این اشنایدر چند سالس کجاییه.بابا ترکونده.میتونه بهترین خرید رئال در این سه فصل باشه
Wesley Sneijder
Date of Birth: 09/06/1984
Place of Birth: Utrecht
Nationality: Netherlands
Height: 170 cm.
Weight: 64 Kg.
Role: Midfielder
Jersey: 23
فقط 23 سال داره
می تونه خیلی بیشتر از اینا پیشرفت کنه![]()
ريال مادريد قوي باعث ميشه كه بازي با بارسلوناشون قشنگ از اب در بياد .
امسال اين دو تيم بهتر از پارسال هستند . هر دو خوب اغاز كردن .
الکی بارسلون رو به ریال نچسبون اقا بهروز lol بارسلون کجا خوب شروع کرد؟
بازی اول که بارسلون با سانتاندر مساوی کرد در حالی که سانتاندر 10 نفره بود
اگه روبروی یه تیم قوی بود یه چیزی ولی....
خوب ریال اومد توی دربی 2 1 اتلتیکو رو زد در حالی که یه گل عقب بود
در بازی دوم که ریال ترکوند به ویاریالی که این قدر شاخ شده بود که 3 0 والنسیا رو توی خونه ی والنسیا زده بود رو ترکوند
بعد بارسلون اومد با یه گل پنالتی 3 1 برد
پس این دوتا اصلا مساوی نیستند
من اشنایدر رو میشناختم ولی اصلا فک نمی کردم ریال بخرش ریال اگه میر نارسی و اگرو که جفتشون زیر 20 سال هستن تقریبا رو می خرید ایندش هم عالی می شد
برند شوستر" سرمربی رئال مادريد از پيروزی 5 بر صفر تيمش برابر ويارئال بسيار خوشحال بود، او با اين حال باور دارد كه شاگردانش هنوز جا برای پيشرفت دارند.
شوستر پس از پايان بازی گفت: « به سختی کار کرديم. نيمه ی نخست بازی بسيار نزديک بود و ويارئال عرصه را بر ما تنگ کرد. برای ما مهم بود که نخستين گل را به ثمر برسانيم. 5 دقيقهی آغازين نيمه ی دوم بسيار مهم و حياتی بود. فکر می کنم بازی زيبایی در اين زمان نشان داديم. رئال مادريد با کمترين ضربه به توپ به گل می رسيد و به باور من اين عامل باعث برد ما در اين ميدان شد. در ورزشگاهی به پيروزی رسيديم که بردن در آنجا آسان نيست و برابر تيمی به برتری دست يافتيم که برای مدتی طولانی شکست نخورده بود. برد مهمی بود. به ويژه اينکه 5 گل هم زديم، اما در چند روز آينده همگان فراموش می کنند که ما چه بازی ای ارائه داديم. به هر حال اين برد خوب اين اجازه را به ما می دهد که در آرامش کار کنيم. از اين پيروزی بزرگ خوشحالم، با اين حال بايد بگويم هنوز جا برای پيشرفت وجود دارد و ما بايد بيشتر کار کنيم.»
داشتين كار مسخرهي داور رو كه به راموس به خاطر بالا زدن لباسش كه يه پيام براي پوئرتا روش بود،اخطار داد.حالا برگشته گفته كه من ميدونم اين كارم براي مردم خوشايند نبود امّا چارهاي جز احترام به قانون نداشتم و راموس طبق قانون بايد اخطار ميگرفت!!!
مسخرست خداييش!
رامون كالدرون" رييس باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيااعلام كرد كه سود مالي اين باشگاه پيش از پرداخت مالياتها در سال گذشته ۴۴ميليون يورو بوده است.
روزنامه آب ث امروز سهشنبه نوشت : مقامات رئال مادريد نتايج مالي سال گذشته اين باشگاه را بيسابقه خوانده اند.
درآمد باشگاه رئال مادريد درسال گذشته ۳۵۱ميليون يورو بود كه نسبت به سال قبل از آن ۲۰درصد افزايش داشت .
بنابر گزارش آب ث ، سود ۴۴ميليون يورويي رئال مادريد بيش از ۱۲برابر رقم پيش بيني شده اين باشگاه ( ۳/۶ميليون يورو) است.
بنابرگزارش ايرنا ، اين مطلب حائز اهميت است كه باشگاه رئال مادريد در پايان سال گذشته ورزشي ۹۸ميليون يورو براي خريد بازيكنان جديد ذخيره مالي داشت.
كالدرون دستيابي به اين نتايج مالي را در سال گذشته ميلادي كه جزييات آن را در اجلاس عمومي اعضاي اين باشگاه در روز ۱۶ماه جاري ميلادي ارايه خواهد كرد، حاصل سياست و دقت مالي و مديريت جدي هيات رئيسه اين باشگاه اعلام كرد.
شاید براتون جالب باشه که روی پیراهن راموس چه چیزی نوشته شده بود :
"پوئرتا ، برادرم ، آرام بخواب و مطمئن باش كه فراموشت نخواهم كرد."
واقعا جمله قشنگیه .
جمله ی قشنگ از بازیکن وتیم قشنگشاید براتون جالب باشه که روی پیراهن راموس چه چیزی نوشته شده بود :
"پوئرتا ، برادرم ، آرام بخواب و مطمئن باش كه فراموشت نخواهم كرد."
واقعا جمله قشنگیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)