مافیا جان واقعا خبر متاثر کننده ای بود خیلی ناراحت شدم
تسلیت می گم امیدوارم غم آخرتون باشه :(
مافیا جان واقعا خبر متاثر کننده ای بود خیلی ناراحت شدم
تسلیت می گم امیدوارم غم آخرتون باشه :(
مافیا جان میدونم که پیام تسلیت ها رو خواندن هم میتونه آرام کننده باشه و خودت رو تنها احساس نکنی و هم میتونه خیلی عذاب آور باشه . اما این را بدان که کسانی که پیام تسلیت را به شما و خانوادتون میدن مثل خود شما میدونند که عزیزی را از دست دادن چقدر مشکله.
پس ما رو هم در غم خودت شریک بدون و از همین جا من نیز به نوبه خودم به شما و خانوادتون تسلیت میگم و امیدوارم که غم آخرتون نیز باشد.
با آرزوی موفقیت و سربلندی براتون..
اگر كسي از آدرس مراسم ترحيم آن مرحومه اطلاعي داشتند به ديگر كاربران هم اطلاع بدهد
واگر هم مديران صلاح بدانند در يك زمان مشخص همگي با هم به مسجد يا جايي كه مراسم در آنجا برگزار ميگردد
برويم
من دو باره به مافياي عزيز تسليت عرض مينمايم
مافیا جان mohmmdkh عذر خواست سیستم نداشت که خودش خدمتتون تسلیت عرض کنه از من خواست از طرفش به شما تسلیت بگم:
mohmmdkh
مافیا جان خیلی ناراحت شدم به شما دوست عزیزم و خانواده محترمتون تسلیت عرض می کنم انشاالله غم آخرتون باشه :(
خیلی از شنیدم این خبر غمگین شدم .....
جناب مافیا ....من هم بنوبه خودم درگذشت مادر گرامیتان را بشما و خانواده محترمتان تسلیت عرض میکنم . امیدوارم اخرین غم شما باشه ...
مافیا عزیز تسلیت من رو هم بپذیر انشالله که غم آخرت باشه عزیز ما رو هم تو غم خود شریک بدان...............
من که واقعا شوکه شدم..........
مافياي عزيز منم به نوبه خودم اين واقعه درد ناك و جان گذاز رو بهت تسليت ميگم .
و براي اون عزيز از دست رفته طلب آمرزش ميكنم.
البته من قبلا هم پيام داده بودم ولي نميدونم چرا نيست
مافيا جان تسليت ميگويم. اميدوارم كه غم آخرتان باشد.ما را هم در غم خودتون شريك بدانيد.
خيلي خيلي متاثر شدم ...
روحش شاد باشه ...
[/img]
سلام مافيا جان از صميم قلب درگذشت مادرت را تسليت ميگم و اميدوارم که آخرين واقعيه تلخ زندگيت باشه انشالا تا باشه خبرهايه خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)