تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 13 از 75 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین فرد برای هدایت پرسپولیس هستم / درباره من بزرگنمایی شده است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه بهترین فرد برای هدایت این است ابراز امیدواری کرد بتواند پرسپولیس را به عنوان قهرمانی لیگ برتر برساند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، سایت گل مصاحبه ای با سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ترتیب داده که در ابتدای آن آمده است: افشین قطبی اخیرا با کنارگذاشتن مربیگری در تیم فوتبال کره جنوبی به ایران آمده و هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده گرفت.

وی که در ایران به دنیا آمده و اکنون 43 ساله است در سال 1977 میلادی زمانیکه 13 سال داشت، به همراه خانواده ایران را به مقصد آمریکا ترک کرد و با این تیم در جام جهانی 1998 فرانسه حضور یافت و در جام های جهانی 2002 و 2006 در قالب کادر فنی تیم ملی کره جنوبی این تیم را همراهی کرد.

قطبی اما هیجای زیاد برای ترک کره جنوبی کشوری که بیش از هشت سال در آن فعالیت کرده است و برگشت به فوتبال ایران دارد، موضوعی که آن را می توان در صحبت های این مربی احساس کرد:« در ایران احساس درفضا بودن و هیجان می کنم چون با چالشی جدید و بازگشت به کشورم جایی که 30 سال بود آن را ندیده بودم روبرو شده ام.»

این مربی از دلتنگی هم سخن می گوید، احساسی که دلیل اصلی آن ترک کره است:« خاطرات و تجربیات بی شماری در کره داشتم. ترک بازیکنان کره کارسختی بود، در نظر بگیرید که همیشه به واسطه روحیات و اراده شان تحت تاثیر قرار می گرفتم.
    با این حال هم اکنون هیجان زده ام چون مربی تیمی هستم که گذشته از هر چیزی، بزرگترین باشگاه ایران و یکی از بزرگترین ها در آسیاست.»

دوری 30 ساله از فوتبال ایران باعث نشده است که خاطرات دوران کودکی فراموش شود:« ایرانی ها تاریخی بزرگ دارند و من هم کودکی خود را به یاد می آورم. حتی زمانی که کودکی خردسال بودم و در خیابان بازی می کردم، رویارویی قرمز و آبی هم وجود داشت» اما با خنده و بیان جمله« فعلا قرمز هستم» سعی می کند از پاسخ دادن به این سوال که در آن زمان طرفدار کدام رنگ بودید، طفره رود.

قطبی در این سالها 3 بار فوتبال کره را ترک کرده است، او در مورد دلایل این اتفاق می گوید:« پس از جام جهانی 2002 کره را ترک کردم. آن موقع فکر می کردم که هرگز به کره بازنخواهم گشت اما تنها پس از دو هفته به کره برگشتم. قراردادم با این تیم در سال 2004 به پایان رسید و به دنبال آن راهی گالکسی آمریکا شدم و در نهایت وقتی که "ادووکات" مربی کره شد من هم در پاییز 2005 راهی این کشور آسیایی شدم.»

این اتفاقات باعث می شود احتمال بازگشت مجدد قطبی به کره جنوبی وجود داشته باشد اما این مربی بار دیگر با خنده به این احتمال پاسخ می دهد:« امیدوارم که این مدت کمی طولانی تر باشد.» و ادامه می دهد:« من روزی به کره بازمی گردم. هنوز کارم با کره تمام نشده و به تمامی اهدافی که پیگیر آنها بودم نرسیده ام.»

خیلی ها در این مدت دوست داشتند بدانند برای اولین بار چه کسی با قطبی تماس گرفت و پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را با این مربی مطرح کرد. قطبی در مورد این ابهام اینگونه پاسخ می دهد:« ازسه تا چهارماه پیش بود که پرسپولیس نسبت به همکاری با من ابراز علاقه کرد. ابتدا این فرآیند با تماس یک روزنامه نگار که نقش واسطه را ایفا کرد، آغاز شد و از من خواست که آیا تمایلی به این همکاری دارم؟ او به من گفت که باشگاه پرسپولیس به همکاری با من علاقه دارد اما در آن زمان من با کره قرار داشتم و این درحالی بود که این تیم درجام ملت ها حضور داشت. به همین دلیل پرونده ماندن درکره یا ترک این کشور و آمدن به ایران را باز گذاشتم و پس از پایان جام ملت های آسیا مذاکراتمان کاملا جدی شد.»

مربی پیشین کره احساس خود را پس از شنیدن این درخواست اینگونه بیان می کند:« درحالی که گیج شده بودم احساس کردم که کمی درباره من بزرگنمایی شده است. جذب از سوی تیمی بزرگ، آن هم در کشوری که به آن تعلق دارم، برایم بسیار جالب بود.»

خبرنگارسایت گل اما سوال جالبی را در این بخش مصاحبه مطرح می کند:« اگر کره ای بودید و این کشور را به مقصد آمریکا در 13 سالگی ترک می کردید و بعد از 30 سال به خانه بازمی گشتید و هدایت تیمی همچون "سووان" را به عهده می گرفتید، احساسی همانند بازگشت به ایران و پذیرفتن هدایت پرسپولیس را داشتید؟» و سرمربی پرسپولیس اینچنین پاسخ می دهد:« فکر می کنم احساس فعلی ام بزرگتر از آن بوده است. به عقیده من شور و عشق به فوتبال در ایران بیشتر از کره است. اگر نگاهی به حمایت های صورت گرفته برای تیم های شرکت کننده در "K leage" (لیگ فوتبال کره) داشته باشید، متوجه تفاوت آن با حمایت ها از تیم های فوتبال باشگاهی در ایران می شوید. هر پسربچه ای در ایران دوست دارد فوتبال بازی کند و همچون انگلیس، جایی که تاریخ طولانی پشت سر تیم هایی نظیر لیورپول و منچستریونایتد وجود دارد، باشگاه های فوتبال ایران نیز از پیشینه بزرگی برخوردار هستند. درایران پدر و پدربزرگ ها نسبت به باشگاه های مورد علاقه شان احساس غرور می کنند.»

قطبی در ادامه مصاحبه به این موضوع اشاره می کند که برای اولین مرتبه است که در یک باشگاه بزرگ به عنوان سرمربی فعالیت می کند ولی پیش از این در دانشگاه و سطوح جوانان فعالیت داشته است و در پاسخ به این سوال که این موضوع این فشار جدیدی بر شما تحمیل نکرده است؟ می گوید:« من عاشق فشارهای فوتبال هستم و به همین دلیل است که این مسئولیت را قبول کردم. من با کار کردن در سه جام جهانی مختلف با مربیان عالیرتبه تجربیات خوبی کسب کرده ام و از این رو فکر می کنم اگر شخص مناسبی برای سرمربیگیری پرسپولیس وجود داشته باشد، آن شخص من هستم.»

وقتی وربیک کره جنوبی را ترک کرد شایعاتی در خصوص تمایل نداشت فدراسیون کره جنوبی برای ادامه همکاری با قطبی مطرح شد که وی با تائید این موضوع اضافه می کند:« وقتی پیم رفت به من چنین فشارهایی وارد شد که انگار زمان رفتن فرارسیده است. تنها راهی که برای ادامه حضور در کره داشتم، پذیرفتن سرمربیگری تیم المپیک این کشور بود اما برای این سمت هم در نظر گرفته نشدم. این موضوع بسیار ناامید کننده بود. مسئولان فوتبال این کشور به من به عنوان کمک نگاه می کردند و در آن زمان فکر کردم زمان ترک کرده و ادامه فعالیتم در کشوری دیگر فرا رسیده است.»

اما با توجه به کارنامه مثبتی که این مربی در فوتبال کره جنوبی داشت، چرا این اتفاق افتاد:« باید این سوال را از مسئولان کره جنوبی بپرسید اما فکر می کنم باید به سال 2002 و حقایق مربوط به آن برگردیم. در آن سال من به عنوان یک آنالیزور و یک حرفه ای فوتبال در کامپیوتر شناخته شدم. در آن سال از خود قابلیت هایی را نشان دادم که می توانم در این کارهم موفق باشم یعنی یک مربی خوب هستم. البته در کره وقتی به شما برچسبی می زنند برایشان سخت است که بفهمند شما قابلیت های دیگری هم دارید.»

قطبی در پاسخ به این سوال که اگر مربی یکی از تیم های لیگ کره بودید، نخستین چیزی که تغییر می دادید چه بود؟ می گوید:« اینچنین سعی می کردم محیط هیجان آوری برای بازیکنان ایجاد کنم تا بازی به بازی ارتقا پیدا کنند. به نظرم باید به بازیکنان شانس داد.»

در پایان مصاحبه از قطبی پرسیده می شود که آیا فوتبال کره نیاز به مربی خارجی دارد، سوالی که می توان آن را به فوتبال ایران مربط ساخت و سرمربی پرسپولیس تاکید می کند: « قطعا، آن هم به دو دلیل. یک مربی خارجی تاثیر پذیری کمتری از عوامل داخلی، دوستان و مربیان لیگی خواهد داشت. از سوی دیگر هنوز مربی کره ای در اختیار نداریم که از تجربیات بین المللی کافی و تفکرات جهانی برخوردار بوده و با بازیکنان کره ای که را فوتبال مدرن دنیا درلیگ های خارجی کار کرده و دستمزدهای بالا می گیرند تعامل برقرار کند. از حیث تاکتیک تیمی نیز آنها (مربیان کره ای) تجربه زیادی ندارند.»

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقدام شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کارشناسانه و منطقی نیست

مصطفی شکری گفت: قراردادن مسئولیت جبران تمامی خسارات احتمالی به ورزشگاه آزادی از سوی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به تیم های میزبان اقدامی کارشناسانه و منطقی نیست.
    به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی شکری درگفتگو با سایت خبری باشگاه پرسپولیس درمورد دلایل رویکرد اخیر این باشگاه درخصوص قرارداد نبستن با مجموعه ورزشی آزادی، ضمن بیان مطلب فوق افزود: این مجموعه که تحت مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی است، قراردادش را برای امکان برگزاری مسابقات لیگ که درتهران و به میزبانی تیم های تهرانی انجام می شود به باشگاه ارائه داده است.

وی ادامه داد: دراین قرارداد نکاتی حقوقی وجود دارد که درصورت توجه نداشتن به آن دربلند مدت باشگاه های بزرگ تهرانی با مشکلاتی مواجه خواهند شد.

مشاورحقوقی باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و مدیریت مجموعه ورزشی آزادی، مسئولیت جبران تمامی خسارات احتمالی که ممکن است ازسوی تماشاچیان به وسایل، تجهیزات و تأسیسات ورزشگاه وارد شود را برعهده تیم های میزبان قرارداده است که این اقدام ازدیدگاه ما بسیارغیرکارشناسانه وغیرمنطقی است.

وی اضافه کرد: نخست اینکه که مجموعه ورزشی آزادی برای انجام هربازی خانگی یکصد میلیون ریال ازتیم های تهرانی دریافت می کند و با توجه به انجام حدود 40 بازی خانگی و مسابقات جام حذفی دریک فصل مجموع این درآمد قریب به 4 میلیارد ریال می رسد.

شکری افزود: این درآمد صرفنظر از درآمد مجموعه آزادی ازتبلیغات اطراف زمین و سایرموارد است، بر این اساس انتظار می رود بخشی از آن در زمینه های بیمه کردن وسایل، تجهیزات، تأسیسات و اموالی که درمعرض تخریب احتمالی هستند، مصرف شود که به طورقطع باشگاه پرسپولیس هرگونه افزایش منطقی هزینه احتمالی بابت این پوشش بیمه ای را پرداخت خواهد کرد.

وی در ادامه با غیرمنطقی و نادرست توصیف کردن تسری مسئولیت اقدام شخص ثالث(تماشاگران) به باشگاه تاکید کرد: تسری مسئولیت اقدام اشخاص ثالث به باشگاه، این نتیجه را به دنبال خواهد داشت که باشگاه متحمل جبران خسارات سنگینی خواهد شد که توسط برخی افراد که اکثر آنها طرفداران باشگاه هم نیستند، چه درحوزه فضای ورزشگاه و چه درفضای خارج از ورزشگاه به اموال عمومی ازجمله اتوبوس های ناوگان حمل و نقل عمومی و یا حتی خودروهای شخصی و ... ایجاد می شود.

شکری اظهار داشت : چنین موضوعی نه تنها فاقد هرگونه توجیه عقلی و حقوقی است بلکه درعمل باعث فلج شدن تیم خواهد شد .

وی با استناد به قاعده ای عقلی وفقهی که می گوید کسی که غنیمت موضوعی را می برد، غرامت آن را نیزباید پرداخت کند، خاطرنشان کرد: حالا سؤال اینجاست که چه کسی از بازی های پرتماشاچی تیم های تهرانی بیشترین غنیمت را می برد؟

وی همچنین با استناد به بند 2-4-2 ازماده 2 آیین نامه سازمان لیگ حرفه ای فوتبال خاطرنشان کرد: براساس این بند، تمامی هزینه های ورزشگاه محل برگزاری مسابقه باید ازمحل درآمد بلیت فروشی تأمین شود.

این مقام مسئول افزود: بدیهی است جبران خسارات وارده به ورزشگاه از بدیهی ترین هزینه های ورزشگاه تلقی شده و جبران آن خسارات از محل درآمد حاصل از فروش بلیت و توزیع الباقی آن، مطابق نسبت تعیین شده درهمین بند کاملاً منطقی وقابل دفاع است.

شکری درپایان گفت: از این لحاظ معتقدم با اعمال هر یک از مکانیزیم های فوق دیگر دلیلی برتحمیل این امر به باشگاه ها وجود ندارد و نیل به یک توافق منطقی در سایه مذاکره تنها راه حل این موضوع است .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصرتی غایب بود، باقری تمرین کرد / غیبت الونگ الونگ موجه بود

تمرین صبح امروز تیم فوتبال پرسپولیس تهران در غیاب محمد نصرتی مصدوم و الونگ الونگ که در هیئت فوتبال حضور پیدا کرده بود، برگزار شد.
    به گزارش خبرنگارمهر، اولین تمرین گروهی تیم فوتبال پرسپولبس تهران پس از پیروزی برابر پگاه گیلان ساعت 10 صبح امروز در زمین چمن ورزشگاه نفت برگزار شد.

برای شرکت دراین تمرین بازیکنان ساعت 9:30 دقیقه صبح در این مکان حاضر شدند تا راس ساعت مقرر این تمرین برگزار شود. در این بین محسن خلیلی با 15 دقیقه و محمود خوردبین با 30 دقیقه تاخیر درمحل برگزاری این تمرین حاضر شدند.

قطبی با در دست داشتن برنامه های مکتوب، پیش از آغاز این تمرین، در حدود 15 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد و پس از آن نفرات حاضر در تمرین زیر نظر مرزبان بدنهای خود را گرم کردند.

نصرتی برای ادامه برنامه های فیزیوتراپی دراین تمرین شرکت نکرد. الونگ هم که پنجشنبه به تهران بازگشت امروزبرای ثبت قراردادش به هیئت فوتبال رفت و به همین دلیل دراین تمرین حضورنداشت. لیتیسنکی مهاجم کنگویی هم دیگرغایب این تمرین بود.

دراین تمرین که درحدود 20 هوادار آن را از نزدیک تماشا می کردند، رودباریان، کریمی و نیکبخت واحدی که دچار مصدومیت هستند زیر نظر دکتر زرینه تمرینات اختصاصی را انجام دادند.

همچنین به غیر از واعظی، سایر بازیکنانی که در بازی با پگاه حضور داشتند، زیر نظر مرزبان تمرینات خاصی را انجام دادند و زودتر از سایر بازیکنان محل تمرین را ترک کردند. واعظی و حقیقی هم دراکثر دقایق، زیرنظرعزیزیان تمرینات اختصاصی را انجام دادند.

دراین بین سایر بازیکنان در یک سوم زمین، تمرین تحت فشاری را انجام دادند که باقری با آمادگی کامل در این تمرین شرکت کرد. در مراحل بعدی بازیکنان تمرینات تاکتیکی را انجام دادند و ساعت 12 هم این تمرین به پایان رسید.

تمرین بعدی تیم فوتبال پرسپولیس هم ساعت 10 صبح فردا در همین مکان برگزار می شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال به سیستم دفاع خطی بازمی گردد / منتظری جانشین سان جان می شود

ناکامی استقلال در بازی مقابل ملوان مربیان این تیم را بر آن داشته تا دوباره تصمیم به تعویض سیستم بازی تیم شان بگیرند.
    به گزارش خبرنگارمهر، مربیان استقلال در دو هفته نخست لیگ برتر دو سبک بازی متفاوت را برای تیم خود درنظرگرفتند. این تیم در بازی نخست مقابل استقلال اهواز با روش 2-4-4 بازی کرد و در بازی دوم برابر ملوان آرایش بازی خود را به 2-5-3 تغییر داد. درهر دو بازی استقلال روی اشتباهات خط دفاعی و نداشتن سازمان دفاعی مناسب دوبار دروازه اش بازشد.

اگر دو بازی گذشته استقلال را به چهار نیمه چهل و پنج دقیقه ای تقسیم کنیم قطعا نیمه دوم بازی این تیم مقابل استقلال اهواز متمایز از سایر نیمه های دیگراست. استقلال درچهل و پنج دقیقه دوم بازی مقابل استقلال اهواز علاوه بر انسجام در خط دفاعی در حملات نیز هماهنگ نشان داد و یک تیم کامل بود.

به همین خاطر مربیان استقلال برای بازی با مس کرمان تقریبا ترکیبی نزدیک با روش بازی این تیم در نیمه دوم بازی برابر استقلال اهواز را در نظر دارند.

روش تمرینات استقلال نشان می دهد که این تیم بازگشت به سیستم 2-4-4 را در نظر دارد. هنوزمشخص نیست جابجایی ها درکدام منطقه و با چه نیتی انجام می شود. اما مشخصا می توان از منتظری به عنوان جانشین اصلی سان جان اورسوویچ درخط میانی یاد کرد و آماده باش حجازی به امیرآبادی را جدی گرفت که می تواند جانشینی برای نوازی باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکن کامرونی پرسپولیس قرارداد خود را ثبت کرد

ژاکوئین آزلین آلونگ آلونگ، مدافع کامرونی تیم فوتبال پرسپولیس امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با این تیم به ثبت رساند.
    به گزارش خبرنگار مهر، آلونگ آلونگ جز آخرین بازیکنانی بود که نامش در فهرست فصل جاری تیم فوتبال پرسپولیس به ثبت رسید. در آن زمان آلونگ کامرونی در تهران حضور نداشت و مدیربرنامه هایش به جای وی قرارداد جدید با پرسپولیس را امضا کرد ومشروط درهیئت فوتبال استان تهران به ثبت رساند.

با تاکید مسئولان هیئت فوتبال استان تهران مقرر شد بازیکن یاد شده پس از بازگشت به تهران رسما مراحل ثبت قرارداد را طی کند. آلونگ که روز گذشته به تهران آمده است امروز صبح همراه مدیربرنامه هایش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران رسما قرارداد خود را ثبت کرد. آلونگ از فردا در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس شرکت می کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلاحيه ترجمه مصاحبه قطبي در سايت گل

خبرگزاري فارس: مصاحبه افشين قطبي با سايت گل اشكالاتي داشت كه ترجمه دقيق آن در اين خبر درج شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، مصاحبه سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در سايت گل اشكالاتي در ترجمه داشت كه سوال ششم با اصلاح دقيق در اين خبر درج شده است.
    ** ترك كردن و حركت به سمت ايران چه حسي داشت؟
    احساس كرختي و ترس داشتم. باورم نمي‌شد كه پس از اين همه سال به كشور عزيزم بر مي‌گردم. خيلي هيجان زده شده بودم و اين يك حادثه بزرگ در زندگي من بود. 39 سال بود نيامده بودم. از سويي، ناراحت هم بودم. خاطرات زيادي در كره داشتم و همينطور دوستان زيادي. ترك كره جنوبي براي من ساده نبود و خداحافظي با بازيكنانم فوق العاده پيچيده و سخت بود. در اينجا بايد يا قرمز باشي يا آبي.
    ** حالا چه رنگي هستيد
    (با خنده) حالا قرمز هستم. قرمز قرمز.
    ** اين سومين باري است كه كره را ترك مي‌كنيد.
    بعد از جام جهاني 2002 از كره رفتم و به همه گفتم كه ديگر بر نمي‌گردم؛ اما باز هم برگشتم و اين خداحافظي من دو هفته بيشتر طول نكشيد. قرارداد بعدي من، در پايان سال 2004 به پايان رسيد و به لس آنجلس گالسكي رفتم؛ اما وقتي او و دوكات به كره آمد، باز هم به اين كشور برگشتم.
    ** طبق شناسنامه‌اي كه داريد، شايد بيشتر از 3 تا 4 ماه در تهران نمانيد.
    (با خنده) اميدوارم بيشتر از اين زماني كه مي‌گوييد، طول بكشد.
    ** آيا به دليل ترك كره، احساس ناراحتي نمي‌كنيد؟
    قطعاً همينطور است. هميشه فوتبال آمريكا و ايران را كنار خود دارم و هر وقت اراده كنم، شغل مناسبي در يكي از اين دو كشور برايم وجود خواهد داشت؛ اما كره در قلب من است و به عنوان يك كشور خاص به آن نگاه مي‌كنم.
    اصلاحيه** براي اولين بار چطور براي انتقال به تيم تهراني با پرسپوليس ارتباط برقرار كرديد؟
    مسئولان باشگاه پرسپوليس در سه يا چهار ماه گذشته تمايلي زيادي به جذب من نشان دادند و ارتباطم براي انتقال به اين تيم به وسيله يك خبرنگار يا تاجر آغاز شد چرا كه وي با تماس تلفني از من خواست كه در صورت تمايل اين مسئوليت را در بپذيرم ،اما در آن زمان من با فوتبال كره جنوبي قرارداد داشتم و متعهد بودم كه در جام ملت هاي آسيا اين تيم را ياري كنم.
    من خواستم پس از اتمام قراردادم و در پي پايبندي به تعهدم درباره ترك كره جنوبي و پيشنهاد جديدم در پرسپوليس آزادانه تصميم گيري كنم.
    ** وقتي اولين درخواست جدي و رسمي ايران را دريافت كرديد، چه واكنشي داشتيد؟
    خيلي خوشحال شده بودم و البته كمي هم گيج. باورم نمي‌شد و تا چند ساعت، قدرت ارزيابي مسائل را نداشتم. مورد علاقه واقع شدن از طرف يك باشگاه بزرگ در كشور خودم؛ اين واقعاً باور نكردني بود.
    ** مي‌شود بازگشت شما به ايران را مثل بازگشت از كره به آمريكا دانست؟
    نه، اين دو با هم قابل مقايسه نيستند. ايران كشور من است و احساس‌هاي من در اين دو حالت ربطي به هم ندارند.
    ** اين اولين باري است كه به عنوان سرمربي فعاليت مي‌كنيد؟
    در يك باشگاه بزرگ، بله. در تيم‌هاي بزرگ دانشگاهي دسته دوم و تيم‌هاي جوانان سرمربي بوده‌ام.
    ** بازگشت پس از 30 سال در يك تيم بزرگ آن هم به عنوان سرمربي، فشاري روي دوش شما نيست؟
    عاشق اين شرايط هستم. در شرايط سخت است كه مي‌شود از موفقيت‌هاي لذت برد. براي همين فشارهاي مطبوعاتي و استرس‌ها است كه در ايران هستم. تجارب بسياري كسب كرده‌ام و اين تجربه‌ها را در خدمت تيم خوب پرسپوليس قرار خواهم داد.
    ** تا به حال نديده بودم كه 3 نفر روي نيمكت تيم را هدايت كنند؟
    بله، با 4 مشاور صحبت مي‌كنم و تلاش من اين است كه بتوانم اين مشكل را حل كنم. مدت‌ها است كه در فوتبال هستم و چنين وضعيتي را نديده‌ام. وظيفه خودم مي‌دانم كه سازگار باشم و فعلاً با شرايطي محيطي دريگر نشوم. به هر حال، اولين و آخرين تصميم‌گيرنده هستم. هر چند مطبوعات ايران دوست ندارند اين را قبول كنند بازيكنان به يك هدايت كننده واحد احتياج دارند و چند صدايي در مربيگري آفت يك تيم است؛ البته با هم هماهنگ هستيم و وقتي خسته مي‌شوم، بقيه كارها را به سايرين مي‌سپارم. هميشه با انرژي كار مي‌كنيم و از فعاليت خود لذت مي‌بريم.
    ** اگر پيم وربيك مي‌ماند، تو هم مي‌ماندي؟
    سؤال خيلي خوب است و البته جواب دادن به آن هم خيلي خيلي سخت است چرا كه در آن شرايط قرار نگرفته‌ام تا واكنش اصلي خود را تجربه كنم. من و پيم خيلي خوب با هم كار مي‌كرديم و خاطرات زيادي با هم داريم؛ اما جدايي و استعفاي او براي من خيلي سنگين بود. آمدن به ايران تصميمي نبود كه بخاطر اتفاقات درون اردوي كره اتخاذ شده باشد.
    ** بدون او، آيا كره جنوبي باز هم تو را مي‌خواست؟
    قطعاً همينطور است. به من پيشنهاد هم دادند و چند باشگاه كره‌اي هم مرا لازم داشتند. به هر حال تصميم خودم را گرفته بودم و بايد باز مي‌گشتم.
    ** ‌آيا باز هم به كره جنوبي برمي‌گردي؟
    مطمئنم يك روز به كره بر مي‌گردم. چنين احساسي در قلب من وجود دارد و شايد يك روز هم برسد كه دوباره خود را در كره ببينم. هنوز كارهاي نيمه تمامي هم از لحاظ حرفه‌اي و هم از لحاظ تجاري در كره جنوبي دارم و بايد به اهداف خود برسم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چراغپور در گفت و گو با فارس:

استقلال و پرسپوليس در ليگ برتر دچار مشكل مي‌شوند

خبرگزاري فارس: يك كارشناس فوتبال گفت: استقلال و پرسپوليس در ليگ برتر به دليل نداشتن مهاجم نوك، دچار مشكل مي‌شوند.

جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: استقلال چند مشكل اساسي دارد. اولين مشكل اين تيم از دست دادن هافبكي به نام حسين كاظمي بود. جانشين اين بازيكن يعني سان جان، از خط نيمه رد نمي‌شود. به سمت دوارزه حريف شوت نمي‌زند. او پاس خطرناك ارسال نمي‌كند و نمي‌تواند توپ‌هاي حريف را به خوبي قطع كند. بنابراين، استقلال يك هافبك طراز اول را از دست داده و يك هافبك در كلاس 2 جذب كرده است.
    وي ادامه داد: دومين مشكل، مهاجماني هستند كه قرار است پا به توپ از مدافعين عبور كنند. به اين ترتيب، سانترهاي منيعي و نوازي از چپ و راست بي‌اثر مي‌ماند چرا كه بياتي‌نيا و برهاني سرزن نيستند.
    چراغپور عنوان كرد: آرش برهاني و محسن بياتي نيا سه سال پيش كه سر حال تر و شاداب تر بودند، سخت گل مي‌زدند. در تيم پاس دوران مربيگري جلالي، شاهرخي و دنيزلي، اين دو مهاجم موقعيت‌هاي گل زيادي را از دست دادند.
    وي افزود: يكي از دلايل بر كناري جلالي، گل نزني همين مهاجمان بود. استقلال بعد از سه سال، به سراغ آنها رفته است؛ آن هم در ليگي كه آنها امتحان خود را در آن پس داده‌اند. اگر همين روند ادامه پيدا كند، اين تيم و ناصر حجازي به مرور دچار مشكل مي‌شوند.
    اين كارشناس فوتبال گفت: سومين مشكل، مدافعاني هستند كه راحت دريبل مي‌خورند. تاكنون نديده‌ام يك مدافع وسط اين قدر بي‌خيال و راحت دريبل بخورد. در گل دوم استقلال، پيروز قرباني به راحتي دريبل شد. در دفاع مركزي سه نفره، پژمان منتظري تا حدي خوب كار كرد.
    جلال چراغپور در خصوص اينكه استقلال در مسابقه اول با دفاع چهار نفره بازي كرد، اظهار داشت: بله اما تغيير از دفاع سه نفره به چهار نفره يا بالعكس، مهم نيست؛ بلكه مهم شرح وظايف بازيكنان است و همان نقشه دفاعي كه بايد طراحي ‌شود. استقلال به روش 2-5-3 بازي نمي‌كرد؛ بلكه سه مدافع مركزي داشت، همراه ميثم منيعي و محمد نوازي كه هافبك- مدافع بودند. اين تيم در مواقعي 5 مدافع داشت و تعويض‌هايي هم كه انجام داد، معنايش اين بود كه براي نباختن به انزلي رفته بودند.
    وي در خصوص اينكه مهم‌ترين دليل باخت استقلال به ملوان چه بود، عنوان كرد: 38 درصد گل‌هايي كه در فوتبال دنيا رد و بدل مي شود، از روي سانترها و ضربات سر است. استقلال همانطوريكه گفتم، آن 38 درصد را ندارد؛ به دليل آنكه يك مهاجم نوك كلاسيك در اختيار ندارد. مهاجمان نوكي كه نتوانند دروازه حريفان را باز كنند، تاريخ مصرفشان به پايان مي‌رسد؛ امثال مايكل اوون و باتيستوتا چون گلزني نمي‌كنند، به پايان مي‌رسند.
    وي افزود: اگر يك مهاجم نوك بتواند سازندگي كند، مي‌تواند در يك خط عقب‌تر مورد استفاده قرار بگيرد. اين استيل فوتبال ايراني است. الزاما حضور يك مهاجم نوك ضروري است. در تيم ملي اگر بر تن همين علي دايي نصفه و نيمه پيراهن مي‌پوشاندند، در جام ملت‌هاي آسيا حذف نمي‌شديم.
    چراغپور تاكيد كرد: پرسپوليس هم مهاجم نوك ندارد. به عقيده من اين تيم هم در حال حاضر در فصل بهار است و زمستان آن پيش رو است. هنوز حركت موزون بگوويچ با شال گردن قرمز را در ورزشگاه آزادي را به خاطر دارم. مسابقه پرسپوليس و پگاه در هفته دوم ليگ هم، همان حركت موزن بود.
    وي متذكر شد: استقلال براي آنكه مشكل اصلي خود را حل كند، بايد يك مهاجم نوك جذب كند چون بياتي‌نيا و برهاني در ادامه به دليل گل نزدن، اعتماد به نفس خود را از دست خواهند داد. تركيب اين دو مهاجم نمي‌تواند مفيد باشد. اين تيم بايد هرچه سريعتر يك مهاجم تمام عيار نوك جذب كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجازي در گفت و گو با فارس:

اميدوار به پايان ناكامي‌هايم در دربي تهران هستم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال تهران ابراز اميدواري كرد كه در هفتمين دوره ليگ برتر فوتبال بتواند به طلسم ناكامي‌هايش در دربي پايان دهد.

ناصر حجازي از جمله مربيان باتجربه فوتبال ايران است كه در شرايط فعلي در استقلال تهران به عنوان سرمربي فعاليت مي‌كند.
    وي اميد زيادي به قهرماني آبي پوشان در هفتمين دوره ليگ برتر ايران دارد. وي مي‌خواهد بار ديگر با ارائه بازي‌هاي جذاب و كاملا تهاجمي، استقلال را قهرمان ايران كند.
    مصاحبه حجازي با خبرنگار خبرگزاري فارس را مي‌خوانيم:

فارس: از شكست ناباورانه استقلال برابر تيم هنرمندان بگوئيد؟
    از اين ديدار دوستانه درس‌هاي زيادي گرفتيم. خودم از خيلي مسائل كه به آنها اشراف نداشتم، مطلع شدم. بازيكنان بايد بدانند هر تيمي شخصيت و هويت خاص خودش را دارد؛ بنابراين نبايد هيچ تيمي را دست كم گرفت. در بازي فوتبال چنانچه تيمي را دست كم بگيريم، با شكست زمين را ترك خواهيم كرد.

فارس: پس علت اصلي شكست برابر هنرمندان به بي انگيزگي‌ بازيكنان مربوط مي شود؟
    البته جدي نگرفتن حريف يكي از عوامل بود؛ اما در اين ديدار دوستانه به دليل نبودن برخي مهره‌هاي كليدي، شرايط خاصي داشتيم. براي آن بازي، وظايف بازيكنان را به آنها گوشزد نكرديم. باوجود تمامي مسايل رخ داده، به عنوان سرمربي احساس مي‌كنم بازي تمريني خوبي را برابر هنرمندها تجربه كرديم.

فارس: باتوجه به نزديكي ليگ برتر، استقلال در چه حد آمادگي است؟
    تاكنون تمرين‌هاي خوبي را انجام داده‌ايم و مراحل بدنسازي را به خوبي پشت سر گذاشته‌ايم؛ اما به لحاظ هماهنگي به زمان نياز داريم.

فارس: چه زماني استقلال به آمادگي مطلوب مي‌رسد؟
    استقلال براي حضور در هفتمين دوره ليگ برتر، با جوانگرايي، نفرات جديدي را جذب كرده است. احساس مي‌كنم بايد 2 يا 3 مسابقه در ليگ انجام دهيم و بعد از آن، مي‌توانيم با انسجام و هماهنگي ايده آل در ميادين حاضر شويم.

فارس: انجام بازي‌هاي دوستانه يكي از بهترين راه‌ها براي هماهنگي تيم‌‌ها است؛ اما تاكنون استقلال براي حضور در ليگ، بازي هاي كمي را انجام داده است. علت كم بودن ديدارهاي تداركاتي چه بود؟
    البته همواره با انجام مسابقات دوستانه تيم‌ها مي‌توانند نقاط ضعف و قوتشان را شناسايي كنند؛ اما در هر مسابقه، مشكلاتي نيز وجود دارد. مصدوميت، يكي از دغدغه‌ها است كه هميشه از آن هراس دارم. به عنوان مثال، استقلال در تركيه ديدار دوستانه خوبي را با كونيا اسپور انجام داد و به پيروزي رسيد؛ اما روانخواه در آن مصدوم شد. باتوجه به نزديكي شروع ليگ، ترجيح دادم ديدارهاي تداركاتي كمتري داشته باشيم.

فارس: پس چطور تيم را به مرز آمادگي كامل مي‌رسانيد؟
    خوب تمرين كردن و بابرنامه بودن از بهترين روش‌ها براي رسيدن به آمادگي مطلوب است. خوشبختانه استقلال اين سياست را در پيش گرفته است.

فارس: در شرايط فعلي بزرگترين نقطه قوت استقلال كجا است؟
    براي شروع فصل جديد، بازيكنان خوبي را جذب كرده ايم. به نظرم، در تمامي نقاط ما قدرتمند هستيم و از مدعيان اصلي قهرماني هستيم.

فارس: و نقاط ضعيف استقلال؟
    بدون شك تمامي تيم‌ها نقاط ضعفي دارند؛ اما به عنوان سرمربي معتقدم، در شرايط فعلي نبايد ضعف تيم خود را به طور رسانه اي فاش كنم. در تمرينات با برنامه ريزي و درايت بايد آنها را برطرف سازم.

فارس: با توجه به خريدهاي جديد استقلال، چند درصد احتمال مي‌دهيد قهرماني را كسب كنيد؟
    هدف اصلي من و تمامي مسئولان و بازيكنان، كسب قهرماني در هفتمين دوره ليگ برتر ايران است. به خوبي مي‌دانم هواداران انتظار بالايي براي قهرماني تيم محبوبشان دارند. به دوستداران استقلال قول مي‌دهم براي شاد كردن دل آنها و قهرماني اين تيم از هيچ كوششي دريغ نخواهيم كرد.

فارس: چه تيم‌هايي بخت اول قهرماني در هفتمين دوره ليگ برتر را دارند؟
    پرسپوليس و سپاهان در شرايط خوبي قرار دارند. پرسپوليسي‌ها اخيراً بازيكنان خوبي را جذب كرده‌اند و از مدعيان اصلي هستند. سپاهان نيز همچون چند ساله گذشته، مهره‌هاي خوبي را در اختيار دارد. فكر مي‌كنم همراه اين دو تيم‌، در كورس قهرماني خواهيم بود.

فارس: به عنوان سرمربي، قول قهرماني به هواداران مي دهيد؟
    در فوتبال امروز پيش بيني نتايج بسيار دشوار است؛ اما به دوستداران قول مي‌دهم كه استقلال از بيشتر تيم‌ها بازي جذاب و زيباتري را ارائه خواهد كرد.

فارس: براي حجازي نتيجه اهميت بيشتري دارد يا ارائه بازي زيبا؟
    هر دو برايم مهم هستند؛ اگرچه توام شدن بازي زيبا و كسب نتيجه براي هر مربي ايده‌آل است. خواسته هواداران و شاد كردن دل آنها در اوليت برنامه‌هايم قرار دارد و براي باور كردن خواسته علاقمندان، از هيچ كوششي دريغ نخواهم كرد. بازي زيبا و كسب نتايج مطلوب را مي‌پسندم و مي‌خواهم در فصل جديد ليگ برتر استقلال پس از سال‌ها اين سيستم را در ميادين به نمايش بگذارد بگذارند.

فارس: مهم‌ترين عامل براي رسيدن به مقام قهرماني چيست؟
    همدلي و صميمت بازيكنان بزرگترين عامل براي رسيدن به موفقيت و كسب قهرماني است. در هر تيمي كه اتحاد و يكدلي وجود داشته باشد، كسب قهرماني دور از دسترس نخواهد بود. مثلاً تيم عراق به دليل داشتن اين فاكتور اساسي، در جام ملت‌هاي 2007 قهرمان شد. اميدوارم استقلال نيز با اتحاد و صميمت بتواند در فصل عملكرد مطلوبي داشته باشد و در هفتمين دوره قهرماني را به دست آورد.

فارس: چرا در مراحل آماده سازي، برخي بازيكنان استقلال جدا از سايرين تمرين كردند؟
    شماري از آنها به دليل دور بودن از تمرينات بدنسازي و برخي به دليل مصدوميت، در برخي مواقع مانند سفر به بم كنار تيم نبودند. روانخواه به دليل مصدوميت، مجتبي جباري و جان اوسوويچ همراه استقلال به بم نرفتند، اما در تهران تمرينات خوبي و مناسبي را انجام دادند.

فارس: هفتمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    با توجه به افزايش تعداد تيم‌هاي احساس مي‌ كنم كه در اين دوره از مسابقات با مشكلات عديده‌اي مواجه خواهيم شد و اميدوارم كه مسابقات ليگ بنا به دلايل تعطيل نشود.

فارس: آيا سطح كيفي فوتبال ايران نسبت به گذشته پيشرفتي داشته است؟
    خير. متاسفانه فوتبال ايران برخلاف ديگر كشورهاي آسيايي، روند رو به رشدي نداشته و حركت ايستا داشته است. در حاليكه حريفان در قاره آسيا روز به روز سير صعودي پيدا مي‌كنند و اين شرايط براي ما بسيار خطرناك است.

فارس: در موقعيت كنوني نداشتن رئيس فدراسيون تا چه حد به زيان فوتبال ايران است؟
    بدون شك حضور يك رئيس باثبات و مدير لايق مي‌تواند در نحوه برگزاري ليگ و ديدارهاي ملي تاثيرات مثبتي داشته باشد. اميدوارم هر چه سريع تر انتخابات رياست فدراسيون انجام شود و رئيس آن برگزيده شود چرا كه فوتبال ايران بدون داشتن رئيس، بي‌ثبات است.

فارس: شرايط پرسپوليس، رقيب ديرينه استقلال را در هفتمين دوره ليگ برتر چطور ارزيابي مي‌كني؟
    همانطوري كه گفتم، پرسپوليس مهره‌هاي خوبي را براي موفقيت در ليگ برتر جذب كرده و نسبت به دوره‌هاي گذشته قدرتمندتر شده است. اين تيم يكي از مدعيان اصلي براي قهرماني است.

فارس: بنا به گفته كارشناسان، حجازي همواره با استقلال برابر پرسپوليس نتايج خوبي را كسب نكرده است. در واقع، با مربيگري در جمع آبي پوشان، حريف قديمي را شكست نداده است. در فصل جديد ليگ برتر براي پيروزي در دربي پايتخت چه برنامه‌هايي داريد؟
    بارها با مربيگري‌ام پرسپوليس را شكست داده‌ام. زمانيكه سرمربي محمدان بنگلادش بودم، پرسپوليس را در مسابقات آسيايي شكست دادم و 2 بار همراه تيم ذوب آهن مقابل آنها به برتري رسيديم؛ اما در استقلال چنين موفقيتي را كسب نكرده‌ام. اين بار با همكاري بازيكنان و برنامه‌هاي تاكتيكي، براي شكست دادن حريف ديرينه تلاش خواهم كرد و اميدوارم در هفتيمن دروه ليگ، اين طلسم شكسته شود.

فارس: نظرتان درباره افشين قطبي چيست؟
    من هم مانند بيشتر ايراني‌هاف شناخت نزديكي از سرمربي جديد پرسپوليس ندارم؛ اما تجارب بين‌ المللي بالايي دارد. اميدوارم به موفقيت اين تيم پرطرفدار ايراني كمك كند.

فارس: استقلال و پرسپولس از جمله تيم‌هاي پرحاشيه فوتبال ايران هستند. براي جلوگيري از بروز حاشيه، چه تدابيري انديشيده‌ايد؟
    طبيعي است تيم‌ هاي پرطرفدار همواره حاشيه‌هاي زيادي دارند؛ اما بازيكنان حرفه‌اي بايد بدانند با دوري از اين مسائل، راه موفقيت بسيار هموارتر خواهد بود.

فارس: چگونه مي‌توان مسائل حاشيه‌اي را از تيم دور كرد؟
    حاشيه‌ به وسيله بازيكنان و رسانه‌ها به تيم تزريق مي‌شود؛ اما براي حل اين مشكل، به طور خصوصي با بازيكنانم صحبت خواهم كرد. در طول ليگ هم سعي مي كنم مسائل درون تيم به بيرون رخنه نكند. حاشيه هميشه براي بازيكنان استرس‌زا است؛ بنابراين بايد با مديريت درست آن را مهار كرد.

فارس: آيا حجازي براي قهرماني استقلال، به برنامه 3 يا 5 ساله نياز دارد؟
    هرگز به ارائه چنين برنامه‌هايي اعتقاد ندارم چرا كه فردي هستم كه نمي‌خواهم خودم را به استقلال تحميل كنم. به شرايط فعلي فكر مي‌كنم و تمامي تلاشم اين است كه استقلال را در فصل جديد قهرمان ليگ كنم. استقلال تيم بزرگي است و با گذشت 2 يا 3 سال، بالاخره قهرماني را كسب مي‌كند؛ بنابراين نبايد با تعيين زمان به مديران باشگاه، خود را به اين تيم تحميل كرد.

فارس: براي قهرماني امكانات لازم را در اختيار داريد؟
    شرايط براي موفقيت فراهم شده است. مسئولان امكانات خوبي را در اختيار من و بازيكنان قرار داده‌اند.

فارس: فتح‌الله‌زاده، مديرعامل استقلال تاكيد دارد در فصل جاري چند تن از بازيكنان كليدي را به تيم‌هاي اروپايي ترانسفر كند. فكر نمي‌كنيد با جدايي مهره‌هاي كليدي، شرايط براي استقلال دشوار شود؟
    در صورت فروش بازيكنان و با درآمدزايي، استقلال مي تواند نفرات جديدتر و بهتري را جذب كند. بايد تا پايان فصل با مهره‌هاي كارآمد در مسابقات حاضر شويم؛ بنابراين در صورت جدايي و فروش برخي نفرات، بايد بازيكنان بهتري جايگزين آنها شود. در اين زمينه با مديرعامل موافق هستم؛ اما اطمينان دارم در صورت فروش بازيكنان، نفرات بهتري را جذب خواهد كرد.

فارس: باتوجه به نزديكي مرحله مقدماتي جام جهاني 2010، شرايط تيم ملي را چطور ارزيابي مي كنيد؟
    در تيم ايران سمتي ندارم؛ بنابراين منطقي نيست بخواهم در اين مورد اظهار نظر كنم. راجع به تيم ملي و اتفاقات رخ داده در ماه‌هاي اخير اظهار نظر نمي‌كنم. اين روش را در تمامي رسانه ها در پيش گرفته ام.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بگوويچ در گفت و گو با فارس:

پرسپوليس و استقلال ستاره‌هاي ليگ را جذب كرده‌اند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پاس همدان درباره هفتمين دوره ليگ برتر گفت: استقلال و پرسپوليس به دليل جذب بهترين بازيكنان ليگ ششم، بخت اصلي قهرماني هستند.

وينگو بگوويچ مصاحبه‌اي را با خبرگزاري فارس انجام داده كه آن را در زير مي‌خوانيد:

فارس: شرايط پاس همدان در هفتمين دوره ليگ برتر را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    زمان بسيار كوتاهي است كه تيم همداني را تحويل گرفته ام. تنها 2 هفته اي است كه تمامي نفرات در همدان تمرين مي كنند؛ بنابراين ايجاد هماهنگي بين آنها و كسب پيروزي در اولين مسابقه برابر مس كرمان، همچون يك معجزه‌ بود. از تمامي مسئولان و مردم همدان كه مرا در اين زمينه حمايت كردند، تشكر مي‌كنم و در ادامه اميد زيادي به تداوم همكاري آنها دارم.

فارس: تا چه حد اميدواريد كه در تيم پاس همدان موفق شويد؟
    خيلي زياد. اطمينان دارم در روزهاي سخت نتايج خوبي را كسب مي‌كنيم.

فارس: از پيروزي يك بر صفر پاس همدان در اولين مسابقه بگوئيد؟
    پيش از شروع مسابقات، باتوجه به مشكلات عديده، انتظار چنين بردي را نداشتم؛ اما تمامي بازيكنان در زمين دويدند و با پياده كردن برنامه‌هاي تاكتيكي، 3 امتياز با ارزش را به ارمغان آوردند.

فارس: رفتار تماشاگران چطور بود؟
    هواداران در همدان فوق العاده هستند و جذابيت فوتبال در اين شهر بسيار بالا است. آنها همواره در ديدارها و جريان برگزاري جلسات تمريني، در ورزشگاه حاضر مي‌شوند و با هيجان خاصي بازيكنان را تشويق مي‌كنند. در ديدار برابر مس كرمان بدون كوچك‌ترين تخلفي و بدون پرداختن به مسايل حاشيه اي، پاس را تشويق كردند و رفتار سالم آنها برايم تحسين برانگيز بود.

فارس: كم بودن ظرفيت ورزشگاه قدس تا چه حد مشكل ساز است؟
    بدون شك همدان باتوجه پتانسيل‌ بالايش، به ورزشگاه بسيار بزرگ‌تر نياز دارد. مطمئنم در صورت بزرگ بودن ورزشگاه، در هر مسابقه 60 تا 70 هزار تماشاگر حاضر مي‌شدند؛ در حاليكه ورزشگاه كنوني ظرفيت 8 هزار نفر را دارد. به دليل كوچك بودن ورزشگاه،‌ در تمامي مسابقات امتياز زيادي را در خصوص عدم حضور هواداران در ورزشگاه و حمايت پاس از دست خواهيم داد. در شرايط فعلي نمي‌توان اين مشكل را حل كرد چرا كه مسئولان همدان بايد در سال هاي گذشته به اين موضوع فكر مي‌كردند.

فارس: بگوويچ مي‌تواند مانند فولاد اهواز، فوتبال همدان را هم متحول كند؟
    در اين مدت كوتاه، شناخت خوبي از پتانسيل‌ فوتبال در اين استان كسب كرده ام. معتقدم همدان مانند بيشتر استان‌ها بازيكنان خوبي دارد و در صورت سرمايه گذاري و توجه به مسائل، در آينده نزديك ستاره‌هاي خوبي را مي‌توانيم به فوتبال ملي معرفي كنيم.

فارس: تفاوت اصلي همدان با اهواز چيست؟
    تفاوت چنداني وجود ندارد چرا كه مردم اين استان مانند اهواز، مشتاقانه مسائل مربوط به فوتبال را پيگيري مي‌كنند. اگر چه به لحاظ آب و هوايي و خلق خوي و ساكنين، تفاوت هايي وجود دارد.

فارس: باتوجه به علاقه ويژه بگوويچ به جوانان، آيا در پايان فصل پاس همدان پديده‌اي را به فوتبال ايران معرفي خواهد كرد؟
    معتقدم با انجام تمرينات خوب و دوري از مسائل حاشيه‌اي، پاس در پايان فصل حداقل مي‌تواند 6 پديده را به فوتبال ايران معرفي كند. به مردم استان قول مي دهم خبرهاي خوشي را از فوتبال خواهند شنيد.

فارس: پس در فوتبال همدان نيز مانند اهواز برنامه بلندمدت داريد؟
    بدون شك هر مربي براي رسيدن به خواسته‌هايش، به زمان نياز دارد. معتقدم در يك فصل نمي‌توان به اهداف بزرگ و چشمگير رسيد. در شرايط فعلي به موفقيت پاس در كوتاه مدت تمركز كرده‌ام؛ اما در صورت تمايل مسئولان، مي‌توانيم در كنار همديگر افتخارات خوبي را به دست آوريم.

فارس: تعامل شما با مسئولان باشگاه در چه حدي است؟
    بسيار ايده آل است. با درايت مسئولان، كادر فني توانايي را تشكيل داده‌ايم.

فارس: نقاط ضعف و قوت پاس چيست؟
    باتوجه به جواني، مطمئناً ضعف‌هايي داريم كه بايد در جريان برگزاري مسابقات، آنها را برطرف كنيم؛ اما تمايلي به فاش كردن ضعف‌هاي تيم ندارم. انگيزه‌ بالا و حمايت بي‌دريغ مردم از نقاط قوت پاس است كه اميدوارم با تداوم حمايت‌ها، نتايج مطلوبي را كسب كنيم.

فارس: فرآيند پاس همدان در ليگ برتر را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    بعد از انجام 6 مسابقه، چهره واقعي تيم ما نمايان خواهد شد؛ اما معتقدم پاس يكي از تيم‌هاي مطرح در فصل‌ جاري خواهد بود و به شدت بر جذابيت ديدارها خواهد افزود.

فارس: بازيكنان جديدي را جذب خواهيد كرد؟
    باتوجه به گذشت زمان و انجام يك مسابقه، بهتر مي دانم در كدام پست‌ها به بازيكن نياز داريم. معتقدم براي مدعي شدن در ليگ برتر، به 6 بازيكن جديد نياز داريم؛ اما در شرايطي فعلي بايد با نفرات موجود كار كنيم و كسب نتايج مطلوب بيش از هر چيز ضروري است.

فارس: با توجه به حساسيت‌هاي استاني بين مردم كرمانشاه و همدان، تا چه حد از اهميت مسابقه دوم پاس برابر شيرين فراز آگاهي داريد؟
    باتوجه به نحوه برخورد مردم، به اهميت اين مسابقه پي برده‌ام و مي‌دانم پيروزي در اين ديدار به شدت مردم همدان را شاد خواهد كرد. مردم همدان در كوچه و خيابان، ديدار با شيرين فراز را به ديدار بارسلونا و رئال مادريد در اسپانيا تشبيه مي‌كنند و اميدوارند تيمشان پيروزمندانه ميدان را ترك كند.

فارس: شناختي از تيم شيرين فراز داريد؟
    تاكنون بازي هاي اين تيم را نديده‌ام؛ اما فيلمي از مسابقه اين تيم در اختيار دارم و با آناليز تاكتيك آنها، مي‌توانيم بازي خوبي را مقابلشان ارائه كنيم. پيش بيني مي‌كنم در كرمانشاه بازي سنگيني را پيش رو داريم؛ بنابراين بايد روند آماده سازي و تمرينات در بهترين شرايط انجام شود اما پاس همدان براي پيروزي به ميدان مي‌رود.

فارس: هفتمين دوره ليگ برتر را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    اظهار نظر در شرايط فعلي زود است. چند هفته اي بايد صبر كرد و با تغيير شرايط مي‌توان در اين زمينه راي داد.

فارس: به لحاظ رقابت تيم‌ها، دوره هفتم قوي تر از دوره‌هاي گذشته خواهد بود؟
    احساس مي‌كنم چنين باشد زيرا ستاره‌هاي زيادي در تيم‌هاي مختلف جابه‌جا شده‌اند. از هفته اول، آمار گل‌ها نشان داد تيم‌ها انديشه‌اي كاملاً هجومي دارند.

فارس: مدعيان اصلي قهرماني در ليگ هفتم چه تيم‌هايي هستند؟
    استقلال و پرسپوليس بهترين بازيكنان فصل گذشته را جذب كرده‌اند و شانس زيادي براي تصاحب جام قهرماني دارند. سپاهان اصفهان نيز در سال‌هاي اخير از بهترين‌ها بوده و پتانسيل‌ بالايي براي كسب اولي دارد.

فارس: به عنوان يك مربي باتجربه، بزرگ‌ترين مشكلتان براي مربيگري در ايران چيست؟
    متاسفانه برنامه ريزي ليگ برتر در حد نام ايران نيست و به لحاظ نظم، شرايط نامطلوب است؛ اما آرزو مي‌كنم در فصل جديد مشكلات فصل‌هاي گذشته بر طرف شود. فوتبال ملي ايران زماني تقويت مي‌شود كه مسابقات باشگاهي با اقتدار و با نظم بالايي برگزار شود چرا كه نفرات ملي پوش همواره از بطن ديدارهاي باشگاهي انتخاب مي‌شوند. متاسفانه مربيان ليگ برتر به دليل بي برنامگي ليگ، بارها در فصل مراحل بدنسازي را انجام مي‌دهند و تعطيلي مسابقات شرايط تيم‌ها را دچار نوسان مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به دليل بي‌انضباطي در تمرين صورت گرفت

جريمه 70 هزار توماني بازيكن استقلال

خبرگزاري فارس: بازيكن جديد استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه جريمه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين قنبري كه هفته گذشته از سوي ناصر حجازي به دليل بي‌انضباطي اخارج شده بود به تمرينات تيم بازگشت.
    وي از سوي كميته انضباطي باشگاه به پرداخت 80 هزار تومان جريمه نقدي محكوم شد.
    قنبري به كادر فني استقلال قول داده است كه ديگر بر سر تمرينات دير حاضر نشود و نظم و انضباط تيمي را به خوبي رعايت كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •