تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 130 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من w700 سریال چنج دارم.دوستان عزیز لطف کنند که آیا من می توانم از این روش برای افزایش صدا استفاده کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

3

سلام ، درسته این که درایو سو اس بی رو نمیشناسه مشکل سیستم و عامل میتونه باشه نه سوالی که من از ناصر کردم برای این بود که وقتی میخوای با فون ایکس بدون فلش مین و از طریق اف ایکس و هک لودر رو گوشی منو بریزی ( این روش امن تریبن روش برای گوشیهای چنج شده هس ) بعد از حدودا 10 20 دقیقه تو قسمتی wating to reconect گوشی روشن میشه و به حالت ترنسفر مد میره من هر چند دقیقا از جزییات کار این برنامه مطلع نیستم منتها حدس میزنم این باید به خاطار مشخصات و ضعف سخت افزار سیستم من باشه که احیانا پهنای باند یو اس بی کمه یا تونایی پردازش سی پی یو و ...

.
    برای همین از ناصر که این کار رو انجام داده بود و موفق شده بود سوال کردم که چی بوده سخت افزارش ؟!
    هیچ وقت دیگه از این فکر ها نکن...شخصا می گم که ربط زیادی نداره به مشخصات سخت افزاری یا بگم اصلا نداره....مطمئنم سیستمت هر چی باشه از مال من up to date تر هست...من تو دقیقا 1 ساعت بدون هیچ مشکلی این کار رو کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هیچ وقت دیگه از این فکر ها نکن...شخصا می گم که ربط زیادی نداره به مشخصات سخت افزاری یا بگم اصلا نداره....مطمئنم سیستمت هر چی باشه از مال من up to date تر هست...من تو دقیقا 1 ساعت بدون هیچ مشکلی این کار رو کردم
    شما که شخصا این طور فکر میکنید میتونید راجع به عملکرد این نرم افزار کمی توضیح بدید مثلا یه سیکل از لاگ هایی رو که میده تشریح کنید که چی هستن ، در ثانی من تو یه فروم خارجی دیدم که این رو نوشته بود خب حالا ایده ای برای رفع این مشکل دارید شما ؟!

ببینم بدون فلش و فقط با اف ایکس کار کردید و هیچ مشکلی ام پیش نیامد ؟!

.

راسی خود گوشی تنظیماتی نداره که به حالت فایل ترنسفر نره ؟!

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ارتباطی به نوع سیستم نداره !!! البته اینو بدون که ویندوزهای غیر اورژینال خیلی اذیت میکنه...
    من واسه یاددادن به دوستم که ویندوز غیر اورژینال داشت جونم در اومد که USB گوشی رو بشناسه که آخرش هم نشناخت و مجبور شدم یه ویندوز اورژینال روش نصب کنم که سریع در نیم سوت بالا اومد و عملیات هک رو با موفقیت انجام دادیم .....

بهتره سیستم عاملت رو چک کنی یا عوض کنی
    میشه بگید چه وبندوزی نصب کردید . از کدوما بود سرویس پک 1 یا 2 یا از این 2003 ها؟ ارانی بود یا خارجی . دوستانی که تونستن درایور یو اس بی رو نصب کنن بگن ویندوزشون چی بود

نقل قول:برای اینکه برنامه گوشیتون رو بشناسه باید usb flash drive رو نصب کنین روی my computer راست کلیک کنند و propertise رو انتخاب کنید بعد device manager رو باز کنید ...کلید c رو گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو بهش وصل کنید ..تو device manager یه علامت سوال زردرنگ میاد که رو اون راست کلیک کرده و update driver رو انتخاب میکنید بعد درایور usb رو که دانلود کردید اکسترکت میکنید و آدرسشو تو اون میدید تا مراحل نصب انجام بشه....

تا اینجا درست اما اون قسمت قرمز انجام نمیشه

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بگید چه وبندوزی نصب کردید . از کدوما بود سرویس پک 1 یا 2 یا از این 2003 ها؟ ارانی بود یا خارجی . دوستانی که تونستن درایور یو اس بی رو نصب کنن بگن ویندوزشون چی بود

نقل قول:برای اینکه برنامه گوشیتون رو بشناسه باید usb flash drive رو نصب کنین روی my computer راست کلیک کنند و propertise رو انتخاب کنید بعد device manager رو باز کنید ...کلید c رو گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو بهش وصل کنید ..تو device manager یه علامت سوال زردرنگ میاد که رو اون راست کلیک کرده و update driver رو انتخاب میکنید بعد درایور usb رو که دانلود کردید اکسترکت میکنید و آدرسشو تو اون میدید تا مراحل نصب انجام بشه....

تا اینجا درست اما اون قسمت قرمز انجام نمیشه
    Xp Service Pack 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من w700 سریال چنج دارم.دوستان عزیز لطف کنند که آیا من می توانم از این روش برای افزایش صدا استفاده کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا hamid و دوستانی که واردید لطفا جواب تاپیک 117 رو بدین که خودم نوشتم ممنون

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

شما که شخصا این طور فکر میکنید میتونید راجع به عملکرد این نرم افزار کمی توضیح بدید مثلا یه سیکل از لاگ هایی رو که میده تشریح کنید که چی هستن ، در ثانی من تو یه فروم خارجی دیدم که این رو نوشته بود خب حالا ایده ای برای رفع این مشکل دارید شما ؟!

ببینم بدون فلش و فقط با اف ایکس کار کردید و هیچ مشکلی ام پیش نیامد ؟!

.

راسی خود گوشی تنظیماتی نداره که به حالت فایل ترنسفر نره ؟!
    دوست عزیز من گوشی رو خاموش کردم و c رو نگه داشتم و به کابل وصل کردم
    خود ویندوز گفت که یه سخت افزار جدید پیدا کرده و ازم خواست نصبش کنم
    من هم جای usb driver رو نشونش دادم و نصبش کرد
    به همین راحتی به همین خوشمزگی
    امیدوارم واسه شما هم کار کنه

دوستانی که شک دارن از این آموزش که حمید جان زحمتشو کشیده استفاده کنن یا نه
    به اولین پست این تاپیک مراجعه کنن اگه مشخصاتشون مثل گوشی منه
    بهشون توصیه میکنم (البته با مسئولیت خودشون) که این کارو بکنن چون واقعا ارزشش رو داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دوستان لطفا راهنمایی کنید

سلام به همگی دوستان من این روش phone alpha رو چند بار و روی دو سیستم مختلف رو گوشی

W700امتحان کردم ولی هر بار بعد از حدود 6ساعت دیگه برنامش هنگ میکنه و باید کنسلش کنم .من مو به مو

طبق همون دستورات عمل کردم .دیگه از دست این گوشی وصدای مزخرفش خسته شدم .خواهشمندم

راهنمایی نمایید.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی ما که هک نشد 7ساعت 8ساعت هم شد که هک نشد که نشد.
    شارژ باطری هم 78% بود اما هک نشد که نشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •