شما باید به طرف همون یارو دکمه ی f را بزنی تا به شما معموریت بده و در هم باز بشه.![]()
شما باید به طرف همون یارو دکمه ی f را بزنی تا به شما معموریت بده و در هم باز بشه.![]()
دوستان اگر امکانش هست ادرس این پچی که میشه سوار ماشین شد را برای من بزارید تا دانلود کنم.
خسته شدم بسکه پیاده راه رفتم.
ممنون.![]()
بفرمایید تنبل خان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با سپاس از MAXXX گرامی که در اختیارمون گذاشتن .
شما وقتی یه بازی میخری اگه قبل از اینکه برای اولین بار اونرو بازی کنی ، یه سری به آپشن و تنظیمات کیبورد بزنی ، خیلی راحتت تر میتونی حدث بزنی که چه کلیدی رو باید فشار بدی .
Maxxx جون من هنوزم که هنوزه نمیدونم که باید خیانت بکنم به هر دوتا گروه یا به یه گروه یا اصلا" نکنم ، شاید تو پایان بازی تأثیر داشته باشه .
خوب من وقتی اول بازی رو میخرم اول میرم توی تنظیماتش گرافیک رو درست میکنم . بعد توی کنترل هم رفتم ولی چیزی نفهمیدم تازه وقتی روی یارو اف رو میزنم فقط یه صفحه باز میشه که باید ازش چیز خرید توی لیست خودم هم یه چیزی شبیه زره هست که 650 تا پولشه وقتی هم از یارو چیزی میخرم هیچ اتفاقی نمی افته . چیکاررررررررررررر کنم !!!!!1
حتما باید گیرش بیارم
باید خیلی توپ باشه.......
خب چونکه اول بازیه و تو هیچ پولی نداری پس بیخیال خرید بشو و فقط ازش یه مأموریت بگیر و برو انجامش بده ، وقتی بر میگردی پیشش بهت پول میده ، هر جسدی هم که دیدی حتما" بگردش چون فشنگ و غذا و .... از این چیزا حتما" همراهشونه ، حالا یه کمی بازی کنی همه چیز دستت میادش .
اقا خیلی حال دادی اما کامپیوترم دانلود نمیکنه.
اگه ممکنه لینک مستقیم دانلودشا بزارین تا مستقیم وارد دانلود منیجرش کنم.
ممنون.
بچه ها من الان رسیدم به اونجا که توی چاه میریم البته از چاه در اومدم رفتم توی منطقه ای که پر آدم همه رو هم کشتم یه یارو رو زمین بود که توی نقشه دورش دایره کشیده بود رفتم گشتمش حالا دیگه توی نقشه نمیدونم کجا برم . بنظرم شما باید برگردم به اول بازی ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)