من اصلاً از drag كه تو MW بود خوشم نمي ياد.
من اصلاً از drag كه تو MW بود خوشم نمي ياد.
منم با شما موافقم اولاش نمی دونستم چیکار باید بکنم می باختم دفعه 7ام 8ام رفتم توتو فهمیدم چه خبره واقعا مزخرفه مخصوصا برای نفرای آخرش
چرا Drag مذخرفه؟ من خودم هم اولش که U2 بازی میکردم تو درگ ها به ماشین فرمان میدادم! اما بعد که فهمیدم چطوریست، خیلی باهاش حال کردم! مخصوصا با افکت Motion Blur که تو این مسابقه ها بیشتر هم میشد. در ضمن اگر شما همه شیفت هایتان درست بود، مطمئنا همیشه نفر اول میشدید.
حضور Ford Interceptor در بازی تأیید شد. در ضمن RX8 هم در بازی حضور دارد.
یک عکس جدید هم از یک تریلر جدید:
میتوانید تریلر را از اینجا ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Carl; 26-07-2007 at 14:29.
من اصلا هیجانی برای بازی کردن این ندارم!
نمیدونم چرا شاید چون پلیس نداره!
در ضمن عزیزان nfs های قبلی lamborghini نداشتند و اسمشون nfs بود!
باید خدمتتو عرض کنم که توی این بازی فقط 8 ماشی از دسته ی Exotic هست که lamborghini و mercedes و Mclearn و ... جزو اونهاست...پس زیاد صابون به دلتون نزنید.
drift و drag توی u1 غوغا به پا کرد و چیز جالبی بود.
در مورد motion blur باید بگم که توی carbon با کارت گرافیک من Geforce 5500 فعال نمیشد و اگر هم میشه غیر فعالش میکردم چون واقعا چیز مزخرفیه...کجای دنیا اگه با ماشین 200 تا بری همه جا مات میشه؟
من برم most wanted بزنم.
مشكل من با درگ توي تيپ فرمونشه.
ربطي به اول و دوم شدن نداره-همه ي ما كه از UG1 الي كربن رو بازي كرديم مي دونيم كه هوش مصنوعي بازي هر چي باشه نمي تونه بر انسان غلبه كنه.شايد بتونه يك با يا شايد دو بار ببره ولي براي بار سوم هيچ حرفي براي گفتن نداره.من خودم معتقدم هيچي جاي گيربكس دستي رو نمي گيره-نمي گم من با گيربكس دستي بازي مي كنم چون موقع معكوس كشيدن واقعاً سخته مثلاً شما توي دنده5 داري با سرعت 250 تا مي ري و يه دفعه يه پيچ تند جلوت ظاهر مي شه-بعد از اينكه ترمز كني فرض كن بخواي 4 تا معكوس بكشي كه كلاً از مسابقه جا مي موني.اما توي free roam هميشه با گيربكس دستي مي رم چون حال ديگه اي مي ده.اگه قابليتي ايجاد بشه كه بازي خودش چند تا معكوس بكشه (با يه با سنگين كردن دنده) من حتماً توي مسابقات هم با گيربكس دستي مي رم-مثل King of road كه اگه مثلاً شما توي دنده8 با يه كاميون ترمز مي كني و سرعتت ميشه 20 تا و وقتي يه دونه معكوس مي كشي خود بازي مي ياد دنده2 كه قابليت فوق العاده هست.
تاييد ميشه:در مورد motion blur باید بگم که توی carbon با کارت گرافیک من Geforce 5500 فعال نمیشد و اگر هم میشه غیر فعالش میکردم چون واقعا چیز مزخرفیه...کجای دنیا اگه با ماشین 200 تا بری همه جا مات میشه؟
من برم most wanted بزنم.
منم همين كارت رو دارم و موشن بلور غير فعاله.
این بازی اومده بازار؟؟؟؟ بازی استریت رو میگم
اگه اومده: سیستم مورد نیازش چیه؟؟؟؟
چند سی دی هست؟؟؟
قیمت؟؟؟
ممنون؟؟؟؟
نه قراره حول و هوش آذر بايد-
سلام
لوگوی تقریبا تغییریافته بازی:
یک دموی جدید از بازی عرضه شده که کاملا به دود و قدرت گرافیکی ProStreet در قسمت دود ربط دارد. در زیر تصویری از این دمو قرار دارد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود دمو ( لینک غیر مستقیم ):
به صورت High Definition:
به صورت عادی:
Last edited by Carl; 29-07-2007 at 11:16. دليل: بزرگی تصویر
اگه واقعا این عکس ها همون چیزی هستند که توی بازی میبینیم.....
EA روی دود ماشین ها خیلی مانور میده ولی اگه اینجوری باشه که همچینم جالب نیست...فکر کنم فقط کارت گرافیک ما رو ب**د!
تنها اثری که رو ما داره اینه که سرعت بازی رو کاهش میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)