من دیروز دمو این بازی رو دیدم...خیلی زیباتر شده ...گرافیک در حد باقلوا...با لباتون بازی میکنه..
ولی جالب بود که توی دمو به زبون المانی صحبت میکردند...دوستان کسی میدونه موتور ورژن دو چی هستش؟
من دیروز دمو این بازی رو دیدم...خیلی زیباتر شده ...گرافیک در حد باقلوا...با لباتون بازی میکنه..
ولی جالب بود که توی دمو به زبون المانی صحبت میکردند...دوستان کسی میدونه موتور ورژن دو چی هستش؟
اون دمویی که شما دیدی آلمانیش بوده.منم هر دو رو دیدم.انگلیسیم داره
فک نکنم اعلام شده باشه موتور.شده؟؟
بسیار خوب...نمدونم شاید موتور unreal باشه...بیشتر بازیهای جدید از این موتور استفاده میکنند..جوگیر شدند حتما![]()
در تایید صحبتهای دوست عزیزمان . . .
به یاد دارم در همان زمان که مافیا برنده جوایز بیشماری شد , در یک مراسم رسمی , پس از تقدیر و تشکر فراوان , تمامی حضار , یکصدا گفته اند :
دوباره . . . دوباره . . . دوباره . . .
که یعنی اینکه ما بازی جدیدی تحت همین عنوان می خواهیم !
در پاسخ به مردم , سازندگان هم گفته اند :
مزه اش همان یکباره !!!
البته هیچ شخصی نباید انتظار این را داشته باشد که مافیا 2 حتی کوچکترین موفقیتی چون مافیا 1 به دست بیاورد . . . همچنان که بازیهای بسیاری دیگر پس از ارائه نسخه های بعدی , به جز بدنام کردن اولین نسخه , چیزی به همراه نداشته اند . . . مگر چند استثنا !!!
فکر نمی کنید که اشتباه می گویید . . . والله من که هر چی به این موسیقی گوش می کنم , اصلا شبیه به موسیقی های مافیا 1 نیست ! نمی دانم شاید من دیگر قدرت شناخت ندارم . . .farhad1122
آهنگش همون آهنگ مافیا یکه فقط خیلی آرومش کرده بودن!!!
البته یه مدتی هم فاصله افتاد بخاطر اینکه یادمه بعد از انتشار Mafia1 یه مدتی که گذشت برنامه نویس ارشد این بازی با کمپانی اهل چک به مشکل خورده بود که تو اینترنت هم خبرش پخش شد و از تیم جدا شد یه مدتی احتمالا بخاطر این پروژه تعطیل بوده که نمیدونم دیگه شد بعد از یه مدتی هم که اصلا 2K Games این کمپانی اهل چک رو که اسمش Illusion Softworks بود اگر یادتون باشه خرید و الان اسمش شده 2K Czech و فقطم کارش Mafia هست و بوده , قائدتا یه مدتی هم سره همین مسئله پروژه عقب افتاده .
سلام به دون توماس عزیزبه یاد دارم در همان زمان که مافیا برنده جوایز بیشماری شد , در یک مراسم رسمی , پس از تقدیر و تشکر فراوان , تمامی حضار , یکصدا گفته اند :
دوباره . . . دوباره . . . دوباره . . .
که یعنی اینکه ما بازی جدیدی تحت همین عنوان می خواهیم !
در پاسخ به مردم , سازندگان هم گفته اند :
مزه اش همان یکباره !!!
اینارو که گفتی شوخی بود نه؟؟!!
من هم موافقم.البته هیچ شخصی نباید انتظار این را داشته باشد که مافیا 2 حتی کوچکترین موفقیتی چون مافیا 1 به دست بیاورد . . . همچنان که بازیهای بسیاری دیگر پس از ارائه نسخه های بعدی , به جز بدنام کردن اولین نسخه , چیزی به همراه نداشته اند . . . مگر چند استثنا !!!![]()
من دوباره گوشش دادم به نظرم بیشتر آهنگش همون آهنگه منوی مافیا یکه ولی با یکمی تغییر البته بعضی جاهاش هم یه آهنگه کاملاً جدیده و نمیشه اینو انکار کرد!!!فکر نمی کنید که اشتباه می گویید . . . والله من که هر چی به این موسیقی گوش می کنم , اصلا شبیه به موسیقی های مافیا 1 نیست ! نمی دانم شاید من دیگر قدرت شناخت ندارم . .
تصاویر جدید...
Wow
فوق العاده زیبا
خبری از تاریخ انتشار در دست نیست ؟
متاسفانه تاریخ انتشار این بازی TBA است ولی گمانه زنی ها!! حاکی از اینه که بازی اواسط 2009 منتشر میشه
ای بابا
من تا اووون موقع پیر شدم دیگه
من الان یه بازی درست درمون میخواممممممممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)