سلام
دوستانی که نیاز به خرید دارند به صورت خصوصی پیغام بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود
سلام
دوستانی که نیاز به خرید دارند به صورت خصوصی پیغام بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود
چرا فقط در مورد 3660 صحبت میکنید.در مورد اون دو مدل دیگه هم یه ذره توضیح بدید.
سلام
این گوشی ها مگه جاوا ساپورت نمی کنه پس چرا هر چی بازی می ریزم توش اجرا نمی کنه اصلا نمی شناستش؟
مگه بازی هایی که پسوندشون jar هست بازی جاوا نیستند؟؟؟؟
بابا کمک کنید اهصابم خورد شده شدید.
اقا مبارك باشه . عزيزم اين كوشي جاوا ساپرت نميكنه. شما كه خريدي راضي هستي؟ مشكلاتش چيه؟ عكساش چجوري هست ؟ بين اين گوشي و p990 كودوم بهتره بنظره شما
![]()
سلام . اين سه تا منبع رو ببينيد
1- بازديد مدير كل دفتر صنايع الكتريكي و فلزي از خط توليد گوشي تلفن همراه در استان فارس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- glx دومین گوشی ساخت ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- گوشيهاي تلفن همراه ساخت داخل با استانداردهاي جهاني برابري ميكند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا نميدونم منبعش سوراخه يا نه يعني ميشه اعتماد كرد يا نه . اما سايت اولي سايت رسميه. پس نشون ميده چنين كارخانه اي و شركتي به نام پيشرو رايانه فارس رسميه . اما چرا اين گوشيها رو توليد كرده صداش رو در نياورده نميدونم . شايد به قول خودشون حواسشون به تبليغ نبوده و به انجام قرارداد ها بوده .
نكته بعدي اينه كه در سايت ايستنا نوشته اين شركت نماينده شركت جي ال ايكس ژاپن در ايرانه . در صورتيكه اگه به سايت شركت جي ال ايكس موبايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد همون گوشي مدل 3660 رو ميبينيد با اين تفاوت كه اين شركت جي ال ايكس چين هست در شهر گوان ژو قرار داره .
يعني چنين شركتي هم در چين هست هم در ژاپن؟؟؟ يا اينكه اين شركت در چينه و تحت ليسانس ژاپن . يا اينكه اطلاع رساني غلط بوده يا شركت الكي ميگه .
به هر حال اگر به قول دوستمون اين مدل اصلا جي ال ايكس نباشه و مارك cect باشه باز هم شركت بايد شفاف سازي كنه . چون مشتري بايد بدونه چي ميخره . من خودم يك گوشي مدل ديگه سي اي سي تي دست دوستم ديدم خيلي خوب بود راضي بود . مهم نيست مهم اينه مشتري راضي باشه . شركت بايد توضيح بده .
تشكر . در ضمن توي يك تالار گفتگو شخصي ميگفت روش جاوا ريخته و استفاده ميكنه/
يا علي![]()
سلام
تا دو روز اینده کلیه اطلاعات از طرف کارخانه ارسال می گردد
دوستان سلام
این گوشی تکنلوژی بالایی دارد . مادر برد آلمانی و قطعات orgenal در ان بکار رفته و شرکت glx سرمایه گذاری مشترک با fpc دارد
گارانتی - کیقیت - خدمات را از ما بخواهید ؟ ما خود را امین مصرف کنندگان ایران زمین می دانیم ؟ انشا ا...
که لیاقت خدمت گذاری به ملت اصیل ایران را داشته باشیم
پیشرو رایانه قارس fpc
بابا ايول داره يواش يواش ازش خوشم مياد
ميخوام اين يكي رو هم در كنار n73 داشته باشم
گفتم من اصفهان هستم بايد چي كار كنم ؟!
بزودی نمایندگان خود را در سرتاسر ایران معرفی میکنیم
لطفا:
GLX GENERAL TRADING
SERVICE CENTER IN IRAN :
IRAN -TEHRAN -VALI ASR SQR -
IRANIAN TRADE CENTER
3 FLOOR OFFICE NO 7
TEL: 00982188927773
TEL: 00982188927774
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)