تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 19 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 186

نام تاپيک: هر کی Adsl آسیا تک داره بیاد تو

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داتک که د.... طلبت رو عمرا بهت بده.اولش خوب بد قشنگ حالت رو میگیره. من یک چند روز وضعیتم خوب نیبود بالاخره تماس این بر و و اون بر تو آسیاتک

الان 5 روز ی حتی افت نداشاتم یه موقع ها خیلی کم به 40 هم میرسه(سرعت دانلودم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک چیزی که من از آسیا تک از خیلیها شنیدم اینه که میگن خیلی آدمهای محترمی هستند اصلا مثل اکثر شرکتهای دیگه که فکر میکنند طرفشون بچه هست و میخوان درس یادشون بدن نیستند این از نظر من خیلی مهمه من چند جا خواستم ازشون بگیرم ولی متاسفانه دایری نداشتن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله پشتیبانی خیلی خوبی داره.

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم در مورد نحوه نصب مودم corecess 3112ug در لینوکس توزیع اوبنوتو در ضمن لطفا من به تایپیک لینوکس پاس ندید که اونجا هم این سوال رو پرسیدم ولی کسی در این مورد اطلاعی نداشت چون مشکل شناساندن مودم به لینوکس انگار مخصوص این نوع مودم هست(corecess 3112ug) منتظرم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم در مورد نحوه نصب مودم corecess 3112ug در لینوکس توزیع اوبنوتو در ضمن لطفا من به تایپیک لینوکس پاس ندید که اونجا هم این سوال رو پرسیدم ولی کسی در این مورد اطلاعی نداشت چون مشکل شناساندن مودم به لینوکس انگار مخصوص این نوع مودم هست(corecess 3112ug) منتظرم

دوست عزیز برای usb که حتما نیاز به درایوش هست باید یک سری به سایتش بزنی شاید درایوش باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

تو سایتش رفتم ولی چیزی پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

یعنی هیچ کس نیست که از آسیاتک مودم corecess 3112ug گرفته باشه ودر لینوکس (ubuntu 7.04) اون رو نصب کرده باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض کمک فوری فوری برای قیمت اسیا تک

با سلام من تازه اسیا تک ماه اول رایگان گرفتم میخواستم ببینم من پرسیدم گفتند ماه دوم برای 128 مخابرات 5000 تومان پول فعال سازی میگیری وماههای بعدی هیچ پولی روی قبض تلفن نمیاید فقط باید 20000 تومان به شرکت اسیا تک بدهم ایا انهایی که دارند درست است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام من تازه اسیا تک ماه اول رایگان گرفتم میخواستم ببینم من پرسیدم گفتند ماه دوم برای 128 مخابرات 5000 تومان پول فعال سازی میگیری وماههای بعدی هیچ پولی روی قبض تلفن نمیاید فقط باید 20000 تومان به شرکت اسیا تک بدهم ایا انهایی که دارند درست است
    دوست عزیز مالیات رو با هموم اکانت باهات حساب میکنه و پول دیگه رو قبض نمیاد این 5000 تومان جدید مد شده که شرکتها میگیرند

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

ok

درسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •