مرسي ولي اوني كه شما گفتين number1_2[1].6_35fps هست
من Number1_2.7_35fps را خواسته بودم
مرسي ولي اوني كه شما گفتين number1_2[1].6_35fps هست
من Number1_2.7_35fps را خواسته بودم
همینه بابا.....
دوستان عزیز من دو بار این سوالو از شما کردم ولی انگار نه انگار که ما آدمیم هیچکس سوالمو جواب نداد یه بار دیگه میپرسم!!
من واسه اینکه گوشیم خراب شده بود و توی منوی بازی برنامه نمیرفت دادم نمایندگی گفتن که اله بله حالا
ازمون 30تومان گرفتن گفتن یه قطعش سوخته بود که مطمئنم نسوخته بود خلاصه بگم براتون ما گوشیمونو اومدیم دوروز آپدیت کنیم گفت آپدیتی وجود نداره ولی واسه داییم که همین گوشی داره آپدیت شد نسخه گوشیم هم R1gb001
دوستان عزیز من دو بار این سوالو از شما کردم ولی انگار نه انگار که ما آدمیم هیچکس سوالمو جواب نداد یه بار دیگه میپرسم!!
من واسه اینکه گوشیم خراب شده بود و توی منوی بازی برنامه نمیرفت دادم نمایندگی گفتن که اله بله حالا
ازمون 30تومان گرفتن گفتن یه قطعش سوخته بود که مطمئنم نسوخته بود خلاصه بگم براتون ما گوشیمونو اومدیم دوروز آپدیت کنیم گفت آپدیتی وجود نداره ولی واسه داییم که همین گوشی داره آپدیت شد نسخه گوشیم هم R1gb001 هشتش اگه مشه کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
در این که یارو دزد بوده که شکی نیست.
شما در بدترین حالت میتونی با فلش کامل خودت گوشیتو درست کنی.
در مورد آپدیت هم خوب ورژن فریمور (برنامه داخل گوشی) شما به روز هست و ورژن جدیدتری نیومده که آپدیتش کنه.
گوشی داییت هم بعد از آپدیت تازه شده مثل ورژن مال شما.
اینقدر عجله نکن دوست من.هرکس بتونه سوالتو پاسخ میده.
نخیر آکوستیک 810 با کا750 و دبلیو 800 و دبلیو 700 یکی هستش.
اینارو بریزی کار نمیکنه.
آکوستیک پیشنهادی من برای شما: black ice wow
هنوز اکوستیک جدید و بهتر که کیفیت خوب و صدای بالایی داشته باشه برای k800 نیومده؟ اگه یه چیزی تو مایه های ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
یا
Black_Ice_WOW
برای k800 هم بود چی میشد؟ اما حیف که نمیشه و نیست.
ببخشید اگه گوشی رو هک کنم هیچ مشکلی برای گوشی و اسپیکراش به وجود نمیاد
نه هک کن اگر هم مشکلی پیش اومد اکوستیک اورجینال میریزی.
اسن آکوسیت 880mix آکوسیت خوبی هستش
تو همین فروم به نام " آکوسیتی که باسش زیاده" گذاشته بودند
کیفیت صدایی اسپیکرش هم خوبه و هم بلنده البته باید باسشو یه کمی کم کنی
اما صدا تو هندزفری کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)