عالیه واقعا عالیه دمت گرم
با این برنامه می توانید فایلهای ZIP را به EXE تبدیل کنید و فایل Setup بسازید. این برنامه بسیار ساده و به زیبان فارسی است.
حجم : 88 کیلوبایت
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با برنامه زير ميتونيد براي ديسكانكت شدن از اينترنت زمان تعيين كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نگارش دوم واصلاح شده کد تلفن شهرهای ایران.
لینک دانلود باحجم: 1.76 مگابایت
برنامه زير مثل يه تايمر عمل ميكنه كه ميتونه كامپيوتر را خاموش يا ريست يا ديسكانكت كنه.(اين برنامه مخصوص ويندوز XP ميباشد)
ايول خيلي جالب بود . . .!
درضمن ALir500 جان من همه ي تاپيك را پيگيري نكردم ولي تا آنجا كه ديدم شما منبع خودتون را ذكر نكرده بوديد اگر نكرديد من معرفي مي كنم . . .! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك نرم افزار براي برنامه ريزي درسي يا برنامه ريزي روزانه ميخوام زود
خيلي عالي بود ممنوننوشته شده توسط Kolubive
يك نرم افزار تخصصي برق كه تمامي محاسبات مربوطه رو مي شه با اون انجان داد رو فارسي كردم حتي محاسبات فيزيك رو هم ميشه انجام داد و بدرد مقاطع دبيرستان هم ميخوره برين از سايتم بگيريدش
سلام دوست عزیزمنبع چی رو ذکر کنم؟ این آدرس وبلاگ خودمه.درضمن ALir500 جان من همه ي تاپيك را پيگيري نكردم ولي تا آنجا كه ديدم شما منبع خودتون را ذكر نكرده بوديد اگر نكرديد من معرفي مي كنم . . .! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)