ممنون از راهنماییت ... یه ویروس خفن رو سیستمم بود که فقط رو فرمت .com و .exe مینشست و هر کاری هم میکردم پاک نمیشد ..
به دوستان پیشنهاد میکنم از آنتی ویروس MCAfee Enter Prise Viruse Scan pro 8. 6 استفاده کنن ...![]()
ممنون از راهنماییت ... یه ویروس خفن رو سیستمم بود که فقط رو فرمت .com و .exe مینشست و هر کاری هم میکردم پاک نمیشد ..
به دوستان پیشنهاد میکنم از آنتی ویروس MCAfee Enter Prise Viruse Scan pro 8. 6 استفاده کنن ...![]()
با سلام خدمت استادان گرامی
من کدی می خواستم برای شمارش معکوس
ممنون
سلام
البته من در حد دوستان Vb کار نمی کنم ولی :
یه lable بساز و یه time box که interval براش میزاری , یه tex box واسه وارد کردن عدد مورد نظر که معکوس بشه و یه دکمه go
timer =val( lable1.caption)=val(lable1.caption)-1
clik command1
command1 = comand1.enable = false
lable1.caption= textbox1.caption
timer1.enable=true
البته این الان پر از باگ هست .. بعد خودت bug هاشو بگیر ..
مک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
ایا فرم را می توان به عنوان یک object تعریف کرد وآنرا به یک رویداد ارسال کرد
Last edited by habib703967; 13-12-2007 at 11:17. دليل: کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
مک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
ایا فرم را می توان به عنوان یک object تعریف کرد وآنرا به یک رویداد ارسال کرد
سلام دوست عزیز , تکنیک برتر ..
لطف میکنید vb 6.2 یا حول و حوش همین ورژن رو برام بزاری ؟ ممنون میشم ....
سلام دوستان خوبم
یه سوال سخت
میخوام با vb یه برنامه بنویسم که بیاد ایو مسیر رو روی ریجستری اعمال کنه
فقط اگه توستشن جواب بدین کامل بگین چی کار کنم
این کد
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Shell Icons]
"3"="d:\\icon\\folder.ico"
در حقیقت من میخوام یه برنامه بنویسم که توش یه browse داره و وقتی browse میزنی پنجره باز میشه که ایکون مورد نظر رو انتخاب کنین
شما ایکون رو انتخاب کرده و ok میکنید
بعد دکمه ی apply هستش که اگه اون رو بزنی ایکون تمام فولدرها عوض میشه
حالا من میخوام کد رو توی apply بزارم ولی نمیدونم چه جوری باید بزارم
بعد از apply زدن باید برین از display قسمت settings color quality رو از 32 به 16 تغییر داده و دوباره به 32 برگردونین تا تغییرات کاملا اعمال بشه
اگه بتونین این قسمت اخر رو هم به صورت برنامه در بیارین دیگه خیلی هنر کردین که کاربر نره دستی 32 رو به 16 تغییر بده
امیدوارم زیاد سخت نبوده باشه
منتظرم
بچه ها خواهش میکنم کمک کنید
من یه 3 صفحه ای تحقیق درباره تاریخچه vb و یکم تو ضیح درباره خودش می خام
البته این تحقیق رو باید فردا پس فردا تحویل بدم ممنون میشم کمکم کنید
البته این تحقیق باید به زبان انگلیسی باشه
منتظرم
![]()
سلام بر بزرگان Vb
یکی هست به ما بگه چجوری میشه پایگاه داده ای رو که تو اکسس ساختم به کنترل دیتا تو ویبی وصل کنم.
مرامیش راهنمایی کنید..
[FONT='Arial','sans-serif']سلام اگه ميشه به سوالات من جواب بديد :(استادمون گفته براي پايان ترم مثل اينا مياد) [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']1.يك ماژول بنويسيد كه با هر بار فراخواني رشته اي را دريافت و معكوس آن را چاپ كند(ماژول مذكور حاوي يك تابع و برنامه داراي جعبه دريافت كليد عبور باشد[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']2.برنامه اي بنويسيد كه هر ثانيه اشارگر موس را پنهان يا اشكار نمايد و تا فردا ساغت 9صبح پايان پذيرد [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']3.خروجی قطعه برنامه زیر را به ازاء [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']a[/FONT][FONT='Times New Roman','serif']=[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']2[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] بنویسید.(پشتۀ مربوط را رسم کنید)[/FONT]
Private Function f(a As Integer) As Long
If a[FONT='Arial','sans-serif']>[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']5 [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']then[/FONT]
f[FONT='Arial','sans-serif']=[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']1[/FONT]
Else
f=a[FONT='Arial','sans-serif']^[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']2[/FONT][FONT='Times New Roman','serif']+[/FONT][FONT='Times New Roman','serif']f(a[/FONT][FONT='Times New Roman','serif']+[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']2[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'])[/FONT]
End if
End Function
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)