اقا این گوشی اصلیش مال کجاست(تو سایت آرنا زده کره درسته؟)
کیفیتش نسبت به 5700 وn70 چجوره؟(صدا و دوربین)
اقا این گوشی اصلیش مال کجاست(تو سایت آرنا زده کره درسته؟)
کیفیتش نسبت به 5700 وn70 چجوره؟(صدا و دوربین)
من فکر کنم واسه مجارستان باشه، معمولا یه محصول اول تو کشورای اروپایی میزنن بعد میاد تو خط تولید آسیا به غیر از یه سری که از اولش تو آسیاست، در هر صورت برای من واسه مجارستانه...
من قبل از این گوشی 6630 داشتم به مدت 3 سال که به نظر خودم از n70 بهتره، n70 دیگه قدیمی شده...
ولی خوب 5700 مشخصاتش به غیر از چند مورد جزیی مثل 6120 هستش و البته موزیک اکسپرس ولی 6120 اسمشم روشه کلاسیکه، به نظر من رو سایز صفحه و سایز خود گوشی تصمیمتو بگیر تفاوت خاصی ندارن...
راستی یه مطلبه دیگه اینم تبدیل 2.5 به 3.5 واسه هدفونای معمولی که پس از کلی جستجو تو همون پاساژ علاالدین پیدا کردم...
دوستان راستی یه سوال کسی برنامه واسه استفاده از فلش به عنوان چراغ قوه واسه 6120 داره؟!!!
سلام h_b مبارک باشه
چند تا سوال داشتم:
گرم شدن گوشی حین پخش موزیک هم اتفاق می افته و آیا باعث میشه مجبور به قطع ادامه کار بشید؟ اصلا مال شما هم گرم میشه؟
آیا تقویم شمسی با خودش داره؟
آیا نرم افزار براش تو بازار هست و راحت روش نصب میشه؟
4 - دفترچه نام های سیم کارت و حافظه تلفن را با هم نشان میده؟
5-از خرید این گوشی راضی هستی؟
ممنون
1. گرم شدن اين گوشي زياد نيست و موقع پخش آهنگ اتفاق نمي افتد بلكه بيشتر زماني گرم مي شود كه يك بازي سه بعدي با گرافيك بالا را بازي كنيد يا زماني كه يك فايل تصويري با كيفيت بالا را نگاه كنيد البته اين گرم شدن هميشه نيست و به نظر من گوشي گرم نمي شود بلكه باطري!!! است كه گرم مي شود.
2.تقويم شمسي ندارد ولي برنامه اش را من نصب كردم
3. همه نرم افزار هاي جاواي جديد و Sis هايي كه ورژن 9.2 هستند روي آن نصب مي شود (كه توي همه سايتها پيدا مي شود) البته مسلم است كه نرم افزار ورژن 9.2 هنوز به اندازه 8 و 9.1 توي بازار نيامده ولي برنامه هاي جديد خواهد آمد.
4. خير كه به نظر من مهم نيست چون مي توانيد دفترچه سيم كارت را توي حافظه تلفن كپي كنيد!!!!
5. 400 در صد.
در واقع اگر به يك نفر آشنا به موبايل مشخصات اين گوشي را بدهيد قيمت آن را باور نخواهد كرد
(هادي)
Last edited by dwxx; 22-10-2007 at 09:58.
1. به ظر من گوشی گرمای خاصی نداره شاید وقتی باهاش زیاد صحبت کنی که اونم طبیعه...، در ضمن من با smart movie فیلمم نگاه کردم گرمای زیادی متوجه نشدم
2. تقویم شمسی نداره همونطور که دوستمون گفت ولی گیر میاد براش
3. نرم افزارای اصلی هستن من تا حالا چیزایی که می خواستم راحت گیر آوردم زیاد نگران نباش
4. دفترچه تلفنش شماره های سیم کارت و با گوشی یه جا نشون نمیده ولی تو setting یه قسمت هست sim contacts بعدشم sim directory کخ می تونه به شماره های سیم کارتت دسترسی داشته باشی
5. از خریدش راضیم 100 درصد
ولی خوب یه سری معایبی هم داره :
1. باطری حداکثر دو روز جواب می ده یه جورایی تو مایه های 6630 هستش تقریبا با کار معمولی یه کم رو به بالا باید هر روز شارِش کنی
2. فلشش فقط موقع عکس گرفتن به طور لحظه ای روشن می شه و هنوزم هیچ برنامه ای واسه تبدیلش به چراغ قوه نیومده، تو یه سری از فروما نوشته بودن به خاطره سخت افزارشه که نمیشه این کارو کرد ولی خوب باید صبر کرد ببینیم چی می شه
3. کیفیت دوربینش شدیدا وابسته به نوره، کلا تصویرایی که می گیره نویز داره که وقتی نور کم میشه شدیدا افزایش پیدا می کنه
4. شاید یه مقدار اثر انگشتی که روش میمونه اذیتت کنه ولی بعد چند وقت نسبت بهش بی تفاوت میشی
با عرض سلام
من میخوام ببینم که بلندی صدای 6120 بیشتر یا؟k750
اگه کسی 6120 داره پاسخ بده ممنون میشم
یه جورایی سوال سختیه؟!!!
باید بگم صدای 6120 واقعا خیلی واضح و بلندیشم بلنده شاید تو همون مایه های k750 بلکن یکم بیشتر ولی صداش واضح تره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)