تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 37 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 370

نام تاپيک: نرم افزارهای زمین شناسی + آموزش

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    از اینکه باز به جمع ما پیوستی خیلی خوشحال شدم
    خدایی نبودی افسردگی گرفتم !
    سوال 1- لازمه این عکس های ماهواره ای رو موزاییک کنم ! دیدی عکس ها رو مربع زاویه دار هست ! دوست داشتم مرتبش کنم اما الان میبینم زیاد لازم نیست ! البته اون عکس هایی که یکم خراب هستند و توشون خط هست رو با کناری هاش باید موزاییک کنم !
    البته باز یه مقاله خوندم کمی بیشتر یاد گرفتم اما خیلی سخته !
    راستی من با ERmapper یه منظقه رو برسی کردم ! خب توی wizard من مناطق الترسیون - آهن و سیلیس رو انتخاب کردم به من تصویری داد که اساسی گیجم کرده چون نمیدونم کدوم رنگ مشخصه آهن است ( من اینجوری الان فکر میکنم که اگر باند آهنی من مثلا green باشه باید در نقشه رنگ سبز برای آهن باشه ؟ حدسم درسته ؟ )
    بعد میخواهم نقاط اصلی رو پیدا کنم چون به فرضی که حدسم درست باشه مثلا در یک تصویر مثلا نقاط سبز خیلی زیاده از کجا بدونم اون سبزی که من میبینم همونی است که آیرون توشه ؟ چه کنم ( فیلتر یا ..... ) که کنترل رنگ 100% انجام شه ! اخه مگه میشه نصف یه تصویر 185*185 کیلومتری آهن دار باشه ؟!!!
    Last edited by Fxsignal; 10-01-2010 at 16:42.

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11 .....

سلام
    از اینکه باز به جمع ما پیوستی خیلی خوشحال شدم
    خدایی نبودی افسردگی گرفتم !
    سوال 1- لازمه این عکس های ماهواره ای رو موزاییک کنم ! دیدی عکس ها رو مربع زاویه دار هست ! دوست داشتم مرتبش کنم اما الان میبینم زیاد لازم نیست ! البته اون عکس هایی که یکم خراب هستند و توشون خط هست رو با کناری هاش باید موزاییک کنم !
    البته باز یه مقاله خوندم کمی بیشتر یاد گرفتم اما خیلی سخته !
    راستی من با ERmapper یه منظقه رو برسی کردم ! خب توی wizard من مناطق الترسیون - آهن و سیلیس رو انتخاب کردم به من تصویری داد که اساسی گیجم کرده چون نمیدونم کدوم رنگ مشخصه آهن است ( من اینجوری الان فکر میکنم که اگر باند آهنی من مثلا green باشه باید در نقشه رنگ سبز برای آهن باشه ؟ حدسم درسته ؟ )
    بعد میخواهم نقاط اصلی رو پیدا کنم چون به فرضی که حدسم درست باشه مثلا در یک تصویر مثلا نقاط سبز خیلی زیاده از کجا بدونم اون سبزی که من میبینم همونی است که آیرون توشه ؟ چه کنم ( فیلتر یا ..... ) که کنترل رنگ 100% انجام شه ! اخه مگه میشه نصف یه تصویر 185*185 کیلومتری آهن دار باشه ؟!!!

علیک سلام و ممنون

1.
    لازمه این عکس های ماهواره ای رو موزاییک کنم ! دیدی عکس ها رو مربع زاویه دار هست !
    متوجه نشدم کدوم عکسا رو میگی.....اگه خواستی عکساتو بفرست موزائیکش کنم(خواستی آسفالتشم میکنم)....

منظورت از رنگ سبز چیه؟؟؟بعد از انجام نسبت باندی رنگ سبز داشتی؟؟/

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متوجه نشدم کدوم عکسا رو میگی.....اگه خواستی عکساتو بفرست موزائیکش کنم(خواستی آسفالتشم میکنم)
    و علیکم السلام
    عرض به حضور شما !
    اول یه اطلاعاتی بدم تا روشن شید !
    من 25 بلوک تصویر ماهواره ای لندست ETM+ رو دارم ! البته در کل 75 تا بلوک هست که بصورت سه سری 25 تایی از GLS2005-Gls2000 و Ortho میباشد وقتی هر بلوک رو باز میکنم بدین شکل است
    B10
    B20
    B30
    B40
    B50
    B61 - thermal high
    B62 - Thermal low
    B70
    B80 - pan
    میاشد ! تصاویر به شکل زیر است ! ( از لحاظ قرار گیری )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایا این تصویر نیاز به بهسازی نداره ؟

سوال اول ) بهترین سری برای کاوش کدام است ! GLS2005 یا Gls 2000 یا ortho
    سوال دوم) از لحاظ کلی دو نرم افزار ENVI و ERmapper از لحاظ پردازش یکی است دستورات و خوبی ERmapper اینه که بصورت Wizard یا اتوماتیک انجام میده ( با قوانین کلی ) یعنی دیگه لازم نیست مثل ENVI دستی اطلاعات رو وارد کنیم و امکان خطا توش باشه ! و فرمول های ERmapper که استفاده میکنه خیلی خفن هست ! البته من فکر میکنم ! حالا بگذریم !
    من اومدم و با EM ( منظور نرم افزار ERmapper است ) یک دیتا بیس از باند های مختلف یک بلوک از تصاویر ماهواره ای ساختم و در یک wizard گذاشتم تا بهم مناظق آلتراسیون و حاوی سیلیس و آهن رو بده ! بعد از چند دقیقه یک تصویر خروجی به من داد ! میخواهم این تصویر رو پردازش کنم ! یعنی من کاملا مفهوم تصویر رو نمیفهمم ! یعنی نمدونم در این تصویر خروجی کدام مناطقه دارای التراسیون و سیلیس و آهن ه ! من باید از کجا بفهمم که کدام نقطه خروجی تصویر من آهن داره کدام منطقه خاک رس ( Clay ) و کدام نقطه محیط آلتره است ؟!
    مثلا برنامه در پردازش تصویر فرمول (خاک رس) clay رو برای R و فرمول Silica رو برای باند G و فرمول آهن رو برای باند آبی B منظور کرده است ! و یک خروجی گرفته است ! حالا سوال من اینه که شما اینو چطوری تفسیر میکنید یعنی مثلا برای محیط آهن دار باید در خروجی بر روی تصویر کناطق آبی رنگ باشه !؟
    حال اگر فرض این بالایی درست باشه ( که مثلا ابی برای آهن باشه ) مثلا من برای یک بلوک تست کردم و خرجی من این بود که 30% خرجی رنگ های آبی ( از کم رنگ تا پررنگ ) داشت ! حالا چطور میتونم بفهمم که محیط آهن دار از بین این همه رنگ ابی کدام است !؟
    ضمنا ایا لازم است قبل از انجام پردازش بر روی عکس مثلا از لحاظ هستوگرام ها کاری انجام داد تا به نقطه مطمئن تری از لحاظ بدست اوردن خروجی بهتر دست پیدا کنیم یا به کار بردن Filter و یا ... !

ان شالله منظور من رو فهمیده باشید منتظر جواب شما هستم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

و علیکم السلام
    عرض به حضور شما !
    اول یه اطلاعاتی بدم تا روشن شید !
    من 25 بلوک تصویر ماهواره ای لندست ETM+ رو دارم ! البته در کل 75 تا بلوک هست که بصورت سه سری 25 تایی از GLS2005-Gls2000 و Ortho میباشد وقتی هر بلوک رو باز میکنم بدین شکل است
    B10
    B20
    B30
    B40
    B50
    B61 - thermal high
    B62 - Thermal low
    B70
    B80 - pan
    میاشد ! تصاویر به شکل زیر است ! ( از لحاظ قرار گیری )
    ایا این تصویر نیاز به بهسازی نداره ؟

سوال اول ) بهترین سری برای کاوش کدام است ! GLS2005 یا Gls 2000 یا ortho
    سوال دوم) از لحاظ کلی دو نرم افزار ENVI و ERmapper از لحاظ پردازش یکی است دستورات و خوبی ERmapper اینه که بصورت Wizard یا اتوماتیک انجام میده ( با قوانین کلی ) یعنی دیگه لازم نیست مثل ENVI دستی اطلاعات رو وارد کنیم و امکان خطا توش باشه ! و فرمول های ERmapper که استفاده میکنه خیلی خفن هست ! البته من فکر میکنم ! حالا بگذریم !
    من اومدم و با EM ( منظور نرم افزار ERmapper است ) یک دیتا بیس از باند های مختلف یک بلوک از تصاویر ماهواره ای ساختم و در یک wizard گذاشتم تا بهم مناظق آلتراسیون و حاوی سیلیس و آهن رو بده ! بعد از چند دقیقه یک تصویر خروجی به من داد ! میخواهم این تصویر رو پردازش کنم ! یعنی من کاملا مفهوم تصویر رو نمیفهمم ! یعنی نمدونم در این تصویر خروجی کدام مناطقه دارای التراسیون و سیلیس و آهن ه ! من باید از کجا بفهمم که کدام نقطه خروجی تصویر من آهن داره کدام منطقه خاک رس ( Clay ) و کدام نقطه محیط آلتره است ؟!
    مثلا برنامه در پردازش تصویر فرمول (خاک رس) clay رو برای R و فرمول Silica رو برای باند G و فرمول آهن رو برای باند آبی B منظور کرده است ! و یک خروجی گرفته است ! حالا سوال من اینه که شما اینو چطوری تفسیر میکنید یعنی مثلا برای محیط آهن دار باید در خروجی بر روی تصویر کناطق آبی رنگ باشه !؟
    حال اگر فرض این بالایی درست باشه ( که مثلا ابی برای آهن باشه ) مثلا من برای یک بلوک تست کردم و خرجی من این بود که 30% خرجی رنگ های آبی ( از کم رنگ تا پررنگ ) داشت ! حالا چطور میتونم بفهمم که محیط آهن دار از بین این همه رنگ ابی کدام است !؟
    ضمنا ایا لازم است قبل از انجام پردازش بر روی عکس مثلا از لحاظ هستوگرام ها کاری انجام داد تا به نقطه مطمئن تری از لحاظ بدست اوردن خروجی بهتر دست پیدا کنیم یا به کار بردن Filter و یا ... !

ان شالله منظور من رو فهمیده باشید منتظر جواب شما هستم

سلام
    1. بین 2000 و 2005 فرق زیادی وجود نداره و از هر کدوم استفاده کنی فرق نداره...تعداد باندهای هر دوشون یکیه و بقیه مشخصاتشون هم یکیه....

2. اگه تو فرمول مربوط به آهن رو در باند آبی قرار دادی پس باید رنگهای آبی در منطقه مورد نظرت آهن باشه

ویزارد ER از چه فرمولی برای تشخیص آهن استفاده میکنه؟؟ دونستن این موضوع خیلی مهمه .... اگه این نکته رو بدونی میتونی بر اساس جذب در باندهای مختلف تصویر بگی که هر چه مقدار رنگ آبی بیشتر باشد آیا آهن داری و یا بر عکس...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ویزارد ER از چه فرمولی برای تشخیص آهن استفاده میکنه؟؟ دونستن این موضوع خیلی مهمه .... اگه این نکته رو بدونی میتونی بر اساس جذب در باندهای مختلف تصویر بگی که هر چه مقدار رنگ آبی بیشتر باشد آیا آهن داری و یا بر عکس
    با سلام

برای محاسبه محیط ( clay , veg , iron ) از فرمول زیر استفاده میکند !

برای باند قرمز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای باند سبز

کد:
    برای باند آبی

کد:

برای محاسبه محیط CLAY, IRON SILICA

برای باند قرمز

کد:
    باند سبز

کد:
    برای باند آبی

کد:
    و یا
    کد:

حالا به نظر شما برای آهن باید چه کرد ! چه فیلتری مناسب است ! و سوال زیر !

1- شاید یک محیط از چند رنگ آبی تشکیل شده باشد آبی مد نظر یا سبز که نشون دهنده آهن در ترکیب بالاست چه رنگی است !

2- ایا میشه با روش هایی پبه کار برد که مستعدترین مکان ( سبز-آبی یا قرمز ) کجای تصویر هست ! مثلا تصویر رو طوری کرد که فقط نقاط مثلا سبز که ما لازم داریم نشون بده !

اصلا چه کنیم که بفهمیم کجای تصویر نفاط قوت است !؟ چه روشی ! چگونه !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

با سلام

برای محاسبه محیط ( clay , veg , iron ) از فرمول زیر استفاده میکند !

برای باند قرمز

کد:
    برای باند سبز

کد:
    برای باند آبی

کد:

برای محاسبه محیط CLAY, IRON SILICA

برای باند قرمز

کد:
    باند سبز

کد:
    برای باند آبی

کد:
    و یا
    کد:

حالا به نظر شما برای آهن باید چه کرد ! چه فیلتری مناسب است ! و سوال زیر !

1- شاید یک محیط از چند رنگ آبی تشکیل شده باشد آبی مد نظر یا سبز که نشون دهنده آهن در ترکیب بالاست چه رنگی است !

2- ایا میشه با روش هایی پبه کار برد که مستعدترین مکان ( سبز-آبی یا قرمز ) کجای تصویر هست ! مثلا تصویر رو طوری کرد که فقط نقاط مثلا سبز که ما لازم داریم نشون بده !

اصلا چه کنیم که بفهمیم کجای تصویر نفاط قوت است !؟ چه روشی ! چگونه !

سلام
    همونطور که قبلا گفتم با ERکار نکردم و با فرمولهایی که فرستادی هم آشنا نیستم بخاطر همین نمی تونم تو این مورد کمکت کنم......اگه به نتیجه ای رسیدی اینجا بذار تا ما هم استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست من !
    یه پیشنهاد دارم ! اگر زمانی خواستید از تصاویر ماهواره لندست استفاده کنید از Gls2000 استفاده کنید چون تصحیح هندسی شده ولی Gls2005 با اینکه جدید تر هست ولی تصحیح هندسی صورت نگرفته و با مشکل مواجه میشید

1-شما میدانید K/Th ریتو ( ratio K/Th ) چه کاربردی دارد !؟ اگر میدانید توضیح دهید !
    2- یه سایت به من معرفی میکنید که درباره نرم افزار er mapper به صورت پیشرفته صحبت کرده باشد ( آموزش )
    3- سایتی که در آن فیلم های آموزشی زیادی در ارتباط با معدن و آتش باری در آن موجود باشد ! و قابلیت دانلود داشته باشد ؟
    4- لطفا به من بگویید حالا که درصد ترکیب باندها رو به خوبی متوجه شدم ! مقاله ای یا توضیحی در مورد پردازش تصویر خروجی به من بدید ! یعنی الان من سردرگم شدم که چطور باید بهترین تصویر خروجی و بهترین تفسیر انجام بدم ؟! از کجا بدونم کجای تصویر ( که از ترکیب باند ها تشکیل شده ) آهن داره ! آبی یا سبز یا قرمز که مشخصه اهن است کدام ابی و سبز و قرمز میباشد ؟!
    Last edited by Fxsignal; 14-01-2010 at 00:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام دوست من !
    یه پیشنهاد دارم ! اگر زمانی خواستید از تصاویر ماهواره لندست استفاده کنید از Gls2000 استفاده کنید چون تصحیح هندسی شده ولی Gls2005 با اینکه جدید تر هست ولی تصحیح هندسی صورت نگرفته و با مشکل مواجه میشید

1-شما میدانید K/Th ریتو ( ratio K/Th ) چه کاربردی دارد !؟ اگر میدانید توضیح دهید !
    2- یه سایت به من معرفی میکنید که درباره نرم افزار er mapper به صورت پیشرفته صحبت کرده باشد ( آموزش )
    3- سایتی که در آن فیلم های آموزشی زیادی در ارتباط با معدن و آتش باری در آن موجود باشد ! و قابلیت دانلود داشته باشد ؟
    4- لطفا به من بگویید حالا که درصد ترکیب باندها رو به خوبی متوجه شدم ! مقاله ای یا توضیحی در مورد پردازش تصویر خروجی به من بدید ! یعنی الان من سردرگم شدم که چطور باید بهترین تصویر خروجی و بهترین تفسیر انجام بدم ؟! از کجا بدونم کجای تصویر ( که از ترکیب باند ها تشکیل شده ) آهن داره ! آبی یا سبز یا قرمز که مشخصه اهن است کدام ابی و سبز و قرمز میباشد ؟!

سلام
    1. چيز زيادي در موردش نمي دونم ...فقط در همين حد كه تو چاه پيمايي و ژئوشيمي كاربرد داره....

2. تو گوگل سرچ كن چيزاي خوبي پيدا ميكني...

3. youtube.com

4. نمي دونم......يه نگاهي به كتاب زير بنداز شايد جوابتو توش پيدا كني....

9. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام و ظهر بخیر
    آقا معمولا وقتی Bnd ratio آهن گذاشتم و تصویر خروجی گرفتم باید بیشتر به کدام نقاط تصویر توجه کنم ؟! نقاط روشن تر یا نقاط تیره تر ؟؟
    2- masbeh جان شما میدونید از کجا میشه تصاویر ASTER رو کدام سایت بصورت رایگان ارائه میده ! چون یه منظقه ای است میخواهم تصاویر آستر رو با تصاویر ETM+ میکس کنم ! (( تو یه مقاله خوندم که این روش روش موثری است ))
    -یا مثلا میدونید کدام دانشگاه به دانشجوهاش این تصاویر رو به رایگان بصورت آنلاین میده ( چون اگر این چنین چیزی باشه شاید بتونم به عنوان یکی از دانشجوهاش وارد سیستم بشم )
    یا مثلا سایتی که بعد از خرید ( پرداخت وجه ) مستقیما بهت تصاویر رو بده که بشه دانلود کرد ( این روش هم یکی گفته اگر باشه میتونم با 25% قیمت خرید اصلی بهت بدم ؟؟؟؟؟ )
    البته ASTER باشه بهتره اما SPOT یا IRS هم اگر این چنین باشه مشکلی نیست !

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

3. youtube.com
    فیل تر هست ؟! ای داد و بیداد ! آخه سایت زمین شناسی چرا فیل تر میکنند ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •