نه که نداره ... پاریو یه ذره این روزا اعصابش اب روغن قاطی کرده !...
دی:![]()
نه که نداره ... پاریو یه ذره این روزا اعصابش اب روغن قاطی کرده !...
دی:![]()
ارسنال 2 به 0 وستهام رو برد!گلها رو ادواردو و ادبایور زدند!!!50 امتیازی میشویم!!!ادبایور 12 گله میشود!!!منچستر یونایتد هم به زور برد(1 به 0)
van persi عزیز دل برادر!
1. اگه من مدرک داشته باشم که ....
2.اگر داشتم میفروختمشون به پوتین
3.از یکی پرسیدن خرس تخم میزاره یا زنده میزاد؟؟ جواب داد : از این دمبریده هرچی بگی برمیاد
4.
اگه این پاریوی وراج رو ول کنم تا شماره 1000 مینویسه.
دوستدار شما
SMR
Last edited by Pario; 03-01-2008 at 00:24. دليل: وراجی پاریو
آرسن ونگر گفت: حضور ديويد بكام در تمرينات آرسنال دليلي بر بازگشت اين بازيكن به ليگ برتر نيست...
ديويد بكام براي كسب آمادگي به منظور بازگشت به تيم ملي انگليس از روز گذشته در تمرينات آرسنال شركت كرد اما، آرسن ونگر گفت كه اين حضور دليلي بر بازگشت اين بازيكن به ليگ برتر نيست. سرمربي آرسنال گفت:« ما به بكام كمك ميكنيم كه براي بازگشت به آمريكا آماده شود. او كار ميكند تا آماده شود.»
ونگر در كنفرانس مطبوعاتي باشگاه آرسنال هنگامي كه با اين سوال مواجه شد كه آيا حضور بكام ميتواند نشانهاي از حضور آينده او در تيم لندني باشد تنها به يك كلمه بسنده كرد: خير؟
بكام كه نود و نه بازي ملي انجام داده اميدوار است كه براي ديدار با سوييس كه ماه آينده برگزار ميشود از سوي فابيو كاپلو به تيم ملي دعوت شود
منبع arsenal.ir
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، سس فابرگاس با تاييد خبر مذاكره با رئال مادريد، انتقال خود را به فصل بعدي موكول كرد. !!
وي گفت: از ديد من رئال مادريد بهتر از بارسلونا بازي مي كند و براي جواني مثل من شاگردي شوستر افتخار آميز تر از كار كردن زير نظر ريكارد است.
مهاجم اسپانيايي آرسنال افرود: اميدوارم رئال مادريد و آرسنال در فينال ليگ قهرمانان اروپا يكديگر را ملاقات كنند. اين براي من يك امتحان بزرگ خواهد بود. از هلب نيز خواسته ام به بارسلونا نرفته و شانس خود را براي پيوستن به رئال مادريد از دست ندهد.
وي تاكيد كرد: بهترين هاي فوتبال جهان در تركيب رئال مادريد حضور دارند و عضويت در اين تيم براي هر بازيكني يك افتخار بزرگ است.
یه فوق ستاره داشتیم اونم داریم باز از دست می دیم.آخه این چه وضشه![]()
گور پدر هرکی که میخواد بره!!اینها اگه ارسن ونگر رو نداشتند به هیچ جا نمیرسیدند!همشون بایستی گمنام باشند!هر کی هم رفته زیاد موفق نشده !!نمونه اش:انری!ویرا!پیرس!باید مثل برگکمپ تا اخرش بمونند!!
اينا همه شايعه اي بيش نيست.
اين شايعه ها براي اينه كه آرسنال رو از هدف اصلي خودش خارج كنه كه بازم نميتونن.
در ضمن سس فابرگاس وقتي كه هانري رفت توي يك مصاحبه گفت كه هانري با ايم كارش با آرسنال خيانت كرد و حالا به نظر شما خودش مياد از اين تيم جدا بشه؟
امان از شایعهسس فابرگاس با تاييد خبر مذاكره با رئال مادريد، انتقال خود را به فصل بعدي موكول كرد. !!![]()
آخه اون که زیر نظر یه صاحب سبک بزرگ شده برای چی بره زیر دست شوستر که نصف ونگر هم تجربه ندارهبراي جواني مثل من شاگردي شوستر افتخار آميز تر از كار كردن زير نظر ريكارد است.
هافبکمهاجم اسپانيايي آرسنال
مثلا اینها فوق ستاره اند:بهترين هاي فوتبال جهان در تركيب رئال مادريد حضور دارند و عضويت در اين تيم براي هر بازيكني يك افتخار بزرگ است.
دیارا
راموس
گوتی از هر 5 تا بازی یه دونش
گاگو
رائول براوو
...
یا مثلا اینها نیستند
رونالدینیو
هانری
اتوئو
دکو
مارکز
یا
موتزارد کوچک
کلوتوره
گالاس
سلام از اونجایی که به احتمال بسیار زیاد خبر انتقال فابرگاس شایعه است و برای اینکه این شایعه رو به پای من ننویسید لینک خبری رو که خونده بودم از خبرگذاری فارس میذارم. والا قصد بدی نداشتم و فقط قصدم اطلاع رسانی بود.
به امید موفقیت روزافزون آرسنال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)