تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 870 اولاول ... 3910111213141516172363113513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

خوب اینم 2 تا سایت واسه تم و...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

میکرو اس دی جان شما گفتید که رو مموری گوشی کلیپ هست.منظورتون کلیپهای روی حافظه ی داخلی گوشیه یا منظورتون کلیپهای مموری کارته.من روی مموری کارتم کلیپ نبود ولی روی حافظه ی داخلی گوشی چند تا کلیپ بود.در ضمن چون من گوشیمو حضوری نخریدم به همین دلیل میترسم که رم دیگه ای به جای رم اصلی گوشی برام گذاشته باشند.البته رم داخل جعبه 1 گیگه ولی ممکنه فروشنده سوئ استفاده کرده باشه و رم اصلی رو در اورده باشه و رم دیگه ای گذاشته باشه.حالا اگه میشه تمام چیزهایی رو که روی مموری کارت گوشیت نوشته شده برام در این تاپیک بنویس. روی مموری کارت من نوشته:به ترتیب از بالا به پایین....nokia....1 gb....micro sd....0712u84686u.....c01gt japan....حالا اگه میشه میکرو اس دی جان شما هم مثل من تمام چیزهایی رو که روی رم گوشیتون نوشته رو به ترتیب از بالا به پایین بنویسید!!خیلی ممنون
    نه دادا نگران نباش واسه منم همینو نوشته
    ترس به دلت راه نده
    راستی این سه تا ویدیو بر روی حافظه ی گوشی هستش
    پس می بینی که بهت ننداختن و نباید بترسی

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یه نکته یی که شاید بشه ضعف حساب کرد تو این گوشی زمان پخش موسیقیشه ! که طبق گفته ی سایت نوکیا 10 ساعته ! یعنی نصف گوشی های رقیبش مثه سری w سونی ! ضمن اینکه خودم هم تجربش رو دارم گوشی قبلیم که W810 بود خیلی بیشتر از این باطری نگه میداشت ( البته موقع پخش موسیقی )
    راستی دوستان تو این گوشی تو منو ها کنار بخشایی که در حال اجرا یا بسته نشده باشن یه علامت میذاره ولی موزیک پلیر گوشی رو حتی وقتی میبندم کنارش این علامت رو داره... واسه شما هم همینطوره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

خوب اینم 2 تا سایت واسه تم و...

کد:
    کد:
    آقا این سایت ها بدرد نمی خوره فقط ::::::::::

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

یه نکته یی که شاید بشه ضعف حساب کرد تو این گوشی زمان پخش موسیقیشه ! که طبق گفته ی سایت نوکیا 10 ساعته ! یعنی نصف گوشی های رقیبش مثه سری w سونی ! ضمن اینکه خودم هم تجربش رو دارم گوشی قبلیم که W810 بود خیلی بیشتر از این باطری نگه میداشت ( البته موقع پخش موسیقی )
    راستی دوستان تو این گوشی تو منو ها کنار بخشایی که در حال اجرا یا بسته نشده باشن یه علامت میذاره ولی موزیک پلیر گوشی رو حتی وقتی میبندم کنارش این علامت رو داره... واسه شما هم همینطوره ؟
    ببین دادا تو این گوشی اگه کلید منو رو نگه داری برنامه هایی که واز مونده و شما نبستی رو نشون میده و اون علامت آبی نشونه ی باز بودن برنامس
    راستی یه مطلب دیگه موزیک پلیر و اسکرین سیور همیشه بازه
    تا بعد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.فایلای sis رو 5700 نصب میشند یا نه؟ چون امتحان کردم پیام میده نات ساپورت. فایلای نصبیش چه پسوندی دارن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

سلام.فایلای sis رو 5700 نصب میشند یا نه؟ چون امتحان کردم پیام میده نات ساپورت. فایلای نصبیش چه پسوندی دارن؟
    آخه عزیز من شما باید برنامه های سری 60 ورژن 3 رو روی اون نصب کنی نه سری 60 معمولی این ورژنش با گوشیهایی مثل ان 70 و این جور مدل ها فرق می کنه
    واضح ترین دلیلشم اینه که شوذت کاتهای سری 60 5 تاس ولی ماله ورژن سه 6 تا
    بدرود...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

راستی بچه ها یه برنامه هست که باهاش بشه تلویزیون و ... رو کنترل کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه عزیز من شما باید برنامه های سری 60 ورژن 3 رو روی اون نصب کنی نه سری 60 معمولی این ورژنش با گوشیهایی مثل ان 70 و این جور مدل ها فرق می کنه
    واضح ترین دلیلشم اینه که شوذت کاتهای سری 60 5 تاس ولی ماله ورژن سه 6 تا
    بدرود...
    با تشکر. چون یه جایی خوندم 9.1 به 9.2 میخوره اما چندتا از9.1 امتحان کردم نخورد...

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

1 my help کمکم کنید دوستان

چند سوال دیگه اول بار چند ساعت باید بزنی به شارژ من 10 ساعت زدم به نظر شما چند ساعت باید زده بشه به برق 1-اولین بارش چند ساعت باید باشه 2-بار دومش باید چند ساعت باشه3-برنامه های گوشی من فقط با فرمت jar می خونه ماله شماهم با این فرمته 4-یک منبع خوب برای تم و برنامه این گوشی سراغ ندارید
    5-وقتی با فایل منیجبر و آ پی پی منیجر برنامه می خواهی ارسال کنی هیچ برنامه ی ارسال نمیشه از طریق بلوتوث و مادون قرمز هم امتحان کردم کار نمیکنه می خواستم ببینم ماله شما هم این جوری هست دوستان
    خواهشن جوابمو بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •