تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 106 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من الان دارم میرم دنبال کپسولی دبلیو 850
    دعا کنید گیر بیارم و بندازم
    نگران نباش . منم حدود 2 ساعت گوشیم دسته یارو بود . مصطفی خان هم گفته بود نیم ساعت بیشتر طول

نمیکشه و من داشتم سکته میکردم . اما وقتی رفتم دیدم هیچی نشده . عالی هم شده .

خبرش رو بزار .

محتاجیم به دعا .

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مرسی از راهنماییت
    راستی کپسولی دبلیو 850 گیر نیاوردم (یعنی یه جا تو کل سمنان گفت دارم که من باور نکردم‌‍ یارو 10 تومن میداد 3 تومن هم اجرت میگرفت) ولی یدونه مال دبلیو 800 گیر آوردم (یارو هم آشنام بود) گفت از روی یدونه دبلیو 800 سوخته بر داشتم و میگفت اینایی که تو بازاره کیفیتش به اصلی نمیرسه
    راستی هر جا رفتم گفتن کپسولی نیست و درستش بازر هست
    راستی نمیشه فهمید که این بازر ها مال چه گوشی هست یعنی مثلآ روش نوشته باشه دبلیو 850
    اگه میشه راهنمایی کنید برم از اون یاروویی که میگفت مال 850 هست بگیرم و ببینم راست میگه یا نه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 دوباره دانشگاه و ....

میشه در 3 خط توضیح بدین لطفا
    سلام دوستان و شب همگي بخير
    خوب دانشگاه شروع شد و دوباره....خستگي و کوفتگي و....
    خداييش همين الان که 10 شبه امدم خونه !!!
    خوش حالم که اين تاپيک داره کم کم جا ميوفته
    خوب به ترتيب پستها ميريم سراغ جوابهاي دوستانمون
    مهدي جان راستش خيلي از اون پايين 3250 که چرخشي هست بد شنيدم يعني جايي نشد برم ازش 3250 بخوام بهم نگه که نگيرش!!!
    اون پايينش چون حالت چرخشي داره...قطعي زياد داره....ضمن اينکه گويا هنگي اين گوشي هم بالاست
    کلا اگه شما تشريف ببري هر بازاري مي بيني دسته دوم اين گوشي زياده...خوب يه گوشي با مشکلات کم که نبايد اينقدر دسته دومش تو بازار فراوان باشه
    شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

خيلي ممنون از توضيحات خوب شما مصطفي خان گل.پس ديگه حتما کپسولي 850 به 810 ميخوره.کپسولي خود شما چيه؟؟؟ راستي 810 مالزيش خوبه يا چين.
    خواهش مي کنم ارمان جان.....
    بله حتما مي خوره....
    من کپسوليه دبليو 800 انداختم ...پستهاي بعديم رو اگه دنبال کني مي فهمي چقدر ازش راضيم
    من زياد به اين حرفها اعتقادي ندارم...مازيشم خوبه چينيشم خوبه..اگه خيلي وسواس داري سعي کن مالزي باشه...وگرنه جفتشون عالي هستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

این دشواری را چگونه میتوان حل کرد. باتری سونی اریکسون 750 خیلی زود شارژ کامل میشود از صفر تا 100 تنها نیم ساعت!!! و خیلی زود هم خالی مشود/
    مطمئنا يه جاي کار مشکل داره ديگه...يه باطريه مناسب که اينجوري نمي شه....
    شما پست هاي صفحه ي اول رو نگاه کن و مطالعه کن....درباره ي باطري صحبت شده
    درباره ي شارزر اصلم صحبت کردم...هر کدوم که مشکل دارن واسه رفع مشکلت برو اقدام کن....خبرشم بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

مرسی از راهنماییت
    راستی کپسولی دبلیو 850 گیر نیاوردم (یعنی یه جا تو کل سمنان گفت دارم که من باور نکردم‌‍ یارو 10 تومن میداد 3 تومن هم اجرت میگرفت) ولی یدونه مال دبلیو 800 گیر آوردم (یارو هم آشنام بود) گفت از روی یدونه دبلیو 800 سوخته بر داشتم و میگفت اینایی که تو بازاره کیفیتش به اصلی نمیرسه
    راستی هر جا رفتم گفتن کپسولی نیست و درستش بازر هست
    راستی نمیشه فهمید که این بازر ها مال چه گوشی هست یعنی مثلآ روش نوشته باشه دبلیو 850
    اگه میشه راهنمایی کنید برم از اون یاروویی که میگفت مال 850 هست بگیرم و ببینم راست میگه یا نه ؟
    سلام هم استانی
    عجیبا غریبا یعنی تو سمنان یه کپسولی صدا پیدا نکردی؟؟؟مگه می شه؟؟؟نه بابا اکبند و نو بگیر ....حیف نیست بری دسته دوم بگیری؟معلوم نیست چقدر واست اخرشم کار کنه
    بازر؟؟؟من که نشنیدم...همه جا حرف از کپسولی هست این اولین بار که شما میگی و از شما می شنوم
    نه متاسفانه فکر نکنم بشه فهمید...اونی که من عوض کردم بسته بندیه خاصی نداشت که روش مدلشم نوشته باشه...شکلشونم که عین هم هست(عکسش رو که تو همین تاپیک گذاشتم روحتما ببین...شایدم بسته بندی داره...من که چیزه خاصی ندیدم...بهنام تو چطور ؟850 خواستی بندازی تو بسته بندی بود؟؟
    اقا فقط ائن نکاتی که تو صفحات قیل گفتم رو تا جایی که می تونی رعیت کن...همون جا هم بعد خرید قشنگ تست کن....ببین دقیقا صدا بلند شده یا نه...و سعی کن زیاد گوشیت دست طرف نمونه
    می خواستم از مقایسه هایی که امروز داشتم براتون بگم که دیگه دیر وقته و چشمام داره می یوفته باشه فردا
    شاد باشید

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان و شب همگي بخير
    خوب دانشگاه شروع شد و دوباره....خستگي و کوفتگي و....
    خداييش همين الان که 10 شبه امدم خونه !!!
    خوش حالم که اين تاپيک داره کم کم جا ميوفته
    خوب به ترتيب پستها ميريم سراغ جوابهاي دوستانمون
    مهدي جان راستش خيلي از اون پايين 3250 که چرخشي هست بد شنيدم يعني جايي نشد برم ازش 3250 بخوام بهم نگه که نگيرش!!!
    اون پايينش چون حالت چرخشي داره...قطعي زياد داره....ضمن اينکه گويا هنگي اين گوشي هم بالاست
    کلا اگه شما تشريف ببري هر بازاري مي بيني دسته دوم اين گوشي زياده...خوب يه گوشي با مشکلات کم که نبايد اينقدر دسته دومش تو بازار فراوان باشه
    tanx a lote

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب بگذارید کمی از صدای گوشیم براتون بگم...دیروز با انواع مختلف گوشیا کل انداختم...از برند نوکیا اقا 7710 رو که گفته بودم اون که هیچی اصلا از نظر کیفیت سوسک بود چه برسه به بلندی صدا بعد با ان 80 دوستم کل انداختممممممممم...پسر کل ان 80 رو هم خوابوند البته نه با اختلاف زیاد...با کمی اختلاف صداش بیشتر بود....هر چند معلوم بود با ان 70 هم مقایسه کردم که اون اصلا حرفی واسه گفتن نداشت
    اخر سر هم با ان 73 کل انداختم...به جرات از ان 73 هم کم نیاورد...یعنی خود پسره هم مونده بود که کدوم یکی صداشون بلندتره.....
    به افتخار گوشی دوست داشتنی خودمون 810......بیب بیب هوراااااااااااااااااااا
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهنام تو چطور ؟850 خواستی بندازی تو بسته بندی بود؟؟
    نمیشه بهش گفت بسته بندی . یه پلاستیک بود متل پلاستیک های هندز فری ( که تو جعبه گوشی هست )

و روش هم همون ها رو نوشته بود . ولی از مدل گوشی روش چیزی ننوشته بود .

یک نکته : من صدای گوشیم به جرات میگم از خوده 850 بهتر شده . یعنی وقتی هر دو گوشی اکولایزر رو تا ته

کم میکنیم صدا برابره . اما با اکولایزر تا ته زیاد ماله من بیشتره .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به افتخار گوشی دوست داشتنی خودمون 810......بیب بیب هوراااااااااااااااااااا
    بیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییب

بیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییب

ههههههههههههههههههههههههه ههههووووووووووووووووووووو ووووووووووورررررررررررررر ررررررررررررررررراااااااا اا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •