تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 33 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

سلام
    ممنونم
    تابحال فشار خونتان را اندازه گرفته اید ؟
    حتماً درروزهای مختلف و هر نوبت 2 بار به فاصله 5 دقیقه با رعایت اصول آن فشارخونتان را اندازه بگیرید.
    اگر مبتلا به پرفشاری خون باشید باید مراقبتهای خاص آنرا بعمل آورید.و در صورت لزوم دارو بگیرید.
    اره دکتر وقتی از یه چیزی خیلی ناراحت بشم یا اینکه استرس داشته باشم
    خیلی میره بالا روی 16 روی 10 هم رفته
    البته فکر میکنم نسبت به اینکه 17 سالمه خیلی زیاده
    ولی در شرایط عادی
    14 رو 8
    یا 14 رو 9
    حالا به نظر شما ورزش سنگین برام خطرناک نیست؟
    چون ما تقریبا هفته ای 3 بار به صورت خیلی سنگین در زمین بزرگ یا تمرین فوتبال داریم یا خود فوتبال
    حالا نظر شما چیه؟

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام
    دکتر جون یه کمکی به ما می کنی؟؟؟...
    باید تا یه ماه دیگه 3 کیلو وزن کم کنم ولی نمی تونم... 4 روز فقط نهار خوردم (نه صبحانه خوردم نه شام)دیدم نمی شه دارم رفتنی می شم... 2 هفته بعدش از دوباره این کارو کردم ولی دیدم واقعانمی تونم .وزنم هم اونقدر زیاد نیست ,(تقریبا" 18 کیلو کم وزنی دارم بعضی ها هم می گن بیش تر از 20 کیلو).(در هفته 5 ساعت هم ورزش می کنم).
    حالا شما می تونین یه رژیمی بهم بد ین که براحتی بتونم این چند کیلو رو کم کنم...(یه رژیمی می خوام که تا آخره ماه اومده باشم سر وزن و هفته آخر مجبور نشم مثل اون دفعه یه هفته غذا نخورم (و روز مسابقه دیگه چیزی ازم نمونده باشه تا مبارزه کنم).

راستی یه سوال !!!
    می شه بهم بگی چه طوری می شه فهمید که آدم چه قدر کم وزنی داره (همین که به آدم می گن وزنت به قدت نمی خوره!)رو چه حسابی دکترا از این حرفا می زنن؟؟ (مثلا" به من می گن باید 71 کیلو داشته باشی(قدم:173 سانتی متر ...وزنم 50 کیلو )
    آخه خداییش 70 کیلو چاق هست! نیست؟؟

Best Wishes 4 U

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام....ممنون از جناب Sector-0 که لطف می کنن و به سوالهامون جواب میدن ....

همونطور که می دونید خیلی از افراد توصیه می کنند که عطر رو بر روی لباس نزنید و عطر و ادکلن باید روی پوست زده شود ...

می خواستم بدونم این روش اشکالی نداره و باعث بروز بیماریی نمی شه ؟؟!!

البته می دونم چون پوست گردن ظریف است و در فصل گرما نباید به این ناحیه عطر یا ادکلن زد ...

اما رو قسمت های دیگر چی ؟؟
    سلام دوست عزیز
    از لطف شما ممنونم
    ابتدا بهتر است بعضی ازانواع عطریات را بشناسیم :
    ادوکلن : محلول الکلی که اسانس به آن اضافه شده . این محصول برای نظافت پوست بکار میرود . مثلاً آقایان پس از اصلاح صورت آنرا بکار میبرند . مسلماً ادوکلن برای ریختن (!) روی لباس نیست .
    دئودورانت : این محصول بشکل اسپری – افشانه – ساخته میشود و برای محلهائی که دارای چین یا تعریق فراوان است بکار میرود . مثل زیر بغل یا کشاله ران . فرم افشانه ای آن موجب میشود تا هم بصورت مستقیم روی پوست و هم روی لباس محل مورد نظر افشانده شود .
    عطر : یک محلول پایه است که به آن اسانس اضافه کرده اند . ماده پایه در انواع مرغوب از جنس روغن است . عطر را میتوان هم بروی پوست و هم بروی لباس استعمال کرد ولی مصرف پوستی آن موجب معطر شدن بدن و البته دوام بیشتر آن میشود .
    انواع دیگری هم وجود دارند که بعداً متذکر میشوم .
    نکته مهم اینست که از مواد استاندارد استفاده کنید تا دچار بیماریهای پوستی و حتی آلرژیک ( حساسیت ) نشوید . چرا که در این محصولات از انواع گوناگون مواد استفاده میشود .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقای دکتر عزیز
    بنده یک سووال کلی دارم اگر وقت بگذارید پاسخ بدین خیلی ممنون خواهم شد
    یک فرد که دوستش حالت اورژانس پیدا کنه باید از ابتدا چه کارهایی شروع کنه ؟
    یعنی فرضا به جاییی زنگ بزنه و یا اون مصدوم رو چطور تا رسیدن تیم پزشکی نگه داره و ...
    اگر کسی در خانه فوت بشه باید چکار کنیم ؟!
    یعنی به بیمارستان تماس بگیریم یا مراجع قانونی ؟
    ببخشید من اصولا با این چیزها آشنا نیستم اگر سووالاتم مبهم و نادرست بود شرمنده
    ارادتمند پیرمرد
    سلام
    دوست عزیز اقدامات اولیه اورژانسی در شرایط مختلف فرق میکند . بستگی به آسیب ایجاد شده دارد . آیا فرد مصدوم دچار سوختگی است ؟ دچار شکستگی است ؟ خفه شده ؟ سکته قلبی کرده ؟ دچار خونریزی شدید شده ؟ و .....
    همانطور که میبینید طیف آسیبها و مسلماً روش برخورد مقدماتی با آنها بسیار متنوع است . به شما و دیگر عزیزان علاقمند توصیه میکنم در کلاسهای ویژه ای که هلال احمر و یا سازمانهای مشابه برگزار میکنند شرکت کنید .
    درخصوص فوت در هر مکان غیراز مراکز درمانی باید مراجع قانونی محل را مطلع کنید زیرا بایستی علت مرگ مشخص شود و سپس جواز دفن صادر شود .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دکتر جون یه کمکی به ما می کنی؟؟؟...
    باید تا یه ماه دیگه 3 کیلو وزن کم کنم ولی نمی تونم... 4 روز فقط نهار خوردم (نه صبحانه خوردم نه شام)دیدم نمی شه دارم رفتنی می شم... 2 هفته بعدش از دوباره این کارو کردم ولی دیدم واقعانمی تونم .وزنم هم اونقدر زیاد نیست ,(تقریبا" 18 کیلو کم وزنی دارم بعضی ها هم می گن بیش تر از 20 کیلو).(در هفته 5 ساعت هم ورزش می کنم).
    حالا شما می تونین یه رژیمی بهم بد ین که براحتی بتونم این چند کیلو رو کم کنم...(یه رژیمی می خوام که تا آخره ماه اومده باشم سر وزن و هفته آخر مجبور نشم مثل اون دفعه یه هفته غذا نخورم (و روز مسابقه دیگه چیزی ازم نمونده باشه تا مبارزه کنم).

راستی یه سوال !!!
    می شه بهم بگی چه طوری می شه فهمید که آدم چه قدر کم وزنی داره (همین که به آدم می گن وزنت به قدت نمی خوره!)رو چه حسابی دکترا از این حرفا می زنن؟؟ (مثلا" به من می گن باید 71 کیلو داشته باشی(قدم:173 سانتی متر ...وزنم 50 کیلو )
    آخه خداییش 70 کیلو چاق هست! نیست؟؟

Best Wishes 4 U
    سلام دوست عزیز
    در سووال - جوابهای اوایل این تایپیک در خصوص نحوه محاسبه تناسب قد و وزن توضیح داده ام .
    اما برای یک رژیم غذائی مناسب لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و کامــــــــلاً مطالعه بفرمائید.
    اگر سووالی بود - البته پس از مطالعه - درخدمتم !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اره دکتر وقتی از یه چیزی خیلی ناراحت بشم یا اینکه استرس داشته باشم
    خیلی میره بالا روی 16 روی 10 هم رفته
    البته فکر میکنم نسبت به اینکه 17 سالمه خیلی زیاده
    ولی در شرایط عادی
    14 رو 8
    یا 14 رو 9
    حالا به نظر شما ورزش سنگین برام خطرناک نیست؟
    چون ما تقریبا هفته ای 3 بار به صورت خیلی سنگین در زمین بزرگ یا تمرین فوتبال داریم یا خود فوتبال
    حالا نظر شما چیه؟
    دوست عزیز حتماً به یک متخصص قلب و عروق ( کاردیولوژیست ) مراجعه کنید .
    البته ورزشهای سنگین برایتان ریسک زیادی دارد.
    در اهواز با آقای دکتر مهرداد عزمی ( فوق تخصص گوارش و استاد دانشگاه ) تماس بگیرید و از ایشان بخواهید تا یک کاردیولوژیست خوب در اهواز بشما معرفی کنند .

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اقدامات اولیه اورژانسی در شرایط مختلف فرق میکند . بستگی به آسیب ایجاد شده دارد . آیا فرد مصدوم دچار سوختگی است ؟ دچار شکستگی است ؟ خفه شده ؟ سکته قلبی کرده ؟ دچار خونریزی شدید شده ؟ و .....
    همانطور که میبینید طیف آسیبها و مسلماً روش برخورد مقدماتی با آنها بسیار متنوع است . به شما و دیگر عزیزان علاقمند توصیه میکنم در کلاسهای ویژه ای که هلال احمر و یا سازمانهای مشابه برگزار میکنند شرکت کنید .
    درخصوص فوت در هر مکان غیراز مراکز درمانی باید مراجع قانونی محل را مطلع کنید زیرا بایستی علت مرگ مشخص شود و سپس جواز دفن صادر شود .
    سلام آقای دکتر مهربان و عزیز
    من نمی تونم تو کلاس آموزشی شرکت کنم سایت لاتین می شناسین که آموزش کمک های اولیه و اورژانسی رو یاد بده فیلم و تصویر و خلاصه هر چی کاملتر بود خیلی مناسبتره
    پیشتر ممنونم وقت می گذارید و پاسخ می دین
    ارادتمند پیرمرد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقای دکتر مهربان و عزیز
    من نمی تونم تو کلاس آموزشی شرکت کنم سایت لاتین می شناسین که آموزش کمک های اولیه و اورژانسی رو یاد بده فیلم و تصویر و خلاصه هر چی کاملتر بود خیلی مناسبتره
    پیشتر ممنونم وقت می گذارید و پاسخ می دین
    ارادتمند پیرمرد
    سلام دوست عزیز
    چنین سایتی را نمی شناسم اما بگمانم اگر جستجو کنید احتمالا به زبانهای غیر فارسی چیزهای خوبی پیدا کنید .ولی کتابهای متعدد فارسی در این زمینه وجود دارد که مسلماً پاسخگوی ذهن کنجکاو شما خواهند بود .
    این روزها که نمایشگاه در تب ئ تاب است مسلماً عنوانهای خوبی پیدا میشود .اگر خودم به موردخوبی برخوردم حتما به شما اطلاع خواهم داد.
    ولی من شخصا کلاسها را توصیه میکنم چرا که آموزش حضوری و عملی آنهم در امور پزشکی بسیار مهم است .
    موفق باشید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

دكتر، آيا با عمل جراحى مى‌شه نتيجه‌ا‌ى كه از ارتودنسى مى‌گيرن رو گرفت؟
    كلا مى‌شه در مورد روش‌هاى اصلاح وضعيت فك‌ها يه توضيحاتى بدى؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دكتر، آيا با عمل جراحى مى‌شه نتيجه‌ا‌ى كه از ارتودنسى مى‌گيرن رو گرفت؟
    كلا مى‌شه در مورد روش‌هاى اصلاح وضعيت فك‌ها يه توضيحاتى بدى؟
    سلام دوست خوبم

من یک General Practitioner یا پزشک عمومی هستم ! و سووال شما یک سووال تخصصی دندانپزشکی !
    با این وجود اگر صبور باشید از همکاران دندانپزشکم می پرسم و به اطلاعتان می رسانم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •