تعویض های آنجلوتی اصلا خوب نبود.
اما من اگه جای سران میلان بودم،بخاطر لیگ قهرمانان اروپا بهش فرصت میدادم.میلان تو لیگ قهرمانان یه چیز دیگست.اگه میلان تا فینال رفت نگهش دارن در غیر این صورت خداحافظ.
تعویض های آنجلوتی اصلا خوب نبود.
اما من اگه جای سران میلان بودم،بخاطر لیگ قهرمانان اروپا بهش فرصت میدادم.میلان تو لیگ قهرمانان یه چیز دیگست.اگه میلان تا فینال رفت نگهش دارن در غیر این صورت خداحافظ.
مارچلو لیپی مفسر كانال اسكاى اسپورت و جمعى از كارشناسان فوتبال ایتالیا در برنامه بررسى بازی های هفته هفدهم سرى آ تائید كردند خطاى استبان كامبیاسو روى كاكا داخل محوطه جریمه اینتر یك پنالتى به سود میلان بوده كه مورگانتى در تشخیص آن دچار اشتباه شده است.
منبع : acmilan.ir
باشگاه فوتبال فلامینگوی برزیل اعلام كرد، آث میلان به این باشگاه اجازه داده است تا مذاكرات خود را با رونالدو برزیلی در مورد انتقال احتمالی به این تیم آغاز كند. روزنامه گازتا دلواسپورت در اینباره به نقل از كلبر لیت نایب رییس باشگاه فلامینگو نوشت: این باشگاه مجوز آث میلان برای مذاكره با رونالدو را دریافت كرده است.
وی افزود: ما قبلا با این بازیكن تماس گرفتهایم و مطمئن هستیم كه او میتواند خودش را در اینجا پیدا كند. نایب رییس باشگاه فلامینگو اظهار داشت: هنوز در مورد مسایل مالی و اینكه چقدر باید به باشگاه كنونی او پول پرداخت كنیم صحبت نكردهایم اما در عین حال تبادل نظرهای مفیدی داشتیم چون فهمیدیم كه رونالدو تمایل بسیاری برای تغییر مسیر زندگی خود دارد و البته این علاقه دو طرفه است.
منبع : acmilan.ir
این داوری ها همش به ضرر میلانه و چپ و راست دارن از میلان امتیاز میگیرن
ابن شاهکارهای داوری از بازی با پالرمو شروع شد و هنوز هم ادامه داره
در ضمن بعد از این فصل باید یک فکری برای مربی بکنند
گاتزتا ـ رونالدينيو و ميلان همچون ۲ نامزد هستند كه بى صبرانه منتظر تاريخ ازدواج شان هستند و اين تاريخ همچنان ناشناخته است اما به نظر مى رسد اين مراسم كه گفته مى شد در ژانويه برگزار مى شود به ژوئن آينده موكول شد. ارنستو برونزتى مرد بازار نقل و انتقالات روسونرى در اين باره مى گويد: «برلوسكونى به وضوح گفته او را مى خواهد و قطعاً اگر روزى بارسلونا تصميم به فروش او بگيرد ميلان اولين خريدار است. بى شك اگر رونالدينيو هم بخواهد يك تيم جديد را انتخاب كند اين انتخاب با توجه به علاقه برلوسكونى خواهد بود نه انگليس.» اما آنچه مسلم است اينكه بازار زمستانى تحول بزرگى نخواهد داشت: «شايد در ژوئن. تكرار مى كنم او بازيكنى است كه رييس برلوسكونى خيلى دوستش دارد.»
برونزتى درباره رونالدو و شايعه حضورش در تيم فلامينگو هم مى گويد: «گاليانى راست گفته هيچ مذاكره و ملاقاتى با فلامينگو در كار نبوده.»
كوريره ـ در حالى كه سران ميلان و بارسلونا به شدت خبر انتقال احتمالى ستاره برزيلى آبى انارى پوشان در ژانويه را تكذيب مى كنند روزنامه اسپانيايى ماركا در خبرى پر سر و صدا در آخرين شماره خود از انتقال زودهنگام رونالدينيو و زامبروتا به ميلان نوشت. طبق نظر روزنامه ماركا تفاهم نهايى بين رونالدينيو و ميلان در پورتو آلگرا صورت گرفته و مقدمات كار نيز انجام شده. اين روزنامه معتقد است ميلان براى جذب ستاره برزيلى عجله دارد و مى خواهد از اول ژانويه او را در تركيب داشته باشد و به همراه او زامبروتا نيز رهسپار روسونرى مى شود، بازيكنى كه جايى در تركيب فرانك رايكارد ندارد. ماركا مى نويسد رونالدينيو ديگر ۱۰ ميليون يورو ارزش ندارد اما تفاهم بر سر ۳۳ ميليون حاصل شده.
به گزارش اکثر خبر گذاریها :
مورینیو و دروگبا با سران باشگاه میلان به توافق رسیده و این دو چهره ی سر شناس از فصل آینده در سن سیرو و سری آ خواهند بود
دلمون برای آنجلوتی تنگ میشه ولی خاصیت مربیگری همینه !
آنجلوتی در پایان نیم فصل سری آ عذر چند بازیکن از جملهدا - مالدینی - کافو - رونالدو - کالادزه رو خواسته و این بازیکن ها از میلان قطعا جدا خواهند شد تا میلان بازیکنان جدید رو معرفی کنه
من که باهاش موافقم ( البته رفتن مالدینی خیلی برام سخته )
با سلام امیدوارم این تغییرات اعمال بشه - مخصوصا در مورد بازیکن 1 دلاری میلان - بابا تو پرو ... ساکر 2008 هم آخه خودشو خوب نشون داده
مالدینی نباید بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)