مگه نباید نظارت کنن؟
چطور وقتی کارت شارژ ایرانسل رو 500 تومن گرون میدن میگین کلاه برداریه و ایرانسل نظارت نداره؟ حالا چرا اینا نظارت ندارن؟
مگه نباید نظارت کنن؟
چطور وقتی کارت شارژ ایرانسل رو 500 تومن گرون میدن میگین کلاه برداریه و ایرانسل نظارت نداره؟ حالا چرا اینا نظارت ندارن؟
دوست عزیز و کاربر فعال تاپیک ایرانسل شما یکبار قوانین انجمن رو بخون. در ضمن اگه من نون خشکی بودم گونی گونی نون خشک داشتم نه اینکه زور بزنم تا 3 کیلو یا به قول یکی از دوستان دوکیلو و نیم (ایشون وارد تر هستند) جمع کنم بعد بدم به ایرانسل (نه ببخشید نون خشکی) تا یک سیمکارت بگیرم.
واقعا شما اینطوری فکر می کنین که ربطی به مخابرات نداره؟؟؟ واقعا ؟؟ خیلی خوبه ...
بدون اگه مخابرات بخواد .. هم قیمت سیم کارتش و هم کد ها رو به راحتی جابه می کنه ... من و تو سر کاریم ...
یه پول چندین میلیاردی میریزه تو بازار و هر کار بخواد می کنه ... اینقدر آدم های سرمایه دار ( همون هایی که به بانک ها وابسته اند) وابسته به نهاد های دولتی زیادند که هر کاری بخواد می کنه ...
می بینی که چند سال قیمتی سیم کارت دولتی رو کاهش دادند ... تا این سری آخر .. سری آخر چون قرار بود شرکت خصوصی بشه و چه و چه با همون قیمت قبلی ثبت نام کردند که طبق برنامه های توسعه و چه و چه خلافه .... چیزی که دل بخواهی بشه همینه ... آیا شما می دونید همراه اول کی قیمت سیم کارتش رو میاره پایین ... نمی دونی ... درسته ... به این میگن هر کی هر کی ....
پس به مخابرات خیلی ربط داره؟؟ مخابرات مردم رو خیلی وابسته به خودش و تصمیماش کرد .... و این بدترین چیزه ...
درباره ايرانسل از نوع اعتباري :
بعضي وقتها پيامك غير فعال است !
وقتي براي امتحان موبايل خودم رو ميگيرم البته از خونه ، مشغول است !!!
كارت شارژ 5000 توماني رو 5500 تومان ميفروشند !
من حساب كردم ديدم براي هر نفر بيشترين مقدار پولي كه بايد بدهد براي هر سيم كارت اعتباري برابر است با :
12000 تومان كه عاليه با امكاناتي بيشتر از مخابرات !
در مشهد بلوار اماميه بعضي وقتها مينويسه : "خارج از محدوده سرويس دهي !!!"
پاسخگويي و مشتريمداري از 10 ===> 5
تبليغات از10 ===> 9/9
نتيجه : فعلا *** ايرانسل بر مخابرات شرف داره !!!
بابا صاحب مغازه که نمی گه ماست مغازه ی من ترشه
حالا ایرانسل هم می خواد جنس فروش بده
دوست من که تقریاٌ همسایه ما هم میشه
هفته ی قبل رفته بو د تجدیدی ریاضی امتهان بده
در بازگشت دید ایرانسل 20 هزار تومن در جا یکی گرفت
دیروز رفت جایزه ی سیم کارتشو هم گرفت
از نظر من سیم کارت ایرانسل فقط و فقط اینترنتش عالیه
سرعت دانلودش 10 کیلوبایت در هر ثانیه هست
خوب .... اینی که داری میگی معلومه از اصل غلطه ...
... یا نمی دونی یا نمی خواهی بدونی ...
چون "فقط و فقط" ماله وقتی که "فقط و فقط" ی اتفاق افتاده باشه ... ولی این همه آدم ایرانسل دارند و ازش استفاده می کنند ...
... نکنه خودشون رو گول می زنن ... مثلا من ایرانسل دارم و تو تهران راه می رم و هر کی بهم زنگ میزنه نمی گیره و آخرش هم میگم ایرانسل خوبه!! ( یا بد نیست) ... مگه مغز خر خوردم ... از نظر شما شاید همینکه کسی ایرانسل بخره مغز خر خورده؟ .... تازه یه چیزه دیگه ....
به نظر من بازم کلمه های "فقط و فقط" ت اشتباهند ... چون اینترنت GPRS ی اینقدر هم عالی نیست که اینقدر فقط و فقط داشته باشه ... مگه از نوع رایگانش! .... از نوع رایگانش هم دیگه کلاهبرداری نیست... هست ؟!
در هر صورت استفاده از کلمه کلاهبرداری در مورد ایرانسل محکوم به فناست... در این باره بزودی تاپیکی خواهم زد ... انشاالله
استقبال از سیم کارت های ایرانسل کاهش یافته است
موبنا - به رغم تبلیغات گسترده ایرانسل در جذب مشترکان و وعده هدایای مختلف برای استفاده بیشتر کاربران از این شبکه،فعالان بازار، از کاهش استقبال از سیم کارت های این اپراتور خبر می دهند.
به گزارش خبرنگار "موبنا" بنا به اظهار عرضه کنندگان سیم کارت، ورود همراه اول اعتباری به بازار باعث شده تا رونق سیم کارت های اپراتور دوم تلفن همراه کاهش یابد.
فعالان بازار تلفن همراه در عین حال معتقدند که با توجه به قیمت سیم کارت های اعتباری ایرانسل نسبت به سیم کارت های دائمی این اپراتور، باید استقبال از این سیم کارت ها بیشتر باشد.با این وجود هم اکنون متقاضیان خرید این نوع سیم کارت ها در بازار کاهش یافته اند.
منابع بازاری می گویند با وجودی که واگذاری سیم کارت های اعتباری ثبت نام شده اپراتور اول با تاخیر همراه است و قیمت این سیم کارت ها نیز در شرایط فعلی بیشتر از قیمت اصلی آن است با این حال ایرانسل نتوانسته سهم مناسبی از بازار سیم کارت های اعتباری را به خود اختصاص دهد.
گفتنی است شبکه تلفن همراه اپراتور دوم طبق قرارداد باید در سال اول فعالیت خود 238 شهر کشور را تحت پوشش قرار دهد که هنوز جامه عمل نپوشیده است.
قیمت سیم کارت های اعتباری ایرانسل 25هزار تومان و نرخ سیم کارت های دائمی آن 150 هزار تومان است.
متالیکای عزیز فکر کنم این تیکه رو اشتباه نوشتی.
نباید ایرانسل رو که تازه یه سال هستش فعالیتش رو شروع کرده با شرکتی که 14 سال داره فعالیت می کنه مقایسه کرد درباره اون 3 دقیقه هم من خودم امتحان کردم درست کار می کنه
درباره این کارت شارژهای ایرانسل که همه جا 500 تومن گرون میفروشن خوب تقصیر خودمون هست اگه 500 تومن اضافه ندیم و فقط از نمایندگیهای ایرانسل بخریم اونوقت کی می تونه گرون بفروشه و کلاه برداری کنه من خودم همیشه از نمایندگی ها می خرم و تا حالا 500 تومن اضافه ندادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)