تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 13 از 2014 اولاول ... 39101112131415161723631135131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

ممانعت كاشاني از حضور قطبي در نشست مطبوعاتي

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران به سرمربي اين تيم اجازه حضور در محل برگزاري نشست مطبوعاتي را نداد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني به دليل نصب بيلبورد تبليغاتي يكي از بانك‌هاي خصوصي در محل نشست خبري از حضور قطبي در سالن جلوگيري كرد.
    مديرعامل پرسپوليس در اين مورد اظهار داشت: حامي مالي باشگاه شركت ديگري است و در صورت حضور قطبي در اين سالن باشگاه بايد 100 ميليون تومان خسارت بدهد.
    اين حركت كاشاني با اعتراض گسترده خبرنگاران مواجه شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

دلایل افت تیم را از کادر فنی جویا می شویم / پرسپولیس در نیمه دوم تماشاگر پسند بازی نکرد
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: تیم ما با اینکه در نیمه نخست عملکردی قابل قبول برابر پگاه یگلان داشت اما در نیمه دوم با افت روبرو شد که مربیان باید به بررسی علل وقوع آن بپردازند.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی پس از برتری 2 برصفر تیم فوتبال پرسپولیس برابر پگاه گیلان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: در نیمه اول پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت که هواداران از تماشای آن لذت بردند اما در نیمه دوم تیم با افت روبرو شد و نتوانست بازی تماشاگر پسندی را انجام دهد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: اینکه چرا تیم پرسپولیس در نیمه دوم افت کرد را باید مربیان بررسی کنند. آنها قطعا با آنالیز بازی دلایل تغییر درعملکرد فنی تیم را خواهند یافت که ما از کادر فنی این موارد را جویا خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه هواداران از تیم فوتبال پرسپولیس انتظاری بیش از دارند، خاطر نشان کرد: تیم ما در ابتدای مسابقات لیگ برتر نتایج خوبی به دست آورده است و با کسب تمامی امتیازات دوبازی آغازین لیگ شروعی امیدوار کننده داشته است. این امتیازات قطعا در ادامه مسابقات لیگ برتر به تیم کمک می کند که در دستیابی به جایگاهی مناسب موفق باشد.

وی اظهار داشت: راه درازی تا پایان مسابقات لیگ برتر پیش روداریم و هنوز 32 هفته تا اتمام این بازی ها باقی است. با برطرف ساختن نقاط ضعف و کاستی ها می توانیم این راه را با موفقیت طی کنیم.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض قطبی:مقابل پگاه به دنبال بیش از دو گل بودیم / تنها به انجام بازی زیبا فکر نمی کنم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در مصاف با تیم پگاه به زدن بیش از دو گل فکر می کردیم اما تغییر سازماندهی بازیکنان در نیمه دوم باعث شد نتوانیم به این خواسته برسیم.
    به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی پس از برتری 2 برصفر تیمش مقابل پگاه گیلان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مصاف با پگاه می توانستیم بیش از دو گل به ثمر برسانیم و من به زدن این تعداد گل راضی نبودم اما با توجه با شرایط بازی از نتیجه که در پایان رقم خورده است رضایت دارم.

وی ادامه داد : هدف اصلی من کسب نتیجه است و به کیفیت بازی توجه ندارم! مردم دوست دارند تیم شان قهرمان شود و یک جام به دست بیاورد. اینکه تنها بازی خوب به نمایش بگذاریم و نتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم بی فایده است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اذعان داشت: دوست دارم تیمم سرعتی بازی کند و در عین حال که گل می زند گلی را دریافت نکند. اجرای این تاکتیک برای من خیلی مهم است و سعی می کنیم پرسپولیس در بازی های آینده این چنین بازی کند.

قطبی خاطر نشان کرد: ما در نیمه دوم به دنبال افزایش تعداد گل های زده خود بودیم اما شکل بازی به علت تغییر سازماندهی بازیکنان عوض شد و نتوانستیم تاکتیک های خود را اجرا کنیم.

وی تصریح کرد: پیش از این هم گفته ام و بازهم می گویم حمید استیلی مانند برادر من است و بازیکنان پرسپولیس بستگان ما هستند. سعی می کنیم در ادامه لیگ با قدرت به میدان برویم و نتایجی بهتر به دست آوریم.

خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض افشين قطبي: براي من مهم كسب پيروزي است

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پيروزي دو بر صفر تيمش برابر پگاه گيلان گفت: براي من مهم كسب پيروزي است و خوشحالم كه امروز در اولين تجربه مربيگري در استاديوم آزادي پيروز بوديم.

افشين قطبي كه در كنفرانس مطبوعاتي پس از پايان بازي حاضر نشده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دليل عدم حضورش در كنفرانس مطبوعاتي را مربوط به مساله‌ي مالي و اسپانسرينگ باشگاه پرسپوليس دانست و تاكيد كرد: من مربي پرسپوليس هستم و در مورد حضور و يا عدم حضور مطبوعاتي تابع نظر باشگاه هستم.

وي افزود: ظاهرا اسپانسري كه حمايت مالي باشگاه را بر عهده دارد تعهد كرده كه كليه مصاحبه‌هاي بعد از پايان با آرم اين شركت برگزار شود، بر اين اساس با نظر باشگاه در كنفرانس حاضر نشدم.

وي در مورد بازي با پگاه گيلان گفت: بازي خوبي بود و خوشحالم كه توانسته‌ايم سه امتياز را كسب كنيم.

وي افزود‌: براي من مهم كسب پيروزي است و از اين كه توانسته‌ام در اولين تجربه مربي‌گري‌ام با پرسپوليس در استاديوم آزادي پيروز باشم، خوشحالم.

قطبي تاكيد كرد:‌ روند موجود در پرسپوليس ادامه خواهد داشت و ما در بازي‌هاي آينده نيز اين گونه رفتار خواهيم كرد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حريف را مي شناختيم و بر اين اساس بازي متناسب با نقاط ضعف و قوت آن انجام داديم و در نهايت نيز به هدف خود رسيديم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض کاشانی:دلایل افت تیم را از کادر فنی جویا می شویم / پرسپولیس در نیمه دوم تماشاگر پسند بازی نکرد

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: تیم ما با اینکه در نیمه نخست عملکردی قابل قبول برابر پگاه یگلان داشت اما در نیمه دوم با افت روبرو شد که مربیان باید به بررسی علل وقوع آن بپردازند.
    به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی پس از برتری 2 برصفر تیم فوتبال پرسپولیس برابر پگاه گیلان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: در نیمه اول پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت که هواداران از تماشای آن لذت بردند اما در نیمه دوم تیم با افت روبرو شد و نتوانست بازی تماشاگر پسندی را انجام دهد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: اینکه چرا تیم پرسپولیس در نیمه دوم افت کرد را باید مربیان بررسی کنند. آنها قطعا با آنالیز بازی دلایل تغییر درعملکرد فنی تیم را خواهند یافت که ما از کادر فنی این موارد را جویا خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه هواداران از تیم فوتبال پرسپولیس انتظاری بیش از دارند، خاطر نشان کرد: تیم ما در ابتدای مسابقات لیگ برتر نتایج خوبی به دست آورده است و با کسب تمامی امتیازات دوبازی آغازین لیگ شروعی امیدوار کننده داشته است. این امتیازات قطعا در ادامه مسابقات لیگ برتر به تیم کمک می کند که در دستیابی به جایگاهی مناسب موفق باشد.

وی اظهار داشت: راه درازی تا پایان مسابقات لیگ برتر پیش روداریم و هنوز 32 هفته تا اتمام این بازی ها باقی است. با برطرف ساختن نقاط ضعف و کاستی ها می توانیم این راه را با موفقیت طی کنیم.

خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض در حاشیه دیدار تیم های پرسپولیس و پگاه گیلان

دیدار دو تیم پرسپولیس و پگاه گیلان در حضور بیش از 50 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد.
    به گزارش خبرنگار مهر، این بازی در چارچوب دیدارهای هفته دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار شد که حاشیه هایی را نیز با خود به همراه داشت:

* افشین قطبی که برای نخستین بار در ورزشگاه آزادی پرسپولیس را هدایت می کرد، پیش از آغاز دیدار مقابل پگاه با استقبال بی نظیر هواداران تیمش روبرو شد. قطبی در مواجهه با تشویق های هواداران پرسپولیس به ابراز احساسات می پرداخت و پیراهن قرمز رنگ خود را به آنها نشان می داد.

* شکست 8 بر2 تیم فوتبال پگاه گیلان مقابل پرسپولیس که چهار سال پیش در ورزشگاه آزادی رقم خورد، دست مایه شعارهای هواداران پرسپولیس شده بود. آنها با یاد کردن از آن شکست برعلیه تیم پگاه شعار می دادند.

* پس از ورود دو تیم پگاه و پرسپولیس به داخل زمین، افشین قطبی و مربیان پرسپولیس سمت نیمکت پگاه رفتند و به مربیان این تیم خوش آمد گفتند.

* حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و حسین نژاد فلاح عضو هیئت مدیره این باشگاه از جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی بازی تیم شان مقابل پگاه را به تماشا نشستند.

* تماشاگران پرسپولیس در جریان بازی بارها بر علیه تیم فوتبال استقلال

خبرگزاری مهر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به به آقا امیر شما هم پرسپلیسی هستین ؟ چه خبر ؟

من میگم نیمه اول 2 تا میزنه
    بابا پیش گو خوب هفته بعد با ابومسلم چیکار میکنیم؟؟؟

بچه ها تو رو خدا اینقدر خبر copy/paste نکنید بیاید خودمون یه کم راجع به تیم بحث کنیم چون بهترین کارشناسا مردم هستن

خوب بگید ببینم تیم چطوره؟؟؟به نظر من وقتی میخوایم گل میزنیم تازه جدیدا گل هم نمیخوریم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بچه ها تو رو خدا اینقدر خبر copy/paste نکنید
    عنوان تاپیک هست خبرها و تحوالات باشگاه پرسپولیس..این تاپیک هم در زیر شاخه اخبار ورزشی انجمن خبر هست...

بنابرین هدف اصلی تاپیک اطلاع رسانی و ارسال خبر درباره پرسپولیس هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

واقعا تبريك ميگم

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بیاید خودمون یه کم راجع به تیم بحث کنیم چون بهترین کارشناسا مردم هستن

خوب بگید ببینم تیم چطوره؟؟؟به نظر من وقتی میخوایم گل میزنیم تازه جدیدا گل هم نمیخوریم
    متاسفانه بزرگترین نقطه ضعف پرسپولیس در چند سال اخیر , بازی ضعیف در نیمه دومه !

بازی دیروز هم همینطوری بود. نیمه اول خیلی خوب بازی کردند ولی نیمه دوم افت کردند. اگر به جای پگاه یه تیم قویتر بود, نیمه دوم

راحت دو سه تا میزد. امیدوارم این نقطه ضعف برطرف بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •