طرفدارای چلسی از جلمه خودم خوشحال باشید که این خبر 100درصد دروغه و چلسی از اون تیم هایی نمیشه که فقط به یه بازیکن متکی باشه که اگه اون بد بازی کنه اون تیم دیگه هیچ کاری نتونه بکنه...
طرفدارای چلسی از جلمه خودم خوشحال باشید که این خبر 100درصد دروغه و چلسی از اون تیم هایی نمیشه که فقط به یه بازیکن متکی باشه که اگه اون بد بازی کنه اون تیم دیگه هیچ کاری نتونه بکنه...
100% تایید میشه . مهره ی سوخته به درد ما نمی خوره
خوب جنجال انتقال رونالدینهو تموم شد
همین الام تو اخبار ورزشی شنیدم گفت مسئولان چلسی و بارسا با هم به توافق رسیدن اما به دلیل تموم شدن فصل نقل و انتقالات رونالدینهو تابستان آینده به چلسی انتقال پیدا میکنه
یک فصل دیگه رونی رو در پیراهن تیم محبوبم مشاهده میکنم
خوشحالم
حواهشمندم كه كه دليل اين انتقال را بنوسيد ؟ از چه ترسيديد؟
سلام
اگر به عناوین تاپیکهای موجود دقت می کردید خودتون به دلیلش پی می بردید.
تاپیک اخبار رونالدینهو, اخبار بارسلون, اخبار چلسی و اخبار کوتاه داریم, اون وقت شما برای یک خبر کوتاه و تک خطی (غلط) که می تونست براحتی درون یکی از تاپیکهای ذکر شده قرار بگیره, یک تاپیک ایجاد کردید.
...
راستی, اگر مسئله ای نیست به دو سوال جواب بدید:
1- چرا خبر انتقال رو به دروغ نوشتید؟ حتی گفتید سایت گل اینرو گفته.
2- شما فقط همین یک نام کاربری رو در پی سی ورد دارید؟ ظاهرا هر موقع لازم میشه با این یکی پست میدید و اونوقت حرف از شهامت و ترس هم میزنید.
موفق باشید.
اصلا حال و حوصله جواب دادن به حرف های ***** شما رو ندارم
فقط یه جمله می گم که: "هر جور دوست داری فکر کن ... "
آره من نظرم عوض شده...........
آره هر جا بتونم خبر منفی در مورد بارسا می دم..........
آره سر حرفم هستم........
آره هزار تا حرف می زدم........
حالا خوب شد؟؟؟؟
راضی شدی؟؟؟
اول ببین مخاطب من چه کسی بود که این جمله رو بهش گفتم بعد جواب بده.......الان دیگه مثل قبل نیست. نمیخواهد نگران آسیب دیدگی یکی از مهاجمان بارسا باشی
دیگه هم این پست رو جواب نده چون دوست ندارم ادامه پیدا کنه
یا حق
OK
فقط بگو شما که از رونالدینهو و بارسا خوشت نمیاد واسه چی به تاپیکشون سر میزنی و پست میدی؟ می خواهی درگیری ایجاد کنی یا اینکه خوشت میاد کرکری بخونی؟
و خداوند گوگل را برای جستجو و فهمیدن اطلاعات و اخبار جدید آفرید... نه فقط برای جستجوی عکس های هنریشه ها...
شنیده های روز شنبه اول سپتامبر (دهم شهریور ماه) از این قرار است که:
به گزارش روزنامه دیلی میل چاپ انگلستان با آنکه مقامات دو باشگاه چلسی انگلستان و بارسلونا اسپانیا در طول گفتگوهای غیررسمی خود در مورد مبلغ قرارداد انتقال رونالدینیو، ستاره برزیلی بارسلونا، به چلسی به توافق نرسیدند. اما به نظر میرسد سرانجام در این باره به توافقی دوجانبه دست پیدا کرده اند و رونالدینیو ۱۱ ماه دیگر و در ابتدای فصل آینده راهی لندن خواهد شد.
منبع: بخش ورزشی بی بی سی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by FIFA; 02-09-2007 at 12:24.
خب پس خبر پیوستن رونالدینیو به چلسی دروغ بود دیگه و باید خوشحال بود که نیومد به چلسی... اینکه این خبر میگه برای پیوستنش در 11 ماه دیگه به چلسی قرار مدار گذاشتن دست کمی از خبر اولی نداره و بیشتر به کارهای فتح الله زاده واسه ترانسفر بازیکن شبیهه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)