تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 72 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

«زلاتان ابراهيموويچ» بازيكن سوئدى و آماده اينتر اعلام كرد قصد دارد در آخرين سال بازيگرى خود در فوتبال به تيم سابق خود يعنى مالمو سوئد بازگردد تا در آنجا از جهان فوتبال خداحافظى كند.

ستاره ۲۶ ساله اينتر در اين زمينه گفت:« من فوتبال را در تيم مالمو و شهر مالمو شروع كردم و به نوعى به اين تيم وفادارم چراكه آنها زمينه پيشرفت مرا به وجود آوردند و قطعاً زمانى كه بخواهم آخرين فصل دوران فوتبال خود را بازى كنم آن فصل در ليگ سوئد و همراه با تيم مالمو خواهم بود.» ابراهيموويچ افزود:« از زمانى كه به تيم آژاكس رفتم تصميم به انجام چنين كارى گرفتم اما هيچ گاه آن را مطرح نكرده بودم اما اكنون اعلام مى كنم در آينده چنين كارى را انجام خواهم داد.» اين بازيكن سوئدى به دليل درخشش در تيم مالمو در سال ۱۹۹۹ مورد توجه تيم آژاكس هلند قرار گرفت و پس از آن نيز در تيم هاى يوونتوس و اينتر ايتاليا حضور پيدا كرد. البته اكنون با زدن ۷ گل براى اينتر در فصل جارى در صدر گلزنان ايتاليا قرار دارد.
    "

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

ماركو ماتراتزي، مدافع ملي‌پوش اينتر تا 30 ـ 20 روز آينده هم نمي‌تواند به ميادين بازگردد

ماركو از مصدوميت ماهيچه ران رنج مي‌برد كه اين مصدوميت در ديدار دوستانه ماه گذشته ايتاليا برابر مجارستان گريبان وي را گرفت. البته چند هفته پيش گزارش شد كه ماتريكس پيشرفت خوبي داشته و به زودي باز مي‌گردد، اما پنجشنبه گذشته سران اينتر اعلام كردند كه وقفه‌اي در بازگشت ماركو پيش آمده و اين مدافع مياني 34 ساله فعلاً بر نمي‌گردد.
    اگر روند آرامي كه ماركو براي بهبودي پيش گرفته، به همين روال باشد، ستاره خط دفاع نراتزوري‌ها 4 نوامبر تيم را همراهي مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

آتیش ایبرا دم گوره خر ها را سوزاند
    پاول ندود كه از بازي هاي فوق العاده زلاتان در اينتر به شدت عصباني است در اظهار نظري جالب و خنده دار اعلام كرد كه مطمئنم كه زلاتان در اينتر دوپينگ كرده است ...

. ندود افزود : زلاتان زماني كه در يوونتوس بود هميشه در تركيب ثابت بود وهميشه هم ضعيف عمل مي كرد و با حركات بي موردش در زمين همه ي ما را عصبي مي كرد اما از زماني كه به اينتر آمده هر بازي عالي بازي مي كند وگل مي زند و من مطمئنم كه او در اينتر دوپينگ كرده است!

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

البته تو فعلیا خوبه.مورینیو فقط از اون بهتره که اونم دردسرش زیاده.ریسکم می خواد که ممکنه دوباره تیمو بفرسته واسه 18 سال دیگه!!!
    بقیه همه از همین مانچو بدترن!
    خوب می شه بگین شما رو چه حسابی این حرفو زدید؟!
    اگه مورینیو بیاد قهرمانی تو ایتالیا که رو شاخشه فقط کافیه یه نگاهی به کارنامش کنید پورتو رو قهرمان پرتقال و لیگ قهرمانان کرده چلسی رو بعد اوههههههههههههه سال قهرمان انگلیس کرد و جام حذفی و اتحادیه و ... رو هم بهش اضافه کنید
    بهترین مربی از نظر من که می تونه اینتر رو همه جا مدعی اول قهرمانی کنه دون فابیو کاپلو هست بعد مورینیو

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

خوب می شه بگین شما رو چه حسابی این حرفو زدید؟!
    اگه مورینیو بیاد قهرمانی تو ایتالیا که رو شاخشه فقط کافیه یه نگاهی به کارنامش کنید پورتو رو قهرمان پرتقال و لیگ قهرمانان کرده چلسی رو بعد اوههههههههههههه سال قهرمان انگلیس کرد و جام حذفی و اتحادیه و ... رو هم بهش اضافه کنید
    بهترین مربی از نظر من که می تونه اینتر رو همه جا مدعی اول قهرمانی کنه دون فابیو کاپلو هست بعد مورینیو
    به نظر من اگه مورينيو بياد بازيكنايي مثل فيگو و ايبرا و كروز و زانتي و ... رو داغون ميكنه پس همون بهتر كه نياد!
    كاپلو هم اگه بياد فيگو رو تا 5 ساله ديگه هم نگه مي داره و بازي هاي كند رو به نمايش ميزاره پس همون بهتر كه اونم نياد.
    مانچو بهترين گزينه براي اينتر هست.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

به نظر من اگه مورينيو بياد بازيكنايي مثل فيگو و ايبرا و كروز و زانتي و ... رو داغون ميكنه پس همون بهتر كه نياد!
    میشه بگید روی چه حساب و منطق و استدلالی این حرف رو زدید ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

رو اين حساب كه بالاك و شوچنكو ورو خراب كرده!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بالاخره مربی جدید که به یه تیم میاد موقعیت بعضی بازیکنا بهتر میشه بعضی بدتر بسته به سلیقه مربی کاپلو مربی بزرگی هست وراحت جام میگیره ولی تیماش اصلا زیبا بازی نمیکنند مورینو هم خوبه قدرت جام گیریش از کاپلو کمتره ولی تیماش یکم زیباتر از تیمای کاپلو بازی میکنند(البته من اصلا ازش خوشم نمیاد امیدوارم هیچ وقت به اینتر نیاد)

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شوچنکو وقتی اومد انگلیس خیلی افت کرده بود اگه شماها بازیهای چلسی رو دنبال کرده باشین متوجه می شدین که به خاطر شوا سیستم بازیش رو از 4-2-1-3 به 4-4-2 تغیر داد تو سیستم اولی دروگبا تک مهاجم بود و روبن و داف بهش کمک می کردن اما سیستم بعدیش شوا با دروگبا مهاجم بودن و اینقدر دور از انتظار ضاهر شد که مورینیو نیمکت نشینش کرد شاید یه انگیزه ای پیدا کنه
    آمار شوا تو ایتالیا خیلی خفن بود یادم تو دربی میلان همیشه چند تا گل می کرد تو کیسه تیممون من که خیلی خوشحال شدم این بالها سرش اومد امیدوارم بدتر هم بشه
    با این توضیحا مشخص می شه که شوا رو مورینیو خراب نکرد بلکه خودش با بازیهایی که کرد این بلا رو سر خودش آورد
    در مورد بالاک هم خودتون آمارش رو دارین دیگه خودم رو خسته نمی کنم
    مانچو تو اینتر خیلی ها رو خراب کرد: تولدو رو می زاره بیرون سزار که اصلا در حد اینتر نیست رو بازی می ده
    رکوبا رو 10 تا بازی 1بار بهش میدون می داد تا ...
    داویدز رو که خیلی ها دنبالش بودن موراتی با هزار بدبختی آوردش اینتر اما به کامیاسو بازی می داد و اونو نیمکت نشین همچین بازیکنی کرد
    اخیرا هم که داره لطفشو به آدریانو می رسونه
    و خیلی بازیکنای بزرگ دیگه مثه کاناوارو که با کارینی عوضش کرد بعد معلوم نشد سر کارینی چه بلایی آورد
    کاناوارو رو همه می دونن بهترین مدافع ایتالیا و جهان هست الا مانچو 2006 هم بهترین بازیکن اروپا شد هم جهان
    می تونست کوردوبا رو به جای اون دک کنه
    من اوایل خیلی ازش خوشم میومد و طرفدارش بودم چون نتایج بدی تو تیماش نگرفته بود فیورنتینا رو همراه با تولدو قهرمان کوپا ایتالیا کرد و همینطور لاتزیو اما اینتر که اون تیمها نیست ما با این بازیکنا باید قهرمان اروپا بشیم
    لطفا از مانچو الکی طرفداری نکنید اصلا مربی بزرگی نیست به درد اینتر نمی خوره مطمئنم تو اروپا با مانچو به جایی نمی رسیم
    Last edited by Ali Pacino; 17-10-2007 at 18:31.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

2 تا پست میدم.اولی برای کاپلو!
    کاپلو هیچ وقت مربیه اینتر نمیشه و نبایدم بشه.کسی که بهد از قهرمانیه اینتر بعد از کالچوپولی اون حرفا و توهینارو به اینتر کرد دلیلی نداره بیاد اینتر!یکم تعصب هم خوب چیزیه.
    اگرم بیاد مثل لیپی از دستی میزنه تیمو داغون میکنه میره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •