تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 39 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 381

نام تاپيک: Uplink

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من اونایی رو که بلدم جواب می دم بقیه اش رو elendil جواب بده!!

2- پس من اون ------ و فايروال ديسيبل رو علکی خريدم؟
    آره
    خوب پس بايد پولامو جمع کنم تا هاد بخرم و بعد ------ Bypass که همون کار ------ ديسيبل رو ميکنه. درست فهميدم؟
    آره
    من نميتونم نرم افزارام يا قطعاتم رو بفروشم؟
    نه
    نميشه يک هکر ديگه رو هک کرد و ازش نرم افزار دزديد؟ اگر ميشه چجوری؟
    موقعی که دیتابیس رو کپی یا پاک می کنی نرم افزارهاشو توی مموری کپی کن

در کل مثل اینکه نميشه فهميد مقصدت بانکه يا نه. چون هيچی قبل از اینکه قبول کنی معلوم نيست
    راهنمای بازی رو بخون اون برات می گه برای هر ماموریت باید کجاها بری و چی داشته باشی

منم که دو روزه نتونستم بازی کنم انقدر که گرفتارم تو هم که داری ازم جلو می زنی!!! حسودیم شد!!! امشب تا صبح بازی می کنم!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ای بابا آرام جان اختيار داری. سما سروره مايی. در مورده هک ديتابيس نفهميدم چی ميگی . ديتابيسم کجا بود؟
    ميشه کمی بيشتر توضيح بدی.؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ای بابا آرام جان اختيار داری. سما سروره مايی. در مورده هک ديتابيس نفهميدم چی ميگی . ديتابيسم کجا بود؟
    ميشه کمی بيشتر توضيح بدی.؟
    آره!!
    از اون ماموریت های rate 4 یا 5 هستش که باید تمام اطلاعات و فایل های یه سرور رو پاک کنی یا کپی کنی به یه سرور دیگه و اگه دقت کنی فایل ها وقتی توی مموری کپی می شن رنگشون سبزه اما نرم افزارها قرمز ( اینو فقط برای احتیاط گفتم وگرنه حتما می دونی!) حالا بستگی به شانست داره دیگه بعضی وقتها چیزهای به درد بخور هم پیدا می شه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

منظورت از ريت رطبه خودمه يا نه؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    النديل جان منتظريم.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

اره منظور رتبتـــه که داری مثه skilled یا رتبه های دیگه

خب جواب سوالای بالا آرام خانم شما اختیار دارید

1 - موقعی که مثلا یه مموری 32 گیگ رو می گیری خودش موقع نسب به 4 تا 8 گیگ تقسیم میشه و نه نمیشه مموری رو حذف کرد

خب حالا مورد بانک

1 - باید این نرم افزارها رو داشته باشی
    Password Breaker v 1.0
    Trace Tracker v 4.0
    Log Deleter v 4.0
    HUD ConnectionAnalysis - 20000 c - 3gq
    Monitor Bypass v 5.0
    Proxy Bypass v 5.0
    Firewall Bypass v 5.0
    Voice Analyser v 1.0
    Decypher v 3.0
    خب این از نرم افزارها سیستم پیشنهادی آخرین gateway + حداکثر سخت افزاری که میشه روش نصب کرد از نظر خودم حداقل 1000Ghz سی پی یو که بتونی سریع رمز نگاری کنی

خب اول میری حساب ادمین رو هک می کنی (معمولا با کلی دردسر ) بعدش که رفتی توی حسابش سعی می کنی حساب یه خرپول رو پیدا کنی بعدش همون جوری که به باج گیری پول میدادی نگیرنت شماره حساب واز این حرف ها رو میدی تا اونجایی که طرف پول داره میاد تو حسابت

بـــــــــــــــــعدش باید log ها رو پاک کنی از Inter NIC و Bank ی که ازش پول فرستادی و حساب خودت که از چه حسابی براش پول فرستادن (تمام قوانین امنیتی )

خب درسته که این روش ساده ترین راه برای پول درآوردنه ولی هزینه داره برای مقدمات + یه کوچولو دردسر

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خيلی ممنون توضيح دادی . حالا برای اینکه يکی ميگه که بورو حساب طرف رو خالی کن برای ما بازم همينکارا رو بايد بکنيم؟
    خوب الان رتبم يکی بالاتر از Skilled شده.
    چند سوال :
    Loan
    تو بانک يعنی چی؟
    يه ماموريت گرفتم که نميدونم بايد چيکار کنم. ميگه که يکی از سيستمامون خراب شده تو بايد واردش شی. اما نميتونم بهش کانکت شم چيکار کنم؟
    اینم اسمش : Elite agent required for destruction of computer system
    و این يکی که ماله بانک هست هم نميدونستم چيکار کنم : Client interested in financial data on an enemy.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

الان بد جوری مشکل ماموريت دارم و مثل اینکه اگر يه مدت زياد مثلا 2 روز براشون کار نکنی اخراج ميشی. نه ؟
    درسته که رتبم بالاست اما نميتونم این ماموريت هارو انجام بدم چون خيلی سختن. سکيوريتی 7 يا 6 دارن. چيکار کنم؟
    در مورده مموری پس بعضی ماموريت ها که 80 گيگ فضا ميخوان رو بايد چيکار کرد؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

الان بد جوری مشکل ماموريت دارم و مثل اینکه اگر يه مدت زياد مثلا 2 روز براشون کار نکنی اخراج ميشی. نه ؟
    درسته که رتبم بالاست اما نميتونم این ماموريت هارو انجام بدم چون خيلی سختن. سکيوريتی 7 يا 6 دارن. چيکار کنم؟
    در مورده مموری پس بعضی ماموريت ها که 80 گيگ فضا ميخوان رو بايد چيکار کرد؟

من که ندیدم اخراجم کنن به احتمال زیاد یا به بانکی حمله کردی یا به یه جایی دیگه با امنیت بالای 4 که اونجا log ها رو پاک نکردی اوناهم بدون باج گرفتن انداختنت زندان

سیکوریتیه 6 یا 7 رو باید از الان دیگه ترجیحا تمام بایپسر ها در سیکوریتیه 5 رو داشته باشی + hud connection analyse

خب اصولا این ماموریت ها زیادی وقت گیرند و به بهترین مودم و بیشترین فضای هارد نیاز دارن

خيلی ممنون توضيح دادی . حالا برای اینکه يکی ميگه که بورو حساب طرف رو خالی کن برای ما بازم همينکارا رو بايد بکنيم؟
    خوب الان رتبم يکی بالاتر از Skilled شده.
    چند سوال :
    Loan
    تو بانک يعنی چی؟
    يه ماموريت گرفتم که نميدونم بايد چيکار کنم. ميگه که يکی از سيستمامون خراب شده تو بايد واردش شی. اما نميتونم بهش کانکت شم چيکار کنم؟
    اینم اسمش : Elite agent required for destruction of computer system
    و این يکی که ماله بانک هست هم نميدونستم چيکار کنم : Client interested in financial data on an enemy.
    معمولا میگه باید پول رو به یه جایی بریزی خب شماره اکانت طرف رو هک کن دیگه کاری نداره به اون صورت و نه به تمام اون نرم افزارهایی که بالا گفتم نیازی نداره

معمولا این سیستم ها تماس خارجی رو قبول نمی کنند تو باید بری inter NIC و یه دونه شماره تلفن یا آی پیه سروری که مربوط به اون هست رو بگیری و بعد از اینکه به 10 جا یا 20 جا کانکت شدی به اون سرور و بعد به سیستم قربانی متصل بشی

خب مشکل دیگه ای نیست دوست من

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ممنون اما نگفتی Loan چيه؟
    من بايد کلی پول جمع کنم تا تمام اون نرم افزار هارو بگيرم.خيلی سخته. آخه همينجوری نميتونم اون مراحل رو برم و مراحل آسون هم که کمه..
    در مورده واريز پول به يه حساب ديگه. من نميتونم حساب طرف رو هک کنم. يعنی اسمشو تو يوزر بانک مينويسم و Password_breaker رو باز ميکنم اما هيچ کاری انجام نميده.بيشتر توضيح بده.
    در مورد اون سيستم هايی که نميشه واردشون شد هم چيزی که گفتی نفهميدم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب حالا چندتا مشکل جديد.
    اول اینکه يه مربع قرمز چشمک زن يهو آمد بالايه سمت چپ نقشم که نميدونم چيه. زمان رو تند کردم بعد از چند ساعت رفت.
    يکی اینکه قبل از اینکه ماموريتی رو قبول کنم زدم رو Contact و گفتم که پولم رو الان ميخوام که موقعی که قبول کردم بهم دادن.
    من هم بعد ماموريتو رد کردم اما پولم کم نشد. ميشه اینکارو ادامه داد تا بتونم نرم افزارامو بگيرم.؟
    مهم نيست رتبم بياد پايين.چون فعلا نميتونم اون ماموريت های سکيوريتی 6-7 رو انجام بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •