داتک که د.... طلبت رو عمرا بهت بده.اولش خوب بد قشنگ حالت رو میگیره. من یک چند روز وضعیتم خوب نیبود بالاخره تماس این بر و و اون بر تو آسیاتک
الان 5 روز ی حتی افت نداشاتم یه موقع ها خیلی کم به 40 هم میرسه(سرعت دانلودم)
داتک که د.... طلبت رو عمرا بهت بده.اولش خوب بد قشنگ حالت رو میگیره. من یک چند روز وضعیتم خوب نیبود بالاخره تماس این بر و و اون بر تو آسیاتک
الان 5 روز ی حتی افت نداشاتم یه موقع ها خیلی کم به 40 هم میرسه(سرعت دانلودم)
یک چیزی که من از آسیا تک از خیلیها شنیدم اینه که میگن خیلی آدمهای محترمی هستند اصلا مثل اکثر شرکتهای دیگه که فکر میکنند طرفشون بچه هست و میخوان درس یادشون بدن نیستند این از نظر من خیلی مهمه من چند جا خواستم ازشون بگیرم ولی متاسفانه دایری نداشتن
آقا یه سوال داشتم در مورد نحوه نصب مودم corecess 3112ug در لینوکس توزیع اوبنوتو در ضمن لطفا من به تایپیک لینوکس پاس ندید که اونجا هم این سوال رو پرسیدم ولی کسی در این مورد اطلاعی نداشت چون مشکل شناساندن مودم به لینوکس انگار مخصوص این نوع مودم هست(corecess 3112ug) منتظرم
دوست عزیز برای usb که حتما نیاز به درایوش هست باید یک سری به سایتش بزنی شاید درایوش باشه.
یعنی هیچ کس نیست که از آسیاتک مودم corecess 3112ug گرفته باشه ودر لینوکس (ubuntu 7.04) اون رو نصب کرده باشه؟
با سلام من تازه اسیا تک ماه اول رایگان گرفتم میخواستم ببینم من پرسیدم گفتند ماه دوم برای 128 مخابرات 5000 تومان پول فعال سازی میگیری وماههای بعدی هیچ پولی روی قبض تلفن نمیاید فقط باید 20000 تومان به شرکت اسیا تک بدهم ایا انهایی که دارند درست است
دوست عزیز مالیات رو با هموم اکانت باهات حساب میکنه و پول دیگه رو قبض نمیاد این 5000 تومان جدید مد شده که شرکتها میگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)