی برای المپیاد نجوم رو گیر بیارم ... اینجا که پیدا نمی شه

شما اگه جایی 2 تهران می شناسین که می شه از اونجا تهیه کرد لطف کنین آدرسشو بدین تا ....!

یه سوااال ؟؟>>>> مگه نگفتین المپیاد بهمن - اسفند(همون موقع هاا) برگزار می شه ؟؟؟ والا من که خبر ندارم دقیقا کی هست ؟ به مدیرمون گفتم که هر وخ بهتون گفتن بهم اطلاع بدین ولی اونا این قد بی خیالن که ............ شما یه لطفی کنین بگین کیه ؟؟؟

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

جنوب رو فکر کنم اشتباه گفتی.

شما داری می ری جنوب زمین داره می ره سمت چپتون پس حرکت مورب به سمت غرب می شه.

باز هم ممنون از اینکه متوجه شدی چون خودم نفهمیدم چی گفتم(شوخی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

wow پسر عجب تاپیکی شد این یکی
    همه چی توش هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •