منظورت اينه كه در اولين بار كه مي خواهيد فايل اصلي را extract كني اين پيام را نمايش ميده؟
اين فايلي كه ايراد ميگيره، خودش rar هست؟
منظورت اينه كه در اولين بار كه مي خواهيد فايل اصلي را extract كني اين پيام را نمايش ميده؟
اين فايلي كه ايراد ميگيره، خودش rar هست؟
فایل rar ای هست که یه pass داره ،داخلش 4 تا فایل هست که بعد از زدن pass دیده میشه ، حالا از داخل winrar دکمه
extract رو میزنم ، 3 تا فایل کوچیک extract میشه ولی فایل 400 مگی ایراد میگیره که pass اشتباست!!!!!
این کل قضیه فایل های داخلم هیچ کدوم zip یا rar نیشت فایل mdf که مال برنامه alcoholl 120 هست داخلشه
من از نت یه فیلم دانلود کردم که البته چند تا پارت داشت که باید همش رو دنلود میکردیم و بعد با اجرا کردن اولیش همرو خودش میچسبوند به هم من فقط یکی از قسمتا (پارتاش 100 مگ بودن) دانلود کردم که البته 83 مگش رو هم بیشتر دانلود نکرد و قطع شد!!! حالا میخواستم ببینم من میتونم این قسمت رو از rar خارج کنم؟!!!
اگر همون پارت 100 مگ رو کامل می کردید ؛می شد اما چون فقط 83 مگش رو دان کردید ؛ خیر !
سلام.
اگر منظورتون تماشای فیلم است، فکر کنم بتونید به کمک برنامه پایینی(اگه پارت اولتون ناقص هم دانلود بشه)،فیلمتونو تا جایی که دانلود کردید ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر یک پارت کامل رو دانلود کنید کافیه اون رو extract کنید وقتی winrar از شما پارت دوم رو می خواد برنامه رو نیمه کاره رها کنید به پوشهی فیلم برید فایل فیلم رو با یک پلیری مثل crystal player یا media player classic باز کنید فیلم رو می تونید تا حدود 10 تا 20 دقیقه ی اول ببینید بدون اینکه مابقی رو دانلود کنید
سلام.
من از ویستا استفاده میکنم.
از چه نرم افزار فشرده سازی استفاده کنم که هم زیبا باشه هم یا ویستا هماهنگ؟
winrar که دارم تم هاش با ویستا کار نمیکنه.
winzip م که به راحتی winrar نیست.![]()
سلام
با یکی از نرم افزار های تعمیر فایل های RAR اقدام کنین بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین.
win rar عالیه. اگر شما باهاش در ویستا مشکل دارید از ورژن های سازگار با ویستا(جدیدتر) استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)