تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 288

نام تاپيک: گلهای منتخب شما در Pes6

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بردیا شما همیشه تو درجه begginer بازی میکنی؟
    اون جوری که گل زدن خیلی راحته

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

به نظر من شوتیدن از راه دور ربطی به درجه سختی بازی نداره.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز من همیشه تاپ پلیر بازی میکنم.ولی واقعا نمیدونم چی شده اون گل توی درجه ی بازی بیگینر به ثمر رسیده.آخه این بازیو من داشتم با پسرخالم انجام میدادم و این گلو به اون زدم.خداییش متوجه نشده بودم بیگینر هستش.(خودم الان فهمیدم)هر چند به قول شایان زدن شوت زیاد ربطی به درجه ی بازی نداره.اونم وقتی حریفت خودش یه بازیکن درست حسابی باشه.ولی خب زیاد ربطی به درجه ی سختی نداشت.اونم اون شوت بغل پا.منم نگفتم گلش خیلی توپه.یه بار دیگه برو پستمو بخون.گفتم به خاطر نوع ضربش قشنگه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب.اون گل رو از سایت برداشتم تا دیگه بیش ازین مایه ی شرمندگی نباشه.به جاش یه گل دیگه رو گذاشتم که اعتراف میکنم خوردم.پسر خالم بهم زد.درسته صحنه ی گل زدنش تکراری بود اما شوت سهمگینش قشنگ بود.این یکی دیگه تاپ پلیر هستش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کاوش عزیز الان توی یکی از تاپیکها گفته که من امضام رو عوض کنم چون اون داره روزی 10 تا ازین گلا میزنه.خب کاوش جان اگر زدی بیا اینجا بزار منم قول میدم امضام رو عوض کنم و حرفی از بهترین گل تاریخ نزنم.

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

بردیا جان زیر امضاتم بنویس نظرتون رو در مورد این گل بیان تو این تاپیک مطرح کنین
    بعد ادرس تاپیک رو بده
    این جوری میفهمیم چند نفر از این گلا زدن

داره خودمونی میشه gladyator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

چرا گير دادي داداش
    خوب گلاش قشنگه ديگه
    خيلي راست ميگي تو هم دوتا ازاين گلا بزن ببينيم

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

چرا گير دادي داداش
    خوب گلاش قشنگه ديگه
    خيلي راست ميگي تو هم دوتا ازاين گلا بزن ببينيم
    اخه بردیا هم یه جا بهش گیر داد
    خب ال پاچینو هم حالا بهش گیر داد

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر خودت دیگه چه جور گلی یاید زده بشه تا بشه بهترین گل حتما باید دیگه از وسط زمین با برگردون بزنی تا بیاد بزنه رو دست گل بردیا یا هم گلت باید در حد فوتبال شائولین باشه که بشه بهترین گل
    اینایی که گفتم نه تو بازی واقعی ونه تو بازی مجازی امکان نداره پس نتیجه میگیریم گل بردیا هم یه ما فوق گل بود چون تو دنیای واقعی و مجازی امکان نداره
    بعدشم اگر شما گل بهتری سراغ داری بذار ما منتظریم در صورتی که مطمئنم این جور گلا خیلی نادره اونم دقیقا از وسط زمین حالا جلوی دروازه بود یه چیزی
    [COLOR=blue]امیدوارم منظورمو گرفته باشی[COLOR]
    منظورتو فهمیدم.به نظر من گلی قشنگه که روی حرکات فردی بازیکن به ثمر برسه.یعنی با دریبل چند یار حریف.تو واقعیت هم به یادماندنی ترین گلها همین گلها هستند.مثلا گل مارادونا تو جام جهانی به انگلیس.یا مشابهش گلی که تازگیها مسی زد.یا گل رونالدو تو باشگاهای اسپانیا زمانی که تو بارسلونا بازی می کرد.ازین گل ها تو pes هم میشه زد.مثل گلی که cescjoon با کریس رونالدو زد.
    البته گلهایی که روی کارای تیمی به ثمر میرسه هم خیلی قشنگ هستند.اگه کسی ازین گلها زده حتما بذاره که همه ببینن.
    شما تعداد بازدید کننده های این تاپیکو با تعداد کسایی که تو کل دنیا pes بازی میکنن و گل های قشنگی هم میزنن مقایسه کنید.به نظر من منطقی نیست که یه تاپیکو که تا الان کمتر از 50 تا گل توش معرفی شده معیاری برای انتخاب بهترین گل تاریخ قرار بدیم.
    گل بردیا بهترین گلی بود که روی شوت از راه دور به ثمر رسیده و من تا به حال دیدم.ولی مطمئنم ((بهترین گل تاریخ pes )) نبوده.
    Last edited by Lord007; 24-08-2007 at 12:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لرد007 عزیز.منم میدونم چی میگی.درمورد گل های انفرادی هم باهات موافقم.خودم چند گل این جوری دارم.بهترین گل انفرادیم رو با بکن باوئر زدم.از روبروی محوطه ی جریمه ی خودم تمام بازیکنان برزیل رو دریبل کردم تا به دیدا رسیدم و اونجا تک به تک توپو گل کردم.اما متاسفانه قابلیت برگرداندن زمان توی pes مثل فیفا نیست وگل رو فقط از توی زمین برزیل به بعد نشون میداد(وقتی نصفشونو رد کرده بودم)بنابراین سیو نکردم.اگر ساکر هم قابلیت زمانی گلهاش رو بیشتر بکنه خیلی ازین گلا میبینی که زده شده.ولی توی گلایی که سیو شدن
    دی دیسک جان من کی به آل پاچینو گیر دادم؟من فقط بهش گفتم شوت سیدورف معمولی بود(ولیکنترل توپش خیلی جالب بود)همین.چیز دیگه ای نگفتم.البته مسعود جان هم حق داره.اون بازی من و پسرخالم نمیدونم چرا درجه ی بازی بیگینر بودش هر چند وقتی حریف داشته باشی درجه ی بازی معنایی نداره زیاد.راستی من هنوز منتظر 10 تا گلی هستم که کاوش هرروز به این صورت میزنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •