برنامه ای نیست که سرعت دانلود از رپیدشر را زیاد کنه؟
من حالت عادی سرعت دانلودم 60 کبلوبایت در ثانیه است ولی وقتی از رپیدشر دانلود میکنم سرعتم میشه 3 .نمیشه کاری کرد؟هیچ کدوم از این نرم افزار ها این خاصیت را ندارند؟
برنامه ای نیست که سرعت دانلود از رپیدشر را زیاد کنه؟
من حالت عادی سرعت دانلودم 60 کبلوبایت در ثانیه است ولی وقتی از رپیدشر دانلود میکنم سرعتم میشه 3 .نمیشه کاری کرد؟هیچ کدوم از این نرم افزار ها این خاصیت را ندارند؟
سرعت دانلودش چقدر فرق داره؟
Rapid Direct Download 3.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستان آیا سایتی هست که لینک rapidshere رو بهش بدیم و لینک مستقیم بده؟البته تا 100 مگ رو ساپورت کنه!
ممنون.
دانلود نامحدود از رپیدشیر Rapidshare Unlimited
با این برنامه می تونید به صورت نامحدود از رپید شیر دانلود نمایید. به این صورت که بعد از اجرای آن لینک رپید خود را به صورت معمول اجرا نمایید و از طریق free user وارد شوید فایل خود را دانلود نمایید. بعد از اتمام آن باز هم می تونید فایل بعدی را دانلود نمایید. فقط توجه داشته باشید که بعضی از آنتی ویروسها امکان دارد که این فایل را ویروس شناسایی کنند. مطمئن باشید که فایل سالم است و خطری ندارد.من خودم روی سیستم خودم اجرا کرده ام و استفاده نموده ام
حجم فایل : ٧٠ کیلوبایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نامحدود از رپیدشار بدون نیاز به اکانت
پسورد فایل ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rapid Hacker 3.7 Final Edition
Pass: L00kandS33کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه حجم فایل کمتر از 20 مگ هست میتونید از سایت rapidbaz.com برای دانلود با سرعت بالا استفاده کنید و اگر هم کمتر از 40 مگ میتونید از سایتاستفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید./
همین طور می تونین با ثبت نام در سایت زیر هر جند تا فایل تا 70مگ حجم رو مستقیم کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bandwidth Limit Exceeded
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)