تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 36 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 357

نام تاپيک: گوشی جدید ایرانی Glx

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستانی که نیاز به خرید دارند به صورت خصوصی پیغام بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا فقط در مورد 3660 صحبت میکنید.در مورد اون دو مدل دیگه هم یه ذره توضیح بدید.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام
    این گوشی ها مگه جاوا ساپورت نمی کنه پس چرا هر چی بازی می ریزم توش اجرا نمی کنه اصلا نمی شناستش؟
    مگه بازی هایی که پسوندشون jar هست بازی جاوا نیستند؟؟؟؟
    بابا کمک کنید اهصابم خورد شده شدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

9

سلام
    این گوشی ها مگه جاوا ساپورت نمی کنه پس چرا هر چی بازی می ریزم توش اجرا نمی کنه اصلا نمی شناستش؟
    اقا مبارك باشه . عزيزم اين كوشي جاوا ساپرت نميكنه . شما كه خريدي راضي هستي؟ مشكلاتش چيه؟ عكساش چجوري هست ؟ بين اين گوشي و p990 كودوم بهتره بنظره شما

در آغاز فعالیت aminhashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام . اين سه تا منبع رو ببينيد
    1- بازديد مدير كل دفتر صنايع الكتريكي و فلزي از خط توليد گوشي تلفن همراه در استان فارس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    2- glx دومین گوشی ساخت ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    3- گوشي‌هاي تلفن همراه ساخت داخل با استانداردهاي جهاني برابري مي‌كند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

حالا نميدونم منبعش سوراخه يا نه يعني ميشه اعتماد كرد يا نه . اما سايت اولي سايت رسميه. پس نشون ميده چنين كارخانه اي و شركتي به نام پيشرو رايانه فارس رسميه . اما چرا اين گوشيها رو توليد كرده صداش رو در نياورده نميدونم . شايد به قول خودشون حواسشون به تبليغ نبوده و به انجام قرارداد ها بوده .
    نكته بعدي اينه كه در سايت ايستنا نوشته اين شركت نماينده شركت جي ال ايكس ژاپن در ايرانه . در صورتيكه اگه به سايت شركت جي ال ايكس موبايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد همون گوشي مدل 3660 رو ميبينيد با اين تفاوت كه اين شركت جي ال ايكس چين هست در شهر گوان ژو قرار داره .

يعني چنين شركتي هم در چين هست هم در ژاپن؟؟؟ يا اينكه اين شركت در چينه و تحت ليسانس ژاپن . يا اينكه اطلاع رساني غلط بوده يا شركت الكي ميگه .
    به هر حال اگر به قول دوستمون اين مدل اصلا جي ال ايكس نباشه و مارك cect ‌باشه باز هم شركت بايد شفاف سازي كنه . چون مشتري بايد بدونه چي ميخره . من خودم يك گوشي مدل ديگه سي اي سي تي دست دوستم ديدم خيلي خوب بود راضي بود . مهم نيست مهم اينه مشتري راضي باشه . شركت بايد توضيح بده .
    تشكر . در ضمن توي يك تالار گفتگو شخصي ميگفت روش جاوا ريخته و استفاده ميكنه/
    يا علي

داره خودمونی میشه GLXFPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    سلام

تا دو روز اینده کلیه اطلاعات از طرف کارخانه ارسال می گردد

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام . اين سه تا منبع رو ببينيد
    1- بازديد مدير كل دفتر صنايع الكتريكي و فلزي از خط توليد گوشي تلفن همراه در استان فارس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    2- glx دومین گوشی ساخت ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    3- گوشي‌هاي تلفن همراه ساخت داخل با استانداردهاي جهاني برابري مي‌كند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

حالا نميدونم منبعش سوراخه يا نه يعني ميشه اعتماد كرد يا نه . اما سايت اولي سايت رسميه. پس نشون ميده چنين كارخانه اي و شركتي به نام پيشرو رايانه فارس رسميه . اما چرا اين گوشيها رو توليد كرده صداش رو در نياورده نميدونم . شايد به قول خودشون حواسشون به تبليغ نبوده و به انجام قرارداد ها بوده .
    نكته بعدي اينه كه در سايت ايستنا نوشته اين شركت نماينده شركت جي ال ايكس ژاپن در ايرانه . در صورتيكه اگه به سايت شركت جي ال ايكس موبايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد همون گوشي مدل 3660 رو ميبينيد با اين تفاوت كه اين شركت جي ال ايكس چين هست در شهر گوان ژو قرار داره .

يعني چنين شركتي هم در چين هست هم در ژاپن؟؟؟ يا اينكه اين شركت در چينه و تحت ليسانس ژاپن . يا اينكه اطلاع رساني غلط بوده يا شركت الكي ميگه .
    به هر حال اگر به قول دوستمون اين مدل اصلا جي ال ايكس نباشه و مارك cect ‌باشه باز هم شركت بايد شفاف سازي كنه . چون مشتري بايد بدونه چي ميخره . من خودم يك گوشي مدل ديگه سي اي سي تي دست دوستم ديدم خيلي خوب بود راضي بود . مهم نيست مهم اينه مشتري راضي باشه . شركت بايد توضيح بده .
    تشكر . در ضمن توي يك تالار گفتگو شخصي ميگفت روش جاوا ريخته و استفاده ميكنه/
    يا علي
    دوستان سلام

این گوشی تکنلوژی بالایی دارد . مادر برد آلمانی و قطعات orgenal در ان بکار رفته و شرکت glx سرمایه گذاری مشترک با fpc دارد
    گارانتی - کیقیت - خدمات را از ما بخواهید ؟ ما خود را امین مصرف کنندگان ایران زمین می دانیم ؟ انشا ا...
    که لیاقت خدمت گذاری به ملت اصیل ایران را داشته باشیم

پیشرو رایانه قارس fpc

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا ايول داره يواش يواش ازش خوشم مياد
    ميخوام اين يكي رو هم در كنار n73 داشته باشم

گفتم من اصفهان هستم بايد چي كار كنم ؟!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا ايول داره يواش يواش ازش خوشم مياد
    ميخوام اين يكي رو هم در كنار n73 داشته باشم

گفتم من اصفهان هستم بايد چي كار كنم ؟!
    بزودی نمایندگان خود را در سرتاسر ایران معرفی میکنیم

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عزیزم نباید با اذان چیزی رو به تمسخر گرفت....

ولی انصافا گوشی خوبیه با این مشخصاتی که دوستان میگن
    حالا این اطلا عات از کجا استخراج شده ادرسشو بدید همه ببینن
    اگه این گوشی ماله کشور ماست واقعا عالیه برا شروع

لطفا:
    GLX GENERAL TRADING

SERVICE CENTER IN IRAN :
    IRAN -TEHRAN -VALI ASR SQR -
    IRANIAN TRADE CENTER
    3 FLOOR OFFICE NO 7
    TEL: 00982188927773
    TEL: 00982188927774

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •