بردیا شما همیشه تو درجه begginer بازی میکنی؟
اون جوری که گل زدن خیلی راحته
بردیا شما همیشه تو درجه begginer بازی میکنی؟
اون جوری که گل زدن خیلی راحته
به نظر من شوتیدن از راه دور ربطی به درجه سختی بازی نداره.
نه عزیز من همیشه تاپ پلیر بازی میکنم.ولی واقعا نمیدونم چی شده اون گل توی درجه ی بازی بیگینر به ثمر رسیده.آخه این بازیو من داشتم با پسرخالم انجام میدادم و این گلو به اون زدم.خداییش متوجه نشده بودم بیگینر هستش.(خودم الان فهمیدم)هر چند به قول شایان زدن شوت زیاد ربطی به درجه ی بازی نداره.اونم وقتی حریفت خودش یه بازیکن درست حسابی باشه.ولی خب زیاد ربطی به درجه ی سختی نداشت.اونم اون شوت بغل پا.منم نگفتم گلش خیلی توپه.یه بار دیگه برو پستمو بخون.گفتم به خاطر نوع ضربش قشنگه.
خب.اون گل رو از سایت برداشتم تا دیگه بیش ازین مایه ی شرمندگی نباشه.به جاش یه گل دیگه رو گذاشتم که اعتراف میکنم خوردم.پسر خالم بهم زد.درسته صحنه ی گل زدنش تکراری بود اما شوت سهمگینش قشنگ بود.این یکی دیگه تاپ پلیر هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کاوش عزیز الان توی یکی از تاپیکها گفته که من امضام رو عوض کنم چون اون داره روزی 10 تا ازین گلا میزنه.خب کاوش جان اگر زدی بیا اینجا بزار منم قول میدم امضام رو عوض کنم و حرفی از بهترین گل تاریخ نزنم.
بردیا جان زیر امضاتم بنویس نظرتون رو در مورد این گل بیان تو این تاپیک مطرح کنین
بعد ادرس تاپیک رو بده
این جوری میفهمیم چند نفر از این گلا زدن
چرا گير دادي داداش
خوب گلاش قشنگه ديگه
خيلي راست ميگي تو هم دوتا ازاين گلا بزن ببينيم
اخه بردیا هم یه جا بهش گیر دادچرا گير دادي داداش
خوب گلاش قشنگه ديگه
خيلي راست ميگي تو هم دوتا ازاين گلا بزن ببينيم
خب ال پاچینو هم حالا بهش گیر داد
منظورتو فهمیدم.به نظر من گلی قشنگه که روی حرکات فردی بازیکن به ثمر برسه.یعنی با دریبل چند یار حریف.تو واقعیت هم به یادماندنی ترین گلها همین گلها هستند.مثلا گل مارادونا تو جام جهانی به انگلیس.یا مشابهش گلی که تازگیها مسی زد.یا گل رونالدو تو باشگاهای اسپانیا زمانی که تو بارسلونا بازی می کرد.ازین گل ها تو pes هم میشه زد.مثل گلی که cescjoon با کریس رونالدو زد.
البته گلهایی که روی کارای تیمی به ثمر میرسه هم خیلی قشنگ هستند.اگه کسی ازین گلها زده حتما بذاره که همه ببینن.
شما تعداد بازدید کننده های این تاپیکو با تعداد کسایی که تو کل دنیا pes بازی میکنن و گل های قشنگی هم میزنن مقایسه کنید.به نظر من منطقی نیست که یه تاپیکو که تا الان کمتر از 50 تا گل توش معرفی شده معیاری برای انتخاب بهترین گل تاریخ قرار بدیم.
گل بردیا بهترین گلی بود که روی شوت از راه دور به ثمر رسیده و من تا به حال دیدم.ولی مطمئنم ((بهترین گل تاریخ pes )) نبوده.
Last edited by Lord007; 24-08-2007 at 12:45.
لرد007 عزیز.منم میدونم چی میگی.درمورد گل های انفرادی هم باهات موافقم.خودم چند گل این جوری دارم.بهترین گل انفرادیم رو با بکن باوئر زدم.از روبروی محوطه ی جریمه ی خودم تمام بازیکنان برزیل رو دریبل کردم تا به دیدا رسیدم و اونجا تک به تک توپو گل کردم.اما متاسفانه قابلیت برگرداندن زمان توی pes مثل فیفا نیست وگل رو فقط از توی زمین برزیل به بعد نشون میداد(وقتی نصفشونو رد کرده بودم)بنابراین سیو نکردم.اگر ساکر هم قابلیت زمانی گلهاش رو بیشتر بکنه خیلی ازین گلا میبینی که زده شده.ولی توی گلایی که سیو شدن
دی دیسک جان من کی به آل پاچینو گیر دادم؟من فقط بهش گفتم شوت سیدورف معمولی بود(ولیکنترل توپش خیلی جالب بود)همین.چیز دیگه ای نگفتم.البته مسعود جان هم حق داره.اون بازی من و پسرخالم نمیدونم چرا درجه ی بازی بیگینر بودش هر چند وقتی حریف داشته باشی درجه ی بازی معنایی نداره زیاد.راستی من هنوز منتظر 10 تا گلی هستم که کاوش هرروز به این صورت میزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)