تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 13 اولاول ... 3910111213
نمايش نتايج 121 به 128 از 128

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

موافقم .
    این بازی برای زمانش خودش خیلی عالی بود . حتی الآن من DVD شو دیدم توی بازار !
    همونطور که قبلا گفته شد این بازی به خاطر اینکه هم زمان با Doom 3 منتشر شد و از اونجایی که Doom طرفدار بیشتری داشت و شناخته شده بود این بازی اصلا به چشم نیومد !
    اصلا منظورم گرافیک نیست ها.
    گرافیکش عالیه. تو مایه های doom. فکر میکنم اینم با opengl ساختن.
    منظورم داستانش هست. اصلا سر و ته نداره.
    اولش بیرون زندان johns رو میکشه و تا یه جاهایی میره. دوباره از زندان شروع میکنه و جلوتر که میره و Abbote رو میکشه توسط johns دستگیر میشه و johns رو هم به خاطر خیانت دستگیر میکنن. حالا اگه فرض کنیم قسمت اول هم فلاش بک بوده باشه نمی باید به johns اسلحه میدادن. اصلا سر در نمیارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

من بازی زیاد می کنم و کردم ولی هیچ بازی با اندازه Riddick حال نداد....با این که 2.5 گذشته!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اصلا منظورم گرافیک نیست ها.
    گرافیکش عالیه. تو مایه های doom. فکر میکنم اینم با opengl ساختن.
    منظورم داستانش هست. اصلا سر و ته نداره.
    اولش بیرون زندان johns رو میکشه و تا یه جاهایی میره. دوباره از زندان شروع میکنه و جلوتر که میره و Abbote رو میکشه توسط johns دستگیر میشه و johns رو هم به خاطر خیانت دستگیر میکنن. حالا اگه فرض کنیم قسمت اول هم فلاش بک بوده باشه نمی باید به johns اسلحه میدادن. اصلا سر در نمیارم.
    فکر ميکنم يکی از اولين بازی هايی که با تکنولوژی موشن کپچر ساخته شد این بود. ميبينين چقدر طبيعی راه ميرن و تکون ميخورن؟
    در مورد داستان هم اول بورو تو Optionو زير نويس تمام قسمت های بازی رو فعال کن تا کمی بهتر بفهمی.
    اونجا که جان رو ميکشيم تو فکر ريديک هست و صرفا برای معرفی بازی و تکنيک هاش هست. البته به نظر من!.
    ==================
    دوستان به دلايلی مجبور شدم ويستا رو پاک کنم XPبريزم و در اسرع وقت ريديک رو ريختم دوباره دارم بازی ميکنم. خيلی حال ميده. هنوزم هيجان خاصی دارم.
    ولی به انفجار ها توجه کنين. خيلی طبيعی کار شده

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازی رو تموم کردم. چقدر کوتاه بود!
    البته باید اعتراف کنم انصافا بازی باحالی بود غیر از داستانش که هنوز انتقاد دارم چون مطمئنم که یه زندانی رو بعد از اون همه خرابکاری دوباره زندانی نمیکنن!! ولی گرافیک و گیم پلی عالی بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بازی رو تموم کردم. چقدر کوتاه بود!
    البته باید اعتراف کنم انصافا بازی باحالی بود غیر از داستانش که هنوز انتقاد دارم چون مطمئنم که یه زندانی رو بعد از اون همه خرابکاری دوباره زندانی نمیکنن!! ولی گرافیک و گیم پلی عالی بود.
    حالا عزيزم داستان رو ولش کن. به قول خودت گرافيک و گيم پلی رو بچسب!
    من برای سومين بار شروعش کردم . فکر کنم يک جاييشو اشتباه رفتم. يعنی يک جايی رو زودتر رفتم که قبلش بايد يک جای ديگه ميرفتم. قبلا فکر ميکردم بازی کاملا خطيه اما اینبار نظرم عوض شد.
    چيزه جالب اینه که هر بار که بازی رو دوباره شروع ميکنم چيزای جديدی ميفهمم. در مورد گرافيک و هوش مصنوعی . توجه کردين دشمنانتون چقدر خوب عمل ميکنن.؟ خداييش خيلی باحاله. و جلوه های انفجار و آتيش و ..... خيلی خيلی خوب کار شدن نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

حالا عزيزم داستان رو ولش کن. به قول خودت گرافيک و گيم پلی رو بچسب!
    من برای سومين بار شروعش کردم . فکر کنم يک جاييشو اشتباه رفتم. يعنی يک جايی رو زودتر رفتم که قبلش بايد يک جای ديگه ميرفتم. قبلا فکر ميکردم بازی کاملا خطيه اما اینبار نظرم عوض شد.
    چيزه جالب اینه که هر بار که بازی رو دوباره شروع ميکنم چيزای جديدی ميفهمم. در مورد گرافيک و هوش مصنوعی . توجه کردين دشمنانتون چقدر خوب عمل ميکنن.؟ خداييش خيلی باحاله. و جلوه های انفجار و آتيش و ..... خيلی خيلی خوب کار شدن نه؟
    آره مخصوصا وقتی که توی تاریکی قایم میشی و اونا نمیتونند تو رو ببینند .
    بازی های الآنش هم این قابلیت و هوش مصنوعی رو ندارند !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه مورد فوق العاده که تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم: 2 تا نگهبان بودن که با فاصله تقریبا زیاد از هم مشغول گشت زدن بودن و من از پشت به یکیشون نزدیک شدم و کشتمش (همون حالتی که با دست گردن طرف رو میپیچونی) بعد رفتم و یه جای تاریک مخفی شدم و منتظر شدم نگهبان دوم برسه. از اتفاقی که افتاد واقعا متحیر شدم. دومی وقتی از دور جسد نگهبان کشته شده رو دید به سرعت به طرفش دوید و و کنار جسدش نشست و شروع کرد با دست به وارسی جسد و بعد با خودش گفت گردنش شکسته بلافاصله با حالت خاصی بلند شد و چراغ اسلحه اش رو روشن کرد و طوری که کاملا مشخص بود ترسیده شروع کرد دنبال مهاجم گشتن!
    باید بگم هوش مصنوعی تو این بازی واقعا بی نظیر بود. من که تو هیچ بازی ندیده بودم همچین صحنه هایی رو.
    حرکات هم بسیار نرم و طبیعی بودن بطوری مشخص بود برای تک تک حرکات کاراکترها از motion capture استفاده شده بود و نمونه این حرکات رو هم تو هیچ بازی تا حالا ندیده بودم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

یه مورد فوق العاده که تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم: 2 تا نگهبان بودن که با فاصله تقریبا زیاد از هم مشغول گشت زدن بودن و من از پشت به یکیشون نزدیک شدم و کشتمش (همون حالتی که با دست گردن طرف رو میپیچونی) بعد رفتم و یه جای تاریک مخفی شدم و منتظر شدم نگهبان دوم برسه. از اتفاقی که افتاد واقعا متحیر شدم. دومی وقتی از دور جسد نگهبان کشته شده رو دید به سرعت به طرفش دوید و و کنار جسدش نشست و شروع کرد با دست به وارسی جسد و بعد با خودش گفت گردنش شکسته بلافاصله با حالت خاصی بلند شد و چراغ اسلحه اش رو روشن کرد و طوری که کاملا مشخص بود ترسیده شروع کرد دنبال مهاجم گشتن!
    باید بگم هوش مصنوعی تو این بازی واقعا بی نظیر بود. من که تو هیچ بازی ندیده بودم همچین صحنه هایی رو.
    حرکات هم بسیار نرم و طبیعی بودن بطوری مشخص بود برای تک تک حرکات کاراکترها از motion capture استفاده شده بود و نمونه این حرکات رو هم تو هیچ بازی تا حالا ندیده بودم
    وای پسر دارم بال در ميارم. من همچين صحنه ای رو نديده بودم. ديده بودم که همچين که جسد رو ميبينن شروع ميکنن به وارسی اما اینجوريشو ديگه نه. خدايا این ديگه چيه.
    در مورد حرکات هم به نظر من به خاطر همين بازی از جذابيت خاصی برخوردار شده. چون حرکات طبيعی هستن و يک حس زنده رو به بازی ميبخشن. فوق العادس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •