میشه اینو یجا دیگه آپ کنی؟Only Ahwaz: اينم کليپ بنيامين چارخونه فقط فرمتش Wmv گذاشتم که همه بتونن دانلود کنن
کليپ تصويري
کليپ صوتي
میشه اینو یجا دیگه آپ کنی؟Only Ahwaz: اينم کليپ بنيامين چارخونه فقط فرمتش Wmv گذاشتم که همه بتونن دانلود کنن
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
تيکه ي بنيامين چارخونه رو رو چند تا جاي ديگه اپ کردم که همه بتونن دانلود کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداميدوارم که راضي بوده باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصيم بااجازه![]()
ببین اهواز جان یه چیزی می گم دوستانه ناراحت نشو...
این کار خوبی نیست تو قسمت بازی ها هر جا رسیدی پشت هم نظر دادی تشکر کردی...
من نگاه کردم توی لیست تاپیک ها همش تو نوشتی مرسی خیلی خوب بود...
این جوری همه فکر می کنند می خوای تعداد پست هات بره بالا...
حرفم دوستانه بود
و سلامي گرم خدمت دوست عزيزم orlan2magic_66جان عزيز اوميدوارم که حالت خوب باشه
orlan2magic_66 جان باور کنيد من براي بالا بردن پست هام همچنين کاري رو نکردم
من فکر مي کردم که شما عزيزان ناراحت شيد باور کنيد من هميشه هر وقت به هر تايپيکي سرزدم سعي کردم نظر بدم چون واقعا نامرديه که ما در مورد اون مطلب نظري نديم و کابر اين همه زحمت بکشه
اگه من مي خواستم پست هامو زياد کنم توي همين تايپيک اين کارو انجام مي دادم چون اونقدر کليپ دارم که پست هامو زياد کنم
در ضمن دوست خوبم من به خدا که الان بالاي سر شاهده موبايلم NOKIA N72 و برنامه اي دارم که قبلا از توي سايتي دانلود کردم که بازي هاي موبايل با فرمت JAR رو ساپورت مي کنه و من اونا رو روي کامپيوتر بازي مي کنم اوناييم که فرمتشون SIS بود رو ريختم روي موبايل
به خدا من اولين بارم بود که اومده بودم به انجمن بازي ها و واقعا ذوق زده شده بودم که چقدر بازيه توپ هست به خودم گفتم اگه فقط دانلود کنم و نظر ندم يکي ديگه همين کارو با تايپيکه خودم مي کنه و تا صفحه ي سوم رفتم چون باورم نمي شد اين همه بازيه توپ وجود داشته باشه چون من هميشه ساعته 12 به بعد ميرم تو اينترنت باور کنيد تا ساعت من تا ساعت هفت و نيم صبح تو اينترنت بودم و ديگه داشت سرم گيج مي رفت که ديگه خسته شدم و بقيه ي تايپيکا رو ول کردم
حالا واقعا عذر مي خوام که شما دوستان گل رو به قضاوت غلط وا داشتم
واقعا معذرت مي خوام دوستان
من خاک پاي همه ي بروبچ باحال p30 world هم هستم
مخلصيم بااجازه![]()
Last edited by ONLY AHWAZ; 21-09-2007 at 01:50.
درود بر تو دوست خوب...
ما مخلص شما هم هستيم orlan2magic_66 جان عزيز
در ضمن براي ايتکه حال و هواي تايپيک عوض شه چند تا کليپ توپ مي زارم که اوميدوارم که خوشتون بياد
مخلصيم بااجازه![]()
دوستان از همگی ممنون تعدای از این ها رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم فکر کنم جالب باید باشه
دمت گرم خيلي باحال بود
خیلی با حالی کلیپ هات 20 توووووووپ همینجور ادامه بده ایول به خود جیم کری رفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)