آقا یکی جواب بده
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا من هر کاری میکنم با این بازی PES 9 آنلاین از طریق XBox 360 بازی کنم مشکل پیدا میکنه و میاد بیرون !
ADSL 512 دارم از فن آوا نمیدونم چرا فقط برای این بازی اینطوری میشه
یه کم که با رقیب بازی میکنم یهو ارور میده میاد بیرون
نمیدونین چطوری باید این مشکل رو حل کرد ؟
آخه من خوره فوتبال هستم :(
اینترنت شما NAT هست یا همینطوری یوزر نیم پسوورد میزنید؟ اگه نت باشه که مشکلی برای نصب نباید باشه. اما گه نت نیست، باید مثل ویندوز که یوزر و پس رو وارد میکنید توی کنسول هم باید وارد کنید ویزر و پس رو.... آی پی و بقیه ی چیزها رو هم با دقت پر کنید تا مشکلی نباشه. ( این مسائل قبلا توضیح داده شده، تاپیک رو کامل بخونید. )
احتمالاً شما از بازی kick میشید... یا مشکل از اینترنت هست. ( سعی کنید در محیط های آنلاین قوانین رو رعایت کنید تا کیک نشید )
نه دوست عزیز Kick نمیشم
آخه کاری نمیکنم که بخوان بندازنم بیرون
فقط آنلاین میشم و میرم تو بازی PES
فقط تا حالا با همین بازی مشکل داشتم
بازی هایی مثل Call Of Duty یا Gears Of War رو به راحتی و بدون هیچ مشکلی بازی میکنم
کسی PES آنلاین با XBox 360 بازی کرده بدون مشکل ؟؟؟
آیا x360 بلوتوث داره اگه داره می شه با بلوتوث به x360 وصل شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز نداره !!!!
ولي wifi داره كه اون هم بايد جدا تهيه كنيد و براي راه اندازي شبكه بي سيم به كار مياد..
یه سوال، من دوستم 360 داره، بعد وقتی بهش گفتم که میشه اینطوری بازی کرد، گفت میاره خونه ما تا از ADSL من استفاده کنه، فقط خواستم ببینم اون گلد رایگان یه ماهه، چجوری هست؟ یعنی تو کاتالوگی جایی نوشته User Name & Password رو؟
بعد اینکه از ظاهر DVD نمیشه فهمید که کپی تایلند هست یا نه؟ ( یعنی حالت Stealth هست ) مثلا از روی پک بندی یا آرم خاصی.
ضمن اینکه چطور میشه فهمید دستگاه پچ iXtreme روش هست یا نه؟
1- نه هیچ کارتی وجود نداره شما وقتی که گیمرتتون رو درست میکنید از طرف خود ماکروسافت به شما میگه که میخواین اکانت گلد بخرین یا یک ماه از اکانت مجانی ما استفاده کنید که شما هم باید گزینه دوم رو بزنید و بعد یک ماه اکانت مجانی دارید..یه سوال، من دوستم 360 داره، بعد وقتی بهش گفتم که میشه اینطوری بازی کرد، گفت میاره خونه ما تا از ADSL من استفاده کنه، فقط خواستم ببینم اون گلد رایگان یه ماهه، چجوری هست؟ یعنی تو کاتالوگی جایی نوشته User Name & Password رو؟
بعد اینکه از ظاهر DVD نمیشه فهمید که کپی تایلند هست یا نه؟ ( یعنی حالت Stealth هست ) مثلا از روی پک بندی یا آرم خاصی.
ضمن اینکه چطور میشه فهمید دستگاه پچ iXtreme روش هست یا نه؟
دیسک های تایلند و ملزی پشتشون یا نقرهای هستند یا طلایی (مثل دیسک اورجینال)
برای فهمیدن Full Stealth باید نرم افزار XDVDMulleter رو نصب کنی و بعد باید بفهمی که دیسک در چه وضعیتی هست..
3- برای فهمیدن فریمور هم راهی ساده ای نیست که من برای شما بگم.. فقط اگر درایوتون بنکیو هست 90 درصد فریمور 1.4 رویه دستگاه شما نصب هست..
ممنون.
یه چیز دیگه، اگه فقط بخوای بازی کنی ( دمو یا تریلو و تم و ... دانلود نکنی ) چقدر حجم کم میکنه؟
مثلا من 128 با 5 گیگ فضا دارم، کافی هست؟!
اگه صبح تا شب نخوای بازی کنی آره کافیه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)