خدا لعنت کنه این نامردا رو. من الانه تو موبایلم سیم گذاشتم (از اون قدیمیا)میبینم سیگنال میده حالا تا کی کار کنه خدا میدونه!
خدا لعنت کنه این نامردا رو. من الانه تو موبایلم سیم گذاشتم (از اون قدیمیا)میبینم سیگنال میده حالا تا کی کار کنه خدا میدونه!
سلام عزیز دل برادر. این برنامه ضبط مکالمه رو بالاخره نصب کردم.
این کارها رو کردم ولی بازم ضبط نمیکنه. وقتی هم میرم تو برنامه اون شماره ای که باهام تماس گرفته هستش ولی مدت مکالمه 0 ثانیه است. درضمن اون قسمتی که ask هستو هم واسه تست دوباره کلیک کردم و وقتی کسی زنگ میزنه میبرسه ظبط کنم منم میگم آره ولی دوباره وقتی میرم تو برنامه مدت مکالمه زده 0 ثانیه.
عزیز ممنون میشم یه راهنمایی کنی!
قربونت
از مدیزان محترم میخوام که لطفا این تابیکو به تابیکهای اصلی اضافه کنند.
با تشکر
تو یه فروم خاجی تاب می زدم یه سه چهار نفر دیگه هم همین مشکل شما را با این برنامه ی ضبط صدا داشتند.
راستی از جی پی اس گوشیت چه خبر ؟
بگو چجوریه ؟
والا با این شبکه نکبت ایران که کار نمیکنه!!!
راستی شما برنامه منشی تلفن واسه این گوشی سراغ نداری؟ میگم تو این فروم خارجیا میچرخی ببین یه کرک شده واسه ما میتونی گیر بیاری
کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه !!!!!!!!!!!
برنامه منشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست چهارمی .
کرک هر برنامه ای می خوای اسم انگلیسیشو بنویس .ببینم چی کار می تونم بکنم.
عزیز اینایی که تو این تابیکه با ان95 کار نمیکنن. ولی اگه زحمتی نیست یه کرک یا سریال واسه این برنامه واسم بیدا کن.
به ورزنش دقت کن. این جدیدتره و با ان95 کار میکنه.
مرسی
AnsweringMachine_S60_3_0_v_1_1_signed
![]()
یه برنامه جدید برای ضبط صدا.
ببین به کارت می یاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان با ان 95 حال مي كنيد يا نه؟
من به نوبه خودم از اين بيلچه تشكر مي كنم واقعا خيلي بچه خوبيه و حسابي خاك اين كلوپ رو هموار و حاصلخيز مي كنه![]()
قدرشو بدونيد
فکر کنم تعداد ان95 دارها خیلی انگش شماره نه؟
آخه قیمتش خیلی بالاس
الان چنده؟؟؟
کسی قیمت جدید نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)