كلی !!! ... شما یه دونه اش رو بگوکلی سیستم های دیگری هم هستند که نیازی به فعال بودن رجیسترگلوبات ندارند / چرا از اونا استفاده نمی کنید؟
كلی !!! ... شما یه دونه اش رو بگوکلی سیستم های دیگری هم هستند که نیازی به فعال بودن رجیسترگلوبات ندارند / چرا از اونا استفاده نمی کنید؟
موقع نصب يك سري تنظيمات براي رجيستري داره
احتمالا موقع نصب اتوماتيك خودش تنظيمات را انجام داده
هر چند من اتوماتيك هم كه نصب كردم باز هم ارور مي داد
در هر صورت بايد رجيستري گلوبال فعال بشه
بايد با مدير هاست تماس بگيريد
در كل اين فروشگاه ساز قديمي است و خالي از اشكال هم نيست
اگر بتوانيد از فروشگاه ساز هاي ديگه استفاده كنيد بهتره
مثل همون جوملا
ولا من هرچی لینك از فروشگاه جوملا دانلود كردم یه جاش می لنگید ... می شه خودت یه لینك درست و حسابی كه از نصبش هم مطمئنی بدی؟...مثل همون جوملا
سلام
خود سايت جوملا بخش اكستنشن ها
اون هم مشكل داشته ؟
مشكلش چي بوده ؟
بالاخره این مشکل php.ini رو چجوری حلش کنیم ؟
این فروشگاه با سایت پستیسازگاری داره؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سرور IIS رو روي كامپيوترم نصب كردم و فايل farsicommerce-1.1رو توي مسير C:\Inetpub\wwwroot كپي كردم (ويندوزم توي درايو سي هست) سوالم اين هست كه براي رفتن به سايت بايد آدرس سايتي رو كه موقع ثبت نام وارد كردم رو وارد كنم؟
من براي دريافت فايل زيپ شده موقع ثبت نام آدرس سايتم رو parsnew.com وارد كردم اما بعد از كپي فايل توي مسيري كه گفتم و وارد كردن آدرس سايت به اين شكلبا پيام The page cannot be found مواجه ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Access denied for user 'golestan_ecomm'@'ns1.goldendns.com' (using password: YES)
موقع نصب برنامه با این ارور مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید....
سلام استادان عزیز
بنده با کامرس oscommerce 2 یک مشکل اساسی دارم. فروشگاه دوزبانه است و اساس قیمت ها بر اساس دلار میباشد. ولی سیستم به هر دلیلی 1.6 دلار را به 20000 ریال و 1.5 دلار را به 10000 ریال تبدیل میکند. یعنی تمام رقم های زیر 1000 تومان را گرد میکند که بسیار مشکل ساز شده. از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی کنند.
ممنون،
مسعود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)