سلام Shark جان...دستت درد نکنه...دارم دانلود ميکنم...
بابا ما گناه کارهارو هم بوت نميکنيم چه برسه به بيگناهان :mrgreen:
سلام Shark جان...دستت درد نکنه...دارم دانلود ميکنم...
بابا ما گناه کارهارو هم بوت نميکنيم چه برسه به بيگناهان :mrgreen:
آقا خیلی عالی بود دستتون درد نکنه . انشالاه که این تاپیک پربارتر بشه![]()
عزيز من اگه ممكنه اينا رو جاي ديگه اپلود كني اين سايت واسه اكثر isp ها ----- شدهنوشته شده توسط alex_pk
حالا اين همه بوتر و بمبر و بمب اتمي معرفي گرديد با خودتون نگفتيد يه بي سوادي مثل من چه جوري ازش استفاده كنه :oops:
من با هيچ كدوم ازينا نميتونم كار كنم
اي دي هايي كه ميدم باهاش on نميشن :?:
عزيزم لينكها همه خرابه كه اين بر نامه هاي خفن مثل ويروس گذاشته بودي alex_pk,
اگه ميتونيد يه فكري هم برا اين مشكل بكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tornado2800,جان من تمام بوتر هايي كه گذاشتم از رو هاردم بود هيچ ويروسي هم ندارن تازه كسي نگفت كه شما حتما دانلود كن :|
===========================
MasterData, جان چيه باز مشكلت چيه ocx رو كه دادم بهت باز چي شده لوگين نميشن خوب برو تو
Regional and language seting=>Advanced=>زبون رو بذار رويه English(United State) حتما بايد انگيليسي امريكايي باشه در ضمن اگه فاير وال تو خامشون كني بهتره
سلام shark جان و بقيه برو بچ....
SOBHANI جان....اينی که که ميخوام بگم نميدونم عمل ميکنه يا نه:
مثل اين ميمونه که يکی ID شما رو هک کرده و پاسوورد رو عوض کرده.... من يه برنامه صفحه قبل گذاشتم(از Davood black)
اون برنامه Id های قفل شده رو برميگردونه(همونی که يه عکس بزرگ داره)...البته نميدونم اين برنامه قدرتش چجوريه
Ali_k جان نظر لطفته... انشا الّله
فکر کنم منظور Tornado جان لينک های مربوط به ويروس هايی که من گذاشتم بود...عزيزم من اينارو که خودم نميسازم نميتونم همرو امتحان کنم...شايد الان خراب شده
اگه يکی اون برنامه های تالک قفل کن رو يه جای ديگه آپلود کنه ممنون ميشم....Master data عزيز من در صفحه قبلی گفتم نميتونم هيچ برنامه اي دانلود کنم ..شرمنده...
masterdata جان ...مشکل شما استفاده از برنامه است؟؟ يا چيز ديگه...برو تو قسمت آموزش ها...آموزش کامل بوت رو دادم
shark جان فنتوم رو به چه بدبختی بعد از 2 ساعت دانلود کردم...حالا بايد رو يکی امتحان کنم :mrgreen: ....دستت درد نکنه
آلكس جان ميشه بگي روي چي بايد كليك كنم كه اين نرم افزارو دانلود كنم (ياهو مسيج آرشيو سندر) من به اين نرم افزار بيشتر از اوني كه فكر كنيد نياز دارم نه براي سرگمي براي نجات كسي از بد بخت شدن .خيلي حيا تي و مهم اگه كسي نرم افزاري ميشناس كه اين كارو ميكنه دريغ نكنه ثواب داره.
سلام Shahede shahid جان...
به جمع p30 world يها خوش اومدی
خوب شد يادم انداختی...لينک تصحيح شد
روی کلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همون اولشه کليک کن.... اگه همين جاهم روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کليک کنی ميتونی دانلود کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)