به نظر من کمک کنیم که تاپیک پایین نره و درباره موارد مربوط به سیمیلاتور 2004 صحبت کنیم
به نظر من کمک کنیم که تاپیک پایین نره و درباره موارد مربوط به سیمیلاتور 2004 صحبت کنیم
سلام دوست عزیز.
باید بگم تو کابین خلبان یه سری دکمه کنارهم هستن که یکیش مال رادیو هست یکیش هم مال موتورها قدرتشون. یه دکمه هم هست که عکس ماهواره داره. اون مال gps هست.
ببخشید اگه عکس نتونستم بذارم. امیدوارم بتونی پیداش کنی.![]()
جناب قادری من ورژن 2004 رو دارم که توش ساختمون ها مات هستن و چسبیدن به زمین.
تو ورژن شما که جدیدتره فرقی کرده از نظر گرافیک با 2004 یا همونه؟
ببینید من هم از ورژن 2004 استفاده میکنم البته قبلا ورژن جدیدش رو داشتم و تغییراتی در ساختمان ها و ........... وجود داشت اما چون حجمش خیلی زیاد بود و یک کامپیوتر خیلی خوب رو میتلبه و حدود 12 گیگ فضا داره دیگه از اون استفاده نکردمنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم بچه ها برای شما مشکلی نیست با همدیگه قرار بزاریم در همینجا و آنلاین پرواز کنید
اگر مشکلی نیست بگید تا بهتون بگم چیکار کنیم
لطفا سریعتر جواب بدید
اقا ممنونم!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من فعلا ورژن 2006رو دارم گرافیکش خیلی نسبت به 2002 بهتر شده!
چون 2004 رو ندیدم! 2006 در صورتی که سیستمتون جواب بده خیلی خوبه !
از تظر گرافیک خیلی کار کردند
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
منظورتون مولتی پلیر که نیست ؟
ببینید من یک سایت به شما معرفی میکنم بد از عضویت و نصب 2 فایلی که به شما میده شما با تمام کسانی که در اون سایت عضو هستند میتونید انلاین پرواز کنید
و این سایت از تمام دنیا عضو داره
اگر موافق باشید در مورد مراحل عضویت و فایل هایی که باید بگیرید یک توضیحاتی بدم
اونوقت باید به اینترنت هم وصل شیم؟
با این سرعت ذغالی نمیشه که !
همه هم که Adsl ندارن.
بله باید به اینترنت وصل شدنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این تاپیک خیلی دیر به دیر پست میخوره
بیایید و همکاری کنید دیگه لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)